canim konularini daha oncedende okumustum ama hic yorum yapmamistim
seni anlayabiliyorum, su an icinde oldugun durumu anlayabiliyorum.. bir suphe, takinti mi desem ne desem
ne olmusta olsa butun bunlari gec artik nisanlin ileride kuzenlerine vs sadece mrb nasilsin demesiyle bile rahatsiz edecek senii cunku butun bunu icinde yasatan sensin
ne olsa mutlu olamayacaksin bunu kendin yapiyorsun, kendi kendini mutsuz ediyorsun
sedef konusunda hak veriyordum ama bu kuzeniyle boyle konusmasinda falan ben bi sakinca gormuyorum.. ne var yanii kuzen kardes demektir sarilirsinda opersinde yeter ki insanin icinde kotu dusunce olmasin, ahlaksizlik olmasin ki onlarinda oyle bir aile oldugunu dusunmuyorum senin anlattiklarindan anladigim kadariyla tabiki
butun is sende bitiyor bunu bil
kendine mutsuzluk yaratan sensin, diyorum ya seni anliyorum aslinda ama icine dustugun bu takintidan kurtulmaya calismalisin
tatlım kuzen kardeştr sakınca yok vs diosunuz eyv tm haklsınız ama madem kuzen kardeş
o zmn nişanlımın amcasının oğullarıda nişanlımın kardeşi
ki nişanlımın amcasının ogulları benim lise arkadaslarım
ama nişanlım bütün ortamlarda beni onlarla bi araya getrmemek için kırk takla atıyo
madem kuzen kardeş demek neden kendi kardesinden nişanlsını kıskanıyo
ayrıca bu kuzen kardes lafını saçma buluyorum doğrusu aynı ana babadan değiller ayrıca dinen nikah düşen insanlar nasıl oluyoda kardeş oluyo
hem hadi kardeşler diyelim kardeşlklerini, böyle cıvık şeklde gstermek zorunda değiller (belki burda anlattığım konu eften püften şeyler ama ben bu cıvıklığın artacağına emnm ki nişan akşamı yapılan el şakaları sinir bozucu boyuttaydı)
onlar brbrlerine sevgi gösterisi yapcak diye niye ben kenarda köşede içten içe üzülen oluyorum
yanlış yada doğru herkes eline koluna hakim olmayı bilecek kaldıramıyorum çünkü buda benm yapım
bu iş düzelmesse bu düğünde olmıycak
teşekkürler cevabınız için uslubum sert olduysa k.bakmayaın kendi içimde kızgınlıklarım sizle alakası yok