Belki beni yadırgayacaksınız ama nolur yardım edin

Ah be güzelim merakla bekliyorum test sonucunu eğer olursa bu ay hiç uğraşmayacağım hemen sizin yöntemi deneyeceğim çocuk için malesef 4 senedir bende yapamayanlar grubundayım :KK14:

Sey diyor ya, erkegin sevisme esnasinda salgiladigi renksiz sivi var, hani icinde eser miktarda da olsa sperm olabiliyor, bu yuzden coitus interruptus ile hamile kalan bir suru ornek var vs. O renksiz sivinin adi tibben prostat sivisi iste.

Bu arada, hamile degilsin :KK14: Birazcik okuyup ogrenelim diger arkadaslarin da dedigi gibi.

Bu cehalet neden sebastian?

Eline sperm bulaşıyor, orada kuruyor, sonra kuruyan sperm vajinanın dış kısmına bulaşıyor ve hamile kalmaktan şüpheleniyorsun..

Lütfen biraz okuyun. Spermler 9 canlı değildir.

Zaten spermin o kadar sürede canlı kalabilmesi için 9 değil 9oo canı olması lazım. :KK70:

Ben olur mu olmaz mı bilmem,bir bilgim yok,ahlak bekçisi de değilim kesinlikle.Ama bir şey yaşıyorsanız neden gerekli önlemleri almıyorsunuz ki,merak ediyorum..

O okypete kötüsün sayende konu 8 sayfada kalakaldı oysaki bu konudan 50 üstü sayfa performans bekliyorduk :KK50:
Her haltı yapıp sonra hamile miyim diye düşünene kadar önleminizi alsaydınız ya da gebelik testini mi deseydim :KK23::KK46::anneadayı:

Mıllet spermle hamıle kalamıyor..

Bızımkı kurumuş prostat sıvısıyla kalmış..(o ne ise artık)

Eğer hamileysen demek ki keramet prostat suyunda :D
Haber et aylardır normal yolla çocuk sahibi olamayan bizlere :KK50:

Back
X