• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki de suçlayacaksınız

canim konularini daha oncedende okumustum ama hic yorum yapmamistim

seni anlayabiliyorum, su an icinde oldugun durumu anlayabiliyorum.. bir suphe, takinti mi desem ne desem
ne olmusta olsa butun bunlari gec artik nisanlin ileride kuzenlerine vs sadece mrb nasilsin demesiyle bile rahatsiz edecek senii cunku butun bunu icinde yasatan sensin
ne olsa mutlu olamayacaksin bunu kendin yapiyorsun, kendi kendini mutsuz ediyorsun

sedef konusunda hak veriyordum ama bu kuzeniyle boyle konusmasinda falan ben bi sakinca gormuyorum.. ne var yanii kuzen kardes demektir sarilirsinda opersinde yeter ki insanin icinde kotu dusunce olmasin, ahlaksizlik olmasin ki onlarinda oyle bir aile oldugunu dusunmuyorum senin anlattiklarindan anladigim kadariyla tabiki

butun is sende bitiyor bunu bil
kendine mutsuzluk yaratan sensin, diyorum ya seni anliyorum aslinda ama icine dustugun bu takintidan kurtulmaya calismalisin

tatlım kuzen kardeştr sakınca yok vs diosunuz eyv tm haklsınız ama madem kuzen kardeş
o zmn nişanlımın amcasının oğullarıda nişanlımın kardeşi
ki nişanlımın amcasının ogulları benim lise arkadaslarım
ama nişanlım bütün ortamlarda beni onlarla bi araya getrmemek için kırk takla atıyo
madem kuzen kardeş demek neden kendi kardesinden nişanlsını kıskanıyo
ayrıca bu kuzen kardes lafını saçma buluyorum doğrusu aynı ana babadan değiller ayrıca dinen nikah düşen insanlar nasıl oluyoda kardeş oluyo
hem hadi kardeşler diyelim kardeşlklerini, böyle cıvık şeklde gstermek zorunda değiller (belki burda anlattığım konu eften püften şeyler ama ben bu cıvıklığın artacağına emnm ki nişan akşamı yapılan el şakaları sinir bozucu boyuttaydı)
onlar brbrlerine sevgi gösterisi yapcak diye niye ben kenarda köşede içten içe üzülen oluyorum
yanlış yada doğru herkes eline koluna hakim olmayı bilecek kaldıramıyorum çünkü buda benm yapım
bu iş düzelmesse bu düğünde olmıycak
teşekkürler cevabınız için uslubum sert olduysa k.bakmayaın kendi içimde kızgınlıklarım sizle alakası yok

ben hala senin kkya şaka yaptığını düşünüyorum. içimde bu umut var, sen gerçek olamazsın....

Önceki konularını bilmiyorum ama bayan ol, erkek ol, insan nişanlıysa yada evliyse hareketlerine biraz dikkat edecek. iki yetişkin insanın kenardaki nişanlıyı görmezden gelipte bu şekil davranması hiç hoş değil. ben sana hak verdim arkadaşım.

beni anlamanıza gercekten yürekten sevindim çok teşekkürler
ben demiyorumki birbrlerini sevmesnler gülüp eylenmesinler
ben sadece benm orda olduğumu unutmamalarını ona göre davranmalarını
artık brkte büyüyen o çocuklar olmadıklarını hatrlamalarını istiyorum ama nerdeee..

yorumcuya saldırmanız hoş olmamış bence..sizin anlattıklarınızla kendine göre yorumlamış.Bence de kuzen kardeş falan değildir.Ama gerek sedef olayı gerekse mine olayını düşününce bu adam hep böyleymiş ve siz onu değiştirmeye çalışıyorsunuz gibi oluyor biraz.

yorumcuya saldırmanız hoş olmamış bence..sizin anlattıklarınızla kendine göre yorumlamış.Bence de kuzen kardeş falan değildir.Ama gerek sedef olayı gerekse mine olayını düşününce bu adam hep böyleymiş ve siz onu değiştirmeye çalışıyorsunuz gibi oluyor biraz.

yorumcuya saldırmadım ki onada söyledm arkadasım üzerine alınmamasını
benm kızgınlığım bu yaşadıklarıma
evet nişanlımın aile ilşkileri de nişanlımda böyle samimi! bi adammış ama ben bunu ailenin içine grdkçe zmn gectkçe nnişanlandıktan sonra iyiden iyiye farkettim
değiştrmeye çalışıyo gbi oluyo haklısınz ama ben nişanlımada söyledm bunu ben seni böyle kabul edemem kaldıramam dedim ayrılalım dedim
hayr ben bu samimiyete mesafe koyucam yavas yavs dedi zorlansakta sedef olayını çözdük sonunda
mineyede aslına bakarsanız yeternce mesafelydi nişanlım
beni yoksayarak hareket eden mineydi bu son olayda
aa bi olay yaşayınca gecmişte aklıma geldiği ve uzun süre çıkmadığı için nişanlımada kin doluyorum malesef
çünkü çok yıprandım bu konular yyüzünden o yüznden artık ufacık bi samamiyet yada cıvıklığa dahi tahamülüm kalmadı
ben nasıl yerimi biliyosam herkeste öyle olsun istiyorum

beni anlamanıza gercekten yürekten sevindim çok teşekkürler
ben demiyorumki birbrlerini sevmesnler gülüp eylenmesinler
ben sadece benm orda olduğumu unutmamalarını ona göre davranmalarını
artık brkte büyüyen o çocuklar olmadıklarını hatrlamalarını istiyorum ama nerdeee..

bende kuzenlerimle sohbet ederim şakalaşırım ama 4-5 yaşında bi çocuk gibi el şakaları vs. hiç tasvip ettiğim hareketler değil :20:

tatlım kuzen kardeştr sakınca yok vs diosunuz eyv tm haklsınız ama madem kuzen kardeş
o zmn nişanlımın amcasının oğullarıda nişanlımın kardeşi
ki nişanlımın amcasının ogulları benim lise arkadaslarım
ama nişanlım bütün ortamlarda beni onlarla bi araya getrmemek için kırk takla atıyo
madem kuzen kardeş demek neden kendi kardesinden nişanlsını kıskanıyo
ayrıca bu kuzen kardes lafını saçma buluyorum doğrusu aynı ana babadan değiller ayrıca dinen nikah düşen insanlar nasıl oluyoda kardeş oluyo
hem hadi kardeşler diyelim kardeşlklerini, böyle cıvık şeklde gstermek zorunda değiller (belki burda anlattığım konu eften püften şeyler ama ben bu cıvıklığın artacağına emnm ki nişan akşamı yapılan el şakaları sinir bozucu boyuttaydı)
onlar brbrlerine sevgi gösterisi yapcak diye niye ben kenarda köşede içten içe üzülen oluyorum
yanlış yada doğru herkes eline koluna hakim olmayı bilecek kaldıramıyorum çünkü buda benm yapım
bu iş düzelmesse bu düğünde olmıycak
teşekkürler cevabınız için uslubum sert olduysa k.bakmayaın kendi içimde kızgınlıklarım sizle alakası yok

o farkli bir konu evet cok haklisin yani sen bir kere nisanlina "boyle yaptiginda rahatsiz oluyorum lutfen daha dikkatli ol" dediginde o devam ediyorsa hareketlerine bu buyuk bir sorun
seni erkek kuzenlerinden kiskandigini bilmiyodum yani ayni ortama getirmedigini falan ozaman dahada haklisin madem kafasi o tarz calisabiliyo kendiside dikkatli olucak o konuda
bilmiyorum ki canim hakkinda hayirlisi olsun..
benimde sorunlarim hic bitmiyo bisey olunca kendimi yiyip bitiriyorum seni kendime benzetiyorum o yuzden seni anliyorum dedim
insallah sonunda mutlu olursun cok sende mutlu olmayi hak ediyosun buna inaniyorum ve gonulden huzura kavusmani diliyorum (:

o farkli bir konu evet cok haklisin yani sen bir kere nisanlina "boyle yaptiginda rahatsiz oluyorum lutfen daha dikkatli ol" dediginde o devam ediyorsa hareketlerine bu buyuk bir sorun
seni erkek kuzenlerinden kiskandigini bilmiyodum yani ayni ortama getirmedigini falan ozaman dahada haklisin madem kafasi o tarz calisabiliyo kendiside dikkatli olucak o konuda
bilmiyorum ki canim hakkinda hayirlisi olsun..
benimde sorunlarim hic bitmiyo bisey olunca kendimi yiyip bitiriyorum seni kendime benzetiyorum o yuzden seni anliyorum dedim
insallah sonunda mutlu olursun cok sende mutlu olmayi hak ediyosun buna inaniyorum ve gonulden huzura kavusmani diliyorum (:

allah razı olsun canım inşallah sende bütün sorunlarına çözer huzura eresin:)allah herkese gönlündekini nasib etsn inşallah.
seni erkek kuzenlernden kıskandığını bilmiyodum demişsinya bunu nişanlımda bilmiyor.
yani şöyle ben kartları açık oynarım kızarsam kıskanırsam rahatsız olursam söylerim ama o öyle değil
düğünde cenazede bayramda herkesi tek tek tebrk ediyoruz yada bas saglıgı diliyoruz mesela
amacasının oğullarıda orda oluyor aa diyorum bak xx lerde burda he evet diyip onlara doğru attığım adımların yönünü değiştriyo başak insanların yanına götrüyo beni
yani alttan alttan götürüyo işini amcasının ogullarına bu yüzden bi mrb bile diyebildiğimi hatrlamıyorum (üstelk dediğim gbi lise arkadaslarım oluyolar)
nişanlım paldır küldür değil alttan alttan işliyo
bu sayede kendini benm durumuma düşürmüyo akıllı:S

Bu kadar takintili olmaya devam edecek olursan çoook zor işin...sirkelen ve kendine gel...biraz rahat ol....evliliğinde sorun yaşarsin gibime geliyor üzgünüm. Gidişat o yönde.

Bu kadar takintili olmaya devam edecek olursan çoook zor işin...sirkelen ve kendine gel...biraz rahat ol....evliliğinde sorun yaşarsin gibime geliyor üzgünüm. Gidişat o yönde.

ben kendi kendime böyle takıntılı olmadım canım.bu samimiyet konusundan ne çektiğimi ben biliyorum biri önemsenmicek bişi olsa biri önemsencek büyük bişi oluyo
her bi misafrliğe gttğimizde diken üstnde bekliyorum resmen neolcakta tadım kaççak diye.
onlar ailecek öyle samimi büyümüş öyle görmüşler
nişanlım başta tm diyip sonra samimiyetine devam ediyodu öle bi bocaladık
şimdi nişanlım düzeldi nasıl davranması gerektiğini durması gereken yeri ögrendi
ama bu kezde akrabaları illaki samimi tavrlar içersende oluyo
çünkü bu zmna kadar öylelermiş
e insanlarada uzak durun bizden dicek halimiz yok
susuncada ben çok üzülüyorum bişey demedikçe bu devran böyle sürüp gtcek
kmseyle kötü olmak ta istemiyorum şaştım kaldım

Hem buraya fikir almaya gelmişsin ama sana zıt düşünceli olan insanlara karşı hep bi sebebin var. senle aynı fikirde olanlara teşekkür ediyosun. hala kendinin haklı oldugunu düşünüyosun. madem neden buraya konu açtın ki?tamam haklısın diyelim adam değişmiyo işte git ayrıl kardeşim...

Hem buraya fikir almaya gelmişsin ama sana zıt düşünceli olan insanlara karşı hep bi sebebin var. senle aynı fikirde olanlara teşekkür ediyosun. hala kendinin haklı oldugunu düşünüyosun. madem neden buraya konu açtın ki?tamam haklısın diyelim adam değişmiyo işte git ayrıl kardeşim...

yorumlarımı iyi oku tatlım herkese iyi yada kötü yorum yapan benmle tam aksi düşüncede olan herkese mutlaka tşk ettim bu 1
herseye bir sebebin var diyorsunya nasılki sen istediğin şeklde yorum yapmakta istediğin sebebi gerekçeyi sunmakta özgürsen bende özgürüm bu 2
madem benm konularım yada yorumlarım seni bu kadar sinirlenidiryor yorumuna bakılırsa çileden çıkmış gibisin ama hiç gereği yok be arkadaşım:)yorum yapmazsın yada amanede ismini gördüğün konuyu açıp okumazsın olur biter sakin ol:)
yorumun içinde TEŞEKKÜR EDERİM balım:)

Sevgili amanede...
Bundan önce diğer konularını okumuştum ama cevap yazmamıştım.
Kısmet bugüneymiş. :) Dilerim bundan sonra sorunlarına değil mutluluklarına ortak oluruz.

Gelelim diyeceklerime...
Sana bu konuyla ilgili hem hak verdim hemde kızdım.
Hak verdim çünkü sen nişanlından bir şey istiyorsun, o sana peki diyor ve sonra bir gelişme yok. Bu yüzden kızmakta üzülmekte haklısın. Anladığım kadarıyla yapacaksa evet desin yok yapmayacaksada orta yol bulalım bulamıyorsakta yol verelim birbirimize yıpranmayalım.

Sedef zaten benimde pek anlamadığım bir konu. Ben öyle bir kadın olamadım, olanıda anlayamadım ne yalan söyleyeyim. Benim eşiminde erkek kardeşi var ama onunla aynı odada uyumaktansa sabaha kadar salonda oturur tv izlerim ve korkmamaya çalışırım daha iyi. Neyse.

Kızdığım konuda şu. Sen kuzenlerinle bu kadar yakın olsaydın ve nişanlın sana senin ona yaptıklarını yapsaydı sen eyvallah mı derdin?
Bu şartlar altında yetişmediğini biliyorum ama empati kurmaya çalış en azından.
Benimde kuzenlerim var ve inan canlarım onlar benim.
Bu şekilde sadece kendini yiyorsun ayrıca bunu da ekleyim.
Benim eşim sevgiliyken veya nişanlıyken bana bunları yapsa muhtemelen şu an eşim başka bir adam olurdu.

Kıskanmıyorum demene gelince. Maalesef bende bu konuda diğer arkadaşlara katılıyorum, kabul et kıskanıyorsun ve nişanlını değiştirmeye çalışıyorsun hemde bencil bir tutumla.
O seni alışmaya zorlamıyor hatta anladığım kadarıyla biraz daha esnek olsan bile dememiş; ama sen onu kendi düzenine sokmaya çalışıyorsun.
Bu kadar katı olma. Orta yolu bulmaya çalışın ikinizde.
İlerde bir gün ben senin için kuzenlerimden vazgeçtim dediğinde hiç mi vicdan azabı duymayacaksın?
Veya sende şundan vazgeç derse ne olacak?
Ben söyleyeyim vazgeçmeyeceksin.
Evlilik sadece bir tarafın taviz vereceği bir şey değil.
Belli ki seviyorsun, orta yolu bulmayı dene.

NOT: Bazı arkadaşlara çok ama çok sert cevaplar vermişsin. Benim kendi içimde kızgınlığım var demek bir açıklama değil. Herkesin kendine göre dertleri var. Hatta belki cevap verenler arasında senden çok ama çok daha kötü durumda olanlar var; ama bu insanlar seni tanımamalarına rağmen zaman ayırmış hatta senin için üzülmüş, düşünmüş ve çözüm önermişler. Ha çözümleri doğrudur yanlıştır o ayrı. Lakin şunu unutma kimse kimseye kendi derdi var diye bu kadar rahat davranamaz.

Back
X