sizede diğer arkadaşlarada yorumları için teşekkür ederim.
herkesin fikrine sonsuz saygı duyuyorum
nişanlımın kuzenleriyle gercekten bi problemim yok ayrıca seviyorumda
burda anlattığım kuzen meselesi ve ona göre yorumlar geliyor
ama aslında bu kişilkle alakalı bişey yani benm sorunum tam olarak kişilik çatışması
evet içlerinde kötülük yok
adım gbi emnim ne kuzeni nede nişanlım art niyetli değil kardeş gbi görüyolar brbrlerini ve ona göre davranıyolar
belki yanlış ama benim düşüncemse şu
insanlar brbrlerini kardeş gbi görebilirler çok sevebilirler
benmde çok sevdiğim erkek arkadslarım vardı
kardestende öte gördüğüm insanlar
nişanlım istemediği rahatsız olduğu için alakayı kestim
çünkü eğer ben bi evlilik yoluna giriyorsam karsımdaki insanın isteklerine saygı duymak zorundayım
kimse sevgisini el temasıyla göstermek zorunda değil
sarılarak göstemek zorunda değil
benm kızdığım konu tam olarak bu işte kuzeni olabilir akrabası olabilir hatta karsısındaki insan benm kuzenim yiğenim yada akrabamda olabilir
birbrirlerini gercekten öz kardes gbi seviyoda olabilrler koruyup kollarlar görüşüler güler eylenirler
bunlara ztn bi lafım yok olamazda öle bi hakkım yok çünkü
kimsenin yok
ama sevgilerini dokunarak göstremek zorunda değiller mesafe sınırları içersinde yürütebilrler ilşkilerini
ben genel anlamda hayat tarzı olarak hoşlanmıyorum öyle sarılmalar öpmeler dokunmalardan vs umarım kendimi anlatabilmişimdir
canım evlilik işte bu zaten.. öyle herşey güllik gülistanlık değil. yeri geliyor taviz veriyorsun , yeri geliyor bazı huylarını törpülüyorsun... sende bu el şakalaşma olayını ya kabulleneceksin yada nişanlınla ayrılacaksın... başka çaresi yok.. bu saaten sonra kolay kolay değişmez... evlilikte malesef bayanlar daha yapıcı daha alttan alıcı oluyor..
ve zaman geçtikçede evlilik oturmuyor bence. kadın susmayı biliyor .. erkek hep aynı.. istersen milyonkez söyle, tamam diyorlar ama anlamıyorlar yine hep başa dönülüyor.o yüzden ruh hastası olmak istemiyorsan bu el şakalaşma olayını burda bitir. ama sedefle sınırlı ilişkileri olması konusunda seninle aynı düşüncedeyim. çünkü sende sevmiyorsun zaten o kızı. müstakbel eşinde çok samimi olmak zorunda değil