Su an ucden giriyorum. Ben UC yi uzun suredir kullaniyorum. Esim de de UC yuklu onun telden girdigimde de atiyor. Chrome da da tiyor firefoxda da operada da. Zaten tarayici engel olamiyor reklama... Tum reklamlar var maasallah gunde elli kere koca kulakli adama tikliyorum zaten. Ama mesele bu degil. Biz siteyi guzelce kullanabilsek ben raziyim reklama da. Ki reklam dedigin sey can sıkıcıdır ama benim asil odagm o degil.Site geliştirilebilir evet.
UC Browser var denediniz mi bu uygulamayı?
Marga önermişti yükledim, gayet güzel. Bazı zamanlar yazma konusunda kayma yapıyor ama siteden atmıyor, reklamları da engelliyor sanırım.
bende iphone hullanıyorum ama siteye girdiğimde dokunmatik ekran duvara dönüşüyor.. algılamıyor takılıyor.Iphonedan gayet rahat kullaniyorum. android tabletimle ise reklamlar konusunda ben de sıkıntı yasiyorum.
Evet aynen oyle. Denedgm 3.telefon da iphone du. Bir ara tablette bile yaptim bu testi. Mesele cihaz degil arkadaslar. Diger sitelerde asla basima gelmeyen seyler geliyor basima. İsim verip reklam yapmam ama yazi kaymalari, sayfa kapanmalari cokmeler olmuyor baska yerde.bende iphone hullanıyorum ama siteye girdiğimde dokunmatik ekran duvara dönüşüyor.. algılamıyor takılıyor.
Bilemiyorum ben iphone 5 kullaniyorum ve 8 guncellemesini yapmadim hala 7. Surumdeyim belki ondandir. Hic sorun yasamiyorum desem yeridir.bende iphone hullanıyorum ama siteye girdiğimde dokunmatik ekran duvara dönüşüyor.. algılamıyor takılıyor.
Su an ucden giriyorum. Ben UC yi uzun suredir kullaniyorum. Esim de de UC yuklu onun telden girdigimde de atiyor. Chrome da da tiyor firefoxda da operada da. Zaten tarayici engel olamiyor reklama... Tum reklamlar var maasallah gunde elli kere koca kulakli adama tikliyorum zaten. Ama mesele bu degil. Biz siteyi guzelce kullanabilsek ben raziyim reklama da. Ki reklam dedigin sey can sıkıcıdır ama benim asil odagm o degil.
evet benimki ios 8 belki sürümdendir. çok anladığım bir konu değil.Bilemiyorum ben iphone 5 kullaniyorum ve 8 guncellemesini yapmadim hala 7. Surumdeyim belki ondandir. Hic sorun yasamiyorum desem yeridir.
Tablette uzun mesaj yazmak falan cok sorun oluyor, bir seye tiklamaya calisirken baska sey tiklaniyor falan ama iphone cok rahat yani. Belki surumdendir.
Zaten surumden de kaynaklansa , cihazdan veya tarayicidan da kaynaklansa sitenin sorunu olur sizin degil.Yardimci olmaya calisan arkadaslarim sakin yanlis anlamasin. Ama daha once de bir baslikta bu konuda sitem edince bana insanlar sunu kullan soyle dene vs. Dedi. Ben hepsini denedim. İlk mesajimi da o yuzden ayrintili yazdim. Saldirganlik anlasilmasin diye.
Kesinlikle surumden isletim sisteminden cihazdan veya kullanilan operatorden kaynaklanmiyor. Ayrica su dusuncemden geri atmaya niyetim yok: Bu sorun icin fellik fellik cozum aramasi gereken biz olmamaliyiz.
Tam terminolojiyi bilemedigim icin aciklayamamistim. Boyle daha şık oldu.Zaten surumden de kaynaklansa , cihazdan veya tarayicidan da kaynaklansa sitenin sorunu olur sizin degil.
Compability diye bir sey var. Bir site her tarayicida her cihazda ayni gorunmedigi vecalismadigi surece gorevini hakkiyla yerine getirmis sayilmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?