belki birine faydası olur...

feracecandir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
454
35
53
35
Ankara
mb arkadaşlar hergün burada alınan geri verilmeyen altınlardan,kandırılan gelinlerden bişeyler okuyoruz.bizim bi akraba gelinine çok çektirdi oda tek çocuğnuda alıp evine gitti.bu kadın kız ailesine düğün sonrası ziyarete gittiğinde bile bileziklerini taktırmıyordu annesi alır falan diye.neyse bunlar ayrıldı ama altınlar kvdede kaldı.bu olay bikaç yıl önce oldu.şimdi kv bi ev almış gelinde benim bileziklerimde var o evde bana altınlarımı vermediler diye şikayetçi olmuş.şimdi o ev mühürlendi kadın giremiyo gelinin altınlarını gasp etti diye.burda böyle konular çok açılınca belki gelinler geri alabilir diye aklıma geldi.konuyla ilgili tek bilgim bu bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olursa mağdur olup alabilirmiyim diye soranlara fikir olur.

evlenince takılanları düğün sonrası bozdurun, parayı bankaya koyun.. bence en doğrusu bu zamanda böyle.. bir iki bilezik kolye takmak için ayır tabi.. onları da bankaya kasaya koy.. evde altın tutmak bana çok saçma geliyor.. hırsız diye birşey var..

benim bu tip bi sorunum yok çok şükür ben duyduğumu paylaştım çünkü geri alabilirmiim diye soran çok.

iyi yapmışsınız birçok kişinin işine yarayacaktır yazdığınız.. ben sizin için demedim eklemek istedim.. takılarını hırsıza kaptıran da öyle çok ki maalesef..

bence hırsıza kaptırmak daha az acı verir kv,kp kaptırmaktan.çünkü hırsızı tanımıyorsun, eşin ailesi bu hırsızlığı yaparsa hiç unutmuyorsundur.

bence hırsıza kaptırmak daha az acı verir kv,kp kaptırmaktan.çünkü hırsızı tanımıyorsun, eşin ailesi bu hırsızlığı yaparsa hiç unutmuyorsundur.

canım hangisi daha kötü bilemiyorum iki türlüsünü de yaşamadım ama hırsıza önlem almak kolay da kayınvalide kısmı çok acayip geliyor.. allah öyle insanlara gelin etmesin kimseyi..

Evet bizimde bi yakınımız boşanma sürecinde düğünde takılarla çekilmş bi fotoğraf istemişlerdi eş dostla foto. çektirirken sarıldığımızdan eller arkada kalıyor her ihtimale karşı takılar uzerındeyken resım cekılmekte fayda var yenı evlenenler için önlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…