- 15 Temmuz 2014
- 19
- 6
- 36
Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ve belki bende bi çözüm bulurum diyerek geldim.Konuya gelecek olursak sevgili kk bayanları şöyle; öncelikle kimseye bunlardan bahsedemediğim için buradayım son bir yıldır bir şeyler ters gidiyo hayatımda daha doğrusu beynimin içinde.Geçen yıl üniversiteden mezun oldum ve bu yıl kpss ye hazırlandım bi tempoyla gitti fakat kendimle ne zaman yalnız kalsam beynimde saçma sapan düşünceler kendimi yetersiz görmem vs vs.Bi ortama girdiğimde sanki bütün gözler bendeymiş gibi hissediyorum son bir yıldır ,kendim olamıyorum rahatsız hissediyorum evde hiç bir şey yok gayet kendi halimdeyim fakat toplumda rahatsız hissediyorum.Tanıdık çevremse rahatım fakat bilmediğim bi çevre ise son derece rahatsızım.Bi şeyler birikip bu noktaya geldi galiba üniversitenin bitmesi ve hayatın gerçek boyutuna geçiş "ee hani iş " gibisinden...Sürekli bi mutsuzluk kaygı...Zorlu bi üniversite hayatım oldu dersler arkadaşlıklar aşk ameliyatlar derken 4 yıl ızdırap gibiydi tam her şey bitti şükürler olsun evime geldim dedim bu seferde kişisel bozukluk mu desem ne desem bilmiyorum içimde hep bi huzursuzluk kendime olan güvenim yok oldu nasıl bu hale geldim bilmiyorum eksikmişim gibi hissediyorum diğerlerinden.Özellikle karşı cinsle muhatap olmam gerektiğinde bana bi şeyler oluyo çok çekingenim.Belki çoğunuza göre dert bile değil bunlar ama bu mutsuzluk beni gün geçtikçe dibe çekiyo.Ben sorunlarını dile getirebilen biri değilim hep içimde yaşarım burda bile tam anlatamıyorum galiba lütfen yardımcı olun bu ruh halinden güvensizlikten mutsuzluktan nasıl kurtulabilirim çoğunuz belki de psikiyatriste görün diyceksiniz fakat bunu kendim aşmalıyım ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...