- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.922
- 53
- Konu Sahibi invictus34
-
Ben cahil dedin demedim zaten. Yaptigim yorumu da ters anlayacagindan %1000000 emindim, yazayim mi yazmayayim mi diye dusundum. Ondan ziyade fikrini almak istedim isim konusunda. Acaba anlamini ve neden oyle denildigini sen de biliyor musun diye!Ben kimseye cahil demedim herkesin kendi yorumu . İki ismi karşılaştirdim beliz den Azra güzel buda benim yorumum
Sizin hoşunuza gitmesi önemli olan bence.. Sürekli topik açıp fikir sorarak işinizi zorlaştırmayın derim :) çok cici bir isim. Yine de fikir isterseniz Eliz de olur :)Bana da fonetik açıdan güzel geldi soyadımızla da uyumlu olduğu için hoşuma gitti çok da duyulmamış bir isim ve yeni nesil concon ismi değil. Tüm bu nedenlerle seçtik
Azrail benzetmesinden sonra o isim bitti benim içinDiğer topik den takip ediyorum da sizi bence Azra beliz den daha güzel hem. Herkes orada Azra ismini kotulemis siz de etkilendiniz. Hz Meryem'in bir diğer ismi de Azra imiş mesela.
Bence hoş değil beliz anlamı güzel bile olsa sıradan ve uydurulmuş gibi ‘ayça’ nasıl
Ayça meryem ya da
Ayça Gökçen
Yelizi de ben sevmiyorumBeliz sanki Yeliz miş de nüfus memuru yanlış yazmış sanılacak bir isim.
Beliz degil de eliz daha cici ve soylemi daha naif bence..anlamini bilmiyorum ama beliz kaba geldi bana...
Elizin anlamı el iziSizin hoşunuza gitmesi önemli olan bence.. Sürekli topik açıp fikir sorarak işinizi zorlaştırmayın derim :) çok cici bir isim. Yine de fikir isterseniz Eliz de olur :)
Yok yeliz konulsun demedim sanki yeliz yazılacakken yanlışlık yapılması sonucu B ile yazılmış diye düşünülür adı. Beliz bir de çok dalga geçilmeye müsait bir isimya beliz ayağız kafayız derler çocuğaYelizi de ben sevmiyorumBeliz daha naif geliyor
Ben kimseye cahil demedim herkesin kendi yorumu . İki ismi karşılaştirdim beliz den Azra güzel buda benim yorumumAzra'nın anlamı da bakire kız.
Neden öyle bir ikinci ismini olduğunu az çok bilirler sanırım. Insanlarımız o kadar cahil değillerdir (!), sence de öyle değil mi
Ya ne alaka olayı nerden nereye getirdiniz ben anlamı güzel demedim isme veya anlamını da bilmiyorum demedim anlamı evet bakire demek el değmemiş basılmamış kum gibi değişik anlamları var ben anlamı savunmuyorum sadece bı zeynep ile Azra yi karşılaştırmam bile niye Zeynep ismi hem hoş hem anlamı guzel. Ve insanların yorumlarına da yalan veya yanlış gibi asla bişey söylemedim konu sahibi bayana olumsuz yorumlardan etkilendiğini söyledim. İnsanların yorumlarina bişey demedim yani. Siz niye sanki birilerine hakaret etmişim veya ne bileyim sizin tabirinizle küçük düşürmusum tabirine vardınız anlamadım. Haşa hiç de haddime değil her görüşe ve yoruma saygım sonsuzBen cahil dedin demedim zaten. Yaptigim yorumu da ters anlayacagindan %1000000 emindim, yazayim mi yazmayayim mi diye dusundum. Ondan ziyade fikrini almak istedim isim konusunda. Acaba anlamini ve neden oyle denildigini sen de biliyor musun diye!
Neyse.
Kendi anlamak isteyipte, karsi tarafi kucuk dusuren ve burnundan kil aldirmayan insanlarla muhattap olmaya gerek yok.
Yorum yazmasan da olur.
İşaret derken sanırım işaretin yan anlamını kastediyor, hani deriz ya böyle böyle oldu bu acaba bize bi işaret mi, hani belirti gibi, ben öyle hatırlıyorum ama bilemedimTürkçe kökenli olması güzel, ancak neden "işaret" koymak istiyorsun ismini?
İnşallah gönlünuzce bir isim olurAzrail benzetmesinden sonra o isim bitti benim için
O da olabilir.İşaret derken sanırım işaretin yan anlamını kastediyor, hani deriz ya böyle böyle oldu bu acaba bize bi işaret mi, hani belirti gibi, ben öyle hatırlıyorum ama bilemedim
Gönlünüzce bir isim olsun en önemlisi bu beliz in hem anlam hem söylem olarak eksileri var ben ayça ismini çok severimAyca sevmiyorum
Ismin Türkçe veya Arapça kökenli olması önemli değil anlamının güzel olması önemli. Beliz 'in anlamı ne?Geçmiyor Türkçe kökenli. Kulağına fısıldarken Meryem ismini de söyleyeceğiz fakat kimlikte beliz yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?