• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki Bakarsın Sende Bir Gün Başarı Öykünü Yazarsın...

Michi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
731
294
78
35
Kastamonu
Selam Arkadaşlar
Kadınlar kulübüyle kilo verme isteğim arttı ...
Şuanda tam anlamıyla istediğim hedefe ulaşmış değilim ama az kaldı ve başaracağıma inanıyorum !!!
O kadar hırslandım ki hafta 1 kilodan fazla verir oldum

Önceden;
yaklaşık 3 sene önce bende kendimden nefret ederdim
Aslında kilolarımın hepsi şu lanet sınavlardan dolayıydı
Kafama takmıştım onları ve hep çikolata ile yatıştırırdım kendimi
Bir gün tartıldım ve 71 i gördüm :17:
o gün çok hırslandım ve bir kaç ayda 60 kiloya düştüm
Arkadaşlarımın bana ne kadar da güzel olmuş demesi Komşuların zayılamışsın demeleri beni çok mutlu ediyordu
2 yıl kilomu korudum
Liseye geçtim evet liseye geçince ne yediğime dikkat edemez oldum
Dersler çok yoğundu başımı bile kaldıramıyordum :17:
Bu yoğunluk içinde farketmemiştim olanları ve yazın tartılınca şoktaydım
67 kilo olmuştum !!!!
Acilen zayıflamam lazımdı ama yapamıyordum 2-3 kilo verdim ama Ramazan ayında tekrar aldım
Bu sene zayıfken içine girdiğim giysilerimi çıkardım
Ne zaman canım abur cubur çekse onları deniyodum ve halada deniyorum
Sonra yemek yeme isteği gidiyor tabi
Bu zamana kadar 2 tane günlük açtım ilkinde devam ettiremedim
Ama ikincisinde devam ettiriyorum yani en azından kilom azaldıkça bildirim yapıyorum
Şimdi kaç kilo olduğuma gelirsek 59,5 kiloyum
O denediğim giysilerim artık bana oluyorlar
Fakat benim hedefim 50
o zamana kadar durmayacağım sormak söylemek istediklerinizi yazın lütfen
Yoldaşta olabiliriz birbirimize :)
Yanlız istemeden hiç bir şey olmuyor ..... :19:

Son düzenleme:
Cok iyisin canım iradeden hiç vazgeçmemişin nelere dikkat ettin bende bir hafta oldu diyete başlayalı destek olabiliriz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok iyisin canım iradeden hiç vazgeçmemişin nelere dikkat ettin bende bir hafta oldu diyete başlayalı destek olabiliriz

Tabi ki olur :)
Şimdi kendimce bir kural yaptım ne kadar yersem o kadar spor
Örneğin; normalde 1 porsiyon yerken 2 yemişsem sporuda arttırdım
Ve yaz spor kurslarına yazıldım haftada 4 gün gidiyorum
Ama gitmezsen de dışarıda yürü mağazaları dolaş incecik elbiseleri süz o bile hırslandırıyor :1:
Özellikle ramazan ayı çok iyi oldu benim için
Sahurdan önce 2 bardak su içiyorum 10-15 dk önce
Sahurumu öyle yapıyorum
İftarda da aynı şekilde 2 bardak su ile açıyorum baştan tokluk hissi geliyor zaten
Aslında iftardan sonrada spor gerek ben sadece onu yapamıyorum ama hedeflerim arasında var :)

Senin kilon kaç Hedefin felan ?

1 Temmuz'da 72 kg ile başladım suan 67-68 arasında gidiyorum diyetısyenin verdiği 1400 kalorilik diyetı uyguluyorum bol suyumu içiyorum öğünlerime dikkat ediyorum Ramazan sonrası bende spor la destekliycem inş çocuktan fırsat kalırsa 😉ilk hedefim60 ikinci hedef 55 canım

1 Temmuz'da 72 kg ile başladım suan 67-68 arasında gidiyorum diyetısyenin verdiği 1400 kalorilik diyetı uyguluyorum bol suyumu içiyorum öğünlerime dikkat ediyorum Ramazan sonrası bende spor la destekliycem inş çocuktan fırsat kalırsa 😉ilk hedefim60 ikinci hedef 55 canım

Sizde de istikrar ve irade var
Ahh ahh o çocuklar yok mu annem de hep çocuklardan fırsat bulamadığı için kilo verememişti :1:
ama yemek sonrası filan mekik çekin ya da leslie 3 mile var onu yapın evde yürüyüş videosu
Çok iyi geliyor :32:

İnşalllah hersey cocuk sorumluluk evlilik değilmiş birazda kendimiz için çabala mak önemli oldugumuzu hissettırmek gerekiyormuş inşallah bu tempoda ilerlerim mutlu oluyorum😀😍

İnşalllah hersey cocuk sorumluluk evlilik değilmiş birazda kendimiz için çabala mak önemli oldugumuzu hissettırmek gerekiyormuş inşallah bu tempoda ilerlerim mutlu oluyorum😀😍

Aslında insan takım ruhunda çok iyi kilo veriyor ... Gruba katılın derim ben ... Ben bu hafta bireyselde 3. Oldum insanı o kadar mutlu ediyor ki ... Hevesin artıyor :)

Back
X