- 14 Mayıs 2010
- 309
- 235
- 133
kızlar 21 aylık kızım var şimdi kış mevsimi olduğu için uzun kollu pijama türü şeyler giydiriyoruz ev içinde geçen elbise aldım giydirdim kıyameti koparttı. ağladı kollarını bacaklarını gösteriyor açıkta kaldığı için mi elbise giymek istemediği için mi nedir rahatsız oldu. daha öncede yaptı bunu.yazın böyle bir sorun yoktu kapri elbise tşört giyiyordu rahatsız olmuyordu. benim çözemediğim yeni kıyafet olduğu için mi kolları bacakları açıkta kaldığı için mi yoksa elbise etek mi giymek istemiyor. birde beraber oyun oynamayı bilmiyor sadece koşmaca saklambaç boğuşmak o tür oyunları seviyor en çok sevdiği oyuncak ayıcığı ve pepesi ve top. şimdi kızım hep evde olan bir çocuk arkadaşı falan yok ben çalışıyorum bakıcı bakıyor hava güzel olunca dışarı çıkarıyoruz parka falan. o yüzden mi bizimle pek oyun oynamak istemiyor acaba.özellikle kız çocuğu olanlar sizde benzer şeyler yaşadınız mı neler yaptınız kızlarınızla ne gibi oyunlar oynuyorsunuz paylaşımlarınız nelerdir. son günlerde bir haber var duymuşsunuzdur cinsiyet değiştirip erkek olan bir oyuncu var çok etkilendim bu haberden oda etek elbise falan giymiyormuş hep erkeklerle oynuyormuş top oynuyormuş. Allah korusun korkmaya başladım elbise giymek istememesi bizimle top oynamak istemesi benzer şeyler olabilir mi bu haberi duyduğumdan beri bu ihtimali düşünmeye başladım fikirleriniz önerileriniz nedir paylaşırsanız sevinirim.