hadi diyelim allem ettiniz kallem ettiniz evlendiniz, bu kayınvalide evlendikten sonra da size sürekli problem çıkarmaya, seni üzmeye devam ederdi, bu adamda bu güçlüklerle savaşacak, seni koruyacak potansiyel yok canım...
ben de ondan ıcıyordum ama lıghtı daha az zehırlı box gibi ağır değil ben bıraktım ama arada tek tük attığım oluyobilmiyorum ki sigaraları o winston box içerdi oda zehir bildiğin
içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık
Iyi halt ediyon kapat giz iyce depresyona giriyon
ah be canım ölüm hiçbirşeye çare değil ben nişanlıyken dayayıp döşediğimiz evimizde bastım adamı başka bir kadınla anında attım yüzüğü ailem bile bana tepki gösterdi erkektir yapar diye neler çektim bi Allah bir ben bilirim kurtulana kadar canım çıktı birde çektiğim acı ama pes etmedim çalıştım işime verdim kendimi ve de spora deli gibi çalıştım yatağa yatar yatmaz uyuyacak kadar yoruyordum kendimi aradan bir sene sonra eşimle tanıştım tüm şüpheciliğime güven sorunu yaşamama rağmen beni bir an olsun bırakmadı ve şimdi iyiki o kötü günleri yaşadım diyorum biliyormusun şimdi ne desek sana bir anlam ifade etmez bunu da biliyorum ama en azın dan ölüm düşüncesini kafandan at bir uzmandan destek al inan çok faydalı olacak .
sen şimdi kendini üzüyorsun annene babana yazık başka kimseye değil. konuyu tam okumadım ama sana değer veren adam üzülmene neden olmazyani oda şerefszmş bizimki çok şükür öyle ne keyifte ne başka bişeyde bunalımda takılıyor
ben de ondan ıcıyordum ama lıghtı daha az zehırlı box gibi ağır değil ben bıraktım ama arada tek tük attığım oluyo
Bir tek nişan atan siz mısınız bende attım..Hayat çok değerli..Hemen devlet yada ozel farketmez psıkıyatrıye gıdın ılac verırler 6 ay 1 sene doktorun onerdıgı kadar kullanın ınanın duzeltıyor.Çalışıyor musunuz bılmıyorum ornegın ben arıyorum çaılısın..Nasıhat gıbı oldu ama yasayan bılır derler kımse ıcın degmez..Sorunlu ınsanların aılesıne gırmeyı bır omur bekarlıga tercıh ederım..yasımda 32 onumde ıyı bır ınsan olduguna ınanıyorum karsıma cıkacak allah tayın eder kadere ınanıyorum..sevgıler
sen şimdi kendini üzüyorsun annene babana yazık başka kimseye değil. konuyu tam okumadım ama sana değer veren adam üzülmene neden olmaz
bunalıma girip ağlayıp sızlayacağına koysa ya yumruğu masayayok canım yok, adamda potansiyel yook
şu ölüm kelimesini çıkar at sözlüğünden önce. insanız ve güçlüyüz, Allah insana taşıyamayacağı ağırlıkta yük vermezmiş. bunu kendine sürekli hatırlat. ruh halinin değişken olması çok normal şu an. güzel bir kızsın yaşın da genç. o mıymıntı nişanlına karşı güçlü dur. kimmiş de seni istemiyormuş ailesi, onlar kimmiş yani??
sana önerim işte fln değilsen bi arakadaşını ara ve dışarı çık en sevdiğin yemeği ye, miss gibi havada yürü ve ilişkin dışında sevdiğin şeylerden konuş. iyi gelecektir. seni düşünmeyeni düşünmeaynen biliyorum bir kere bile aramadı ya merak etmedi bende buna şaşkınım :/
Aman ne cadi karşıymış.nerdeee 2 ay zor dayandı anasına :/
sana önerim işte fln değilsen bi arakadaşını ara ve dışarı çık en sevdiğin yemeği ye, miss gibi havada yürü ve ilişkin dışında sevdiğin şeylerden konuş. iyi gelecektir. seni düşünmeyeni düşünme
çalışıorum malesefbunları yapmaya valtim yok akşam arkdşmla grşcem ayrında çeyizimi avm ye geri vericem
Aman ne cadi karşıymış.Bu ana bu oglanda olduktan sonra oglanin hic şansı yok daha çoook ayrilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?