Psikiyatriye falan gitme ilac verip postalicaklar..bir b..ka yaramicak yillarini ilaclarla mahvedersin ..bilissel davranisci terapi egitimi veren psikolog bul...isine devam et..haftada bir terpine git asla aksatma...hayatin kurtulacak bak okdr kesin diyorum...bu hastalik kokunden gecmez ama yarani kasimak kanatmak yerine uflemeyi iyilestirmeyi ogrenebilirsin...geride sadece izi kalir bu ne demek biliyor musun sen hastaliginla basetmeyi ogrenip hayatina devam edeceksin!asla isinden cikma ilaci birak ve psikolog bul...kesinlikle psikiyatra gitme...
Bu hastalik ve kullandigim ilaclar benim sevmedigim bir adamla (sevdigimi sanip) evlenmeme ilac kullanip leyla gibi dolandigim zamnda bir de uzerine cocuk dogurup buyutmeme gencligimi nasil yaktigimi omrumu srvmedigim bir adamla gecirmeme hayatimi mahvetmeme terapi alip ilaclari biraktiktan sonra benim bir cocugum varmis dememi gercekleri gormemi sagladi...sanirim felaketi isin ciddiyetini yeterince anlattim...ustelik bunlar basima gelmeye basladiginda senin yasindaydim...umarim sana ders olurum..