belirtisiz hamilelik olur mu??

divdiga26

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
228
5
16
Kocaeli
Slm kizlar merak içindeyim ama tek cizgi gormekten yorudugum icin test yapmaya korkar oldum... 11 gün oldu reglim gecikeli evlendigimden beri hic bu kadar gecikmemisti ama belirti yok hic bir gundur goguslerde agri basladi acaba regl mi olucam? Belirtisiz hamile kaldigini ogrenen varmi

Bunye meselesi zaten oyle hemen belirti falan olmaz.ama akintin sefaflasir adet gecikmedisinden snr enonemli belirtidir.11gun gecti diyosun.test yapmalisin.baska bir sorunun da olabilir.negatif gorucem diye onu erteliyo olabilirsin.yada hamilesin ama zaman gecirdigin icin farkinda olmadan zararli biseyler olabilir.bence bi cesaret canim.bismillah de git test al hemen yap.varsa super yoksada hemen dr.11 gun gecikme normal degil biliyosun.

Olur neden olmasin ama bencede test yapmalisin 11 gun iyi dayanmissin varmi yokmu stresi daha kotu

Gidip aldim test ama yapmaya elim varmiyor bir türlü... peki sabah mi yapmak iyi sonuc verir?

Benim bildigim farketmez bence oglen yapmistim eger bi iki gun gecmisse idrarini bi saat tutman gerekiyo dogru sonuc alman icin oyle biliyorm ama senin on bir gun gecmis cnm bende cok negatif gordum hep uzuldum ama en sonda iki cizgiyi gordum bence bugun yap insallah hamilesindr

Kizlar test yaptim negatif cikti bugun 13. Gun hala belirti yok bende randevu aldim yarin doktora gidicem dua edin bana kotu bisey cikmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…