Belki derdime bi çare çözüm bulabilirim diye buraya yazmak istedim :(

ben bugun gordum cıft cızgıyı yuce allahım tum ısteyenlerede gostersın

yanlış yere yazmışsınız. ama hayırlı olsun.
konu sahibi arkadaş,direkt git savcılığa suç duyurusunda bulun.
yada, önce, bu kişiye bir daha bunu yaparsan seni savcılığa şikayet ederim diye gözdağı ver, baktın devam dediğini uygula..

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkma güzelim birsey yapicagi yok onun....sadece böyle bos bos tehditlerle sana göz dagi vermek istiyor....:delphin:

Onda yürek olsaydi bu zamana kadar yapardi yapacagini....:kahve:

Bu isin altindan tek basina kalkamazsin, mutlaka birinden yardim alman gerekiyor, ya ailenden biri ile yada direkt polise giderek suc duyurusunda bulunman lazim, elinde mesajlari var, bunlar delil olarak yeterde artar bile....:kahve:

Teyzenle durumu paylasman iyi olmus, ama bence teyzen cocukla degil direkt ailesi ile konussun, bakalim annesi babasi biliyormu ogullarinin askerde ne islerle ugrastigni:delphin:

Sinek birsey degil migde bulandiriyor, takma kafana ve korktugnu belli etme ona.:hulya:

cinsel anlamda bişeyler yaşadık ama öyle çıplak deil sevişme tarzında ama çıplak bi ilişki yaşanmadı

aileside başa çıkamıodu ki onunla babası ölmüş annesinide amcasyla evlendirmişler 2 tane abisi var Annesini o yüzden hiç dinlemezdi

ya bunların klasik tehtidi bu cd olayı sanırım..
bana da aynı şeyi söylemişti..ama maalesef benim öyle bir cd im vardı..yalan degildi..ve seninki gibi de değil..biz yasamıştık cinsellik..o da çekmiş..onuna tehtid etmişti beni..babana veririm demişti dinlemedim gitti verdi..Allah'tan babam ona inanmadı ve cdyi aldığı gibi çöpe atmıştı..
sonra ablası yardım etti de gizlice odasına girip ne var ne yoksa alıp atmıştım..elinde bir şey kalmamıştı..
oof bu pislikler neden hep böyle..
teyzene anlatmana sevindim..aileden birinin bilmesi iyi bir şey..ben anneme anlatmıştım ne var ne yoksa..
boğazıma yapıştığı gün eve geldim..boğazımda iki kulağıma kadar uzanan morluk olmuştu,evde kimse görmesin diye,hava çok soğuk olmamasına rağmen bogazli polar gitmiştim..çünkü Abi'm görürse onu yaşatmaz diye korktum..ama annem fark etti,indir bakiyim sunun yakasını dedi..indirdiğim gibi ağlamaya basladi..mosmordu boğazım..bende ağladım ve başladım ne var ne yoksa anlatmaya..butun yaşadıklarımı anlattım..cd olayınıda..baya ugrasti konuştu annem onunla..ama annemi pek kaale almadı..yine devam etti..
iste sonunda baskasını sevdi ve bıraktı..sonra o kıza da aynı seyleri yapmış..benden önceki kız arkadasinı taniyordum..biz yeni çıkmaya başladığımızda kız bana yalvarmıştı ayrıl diye basın belaya girecek diye salak gibi inanmadım..ucumuze de aynı seyleri yapmış..
en azından artık teyzen yanında..onunla gidip şikayetçi olabilirsin..
bak eğer benimki gibi dediğini yapan bir ınsansa kesinlikle şikayet et..ben dediklerini hep blof olarak gördüm ama ne dediyse bir bir yaptı..daha çok üzüldüm..ailemi mahvetti..
ama sanırım seninki blof yapıyor..o yüzden git şikayet et..

allahım nası bi saplantıdır bu yha :oklava: benim eski çıktığımda buna benzer şeyler yaşatmıştı bana.ne tehditler ne tehditler.yok ailene şunu sölerim.sana deil bana inanırlarr.bana mecbur olursun ozman.yok senide sewdiğin çocuğuda öldürürümm.çarşıda karşıma çıktığın ilk yerde döwücem senii. ilk başta tedirgin olmuştumm.ne yalan sölim korkmuştumdaa.ama korkumu anladığı zman dahada üstüme gelmeye başladıı. . aradığı zaman açmıodumm.en son açıpp tehditlerinin umrumda olmadığını,ondan korkmadığımı we onsuz çok mutlu olduğumu söledimm.elinden geleni arkana koyma erkeksen dedimm. onda o erkeklikk nerdee.bi zman yine ewin oralrda dolaştı ,ewi aradı,annemi aradıı.baktı benden hiç bi şekilde tepki yokk.wazgeçtii.tehdit etti etti ama bi halt yiemedii.kurtulmam zamn aldı ama şükür kurtuldumm.
we bi kez daha şuna şahit oldumm.hawlayan köpek ısırmazz :jeyyar:

sen kendini ferah tut tatlımm.korktuğunu ona hissettirme.hiç bi şekildede muhattap olmamaya çalış.numaranı falanda deiştir. bi zman daha dewam edecektir ama emin ol wazgeçecektir.

allahım bundan sora hayırlılarla karşılatırır inş :Saruboceq:

allahım nası bi saplantıdır bu yha :oklava: benim eski çıktığımda buna benzer şeyler yaşatmıştı bana.ne tehditler ne tehditler.yok ailene şunu sölerim.sana deil bana inanırlarr.bana mecbur olursun ozman.yok senide sewdiğin çocuğuda öldürürümm.çarşıda karşıma çıktığın ilk yerde döwücem senii. ilk başta tedirgin olmuştumm.ne yalan sölim korkmuştumdaa.ama korkumu anladığı zman dahada üstüme gelmeye başladıı. . aradığı zaman açmıodumm.en son açıpp tehditlerinin umrumda olmadığını,ondan korkmadığımı we onsuz çok mutlu olduğumu söledimm.elinden geleni arkana koyma erkeksen dedimm. onda o erkeklikk nerdee.bi zman yine ewin oralrda dolaştı ,ewi aradı,annemi aradıı.baktı benden hiç bi şekilde tepki yokk.wazgeçtii.tehdit etti etti ama bi halt yiemedii.kurtulmam zamn aldı ama şükür kurtuldumm.
we bi kez daha şuna şahit oldumm.hawlayan köpek ısırmazz :jeyyar:

sen kendini ferah tut tatlımm.korktuğunu ona hissettirme.hiç bi şekildede muhattap olmamaya çalış.numaranı falanda deiştir. bi zman daha dewam edecektir ama emin ol wazgeçecektir.

allahım bundan sora hayırlılarla karşılatırır inş :Saruboceq:

nur kardeşimin sözüne aynen katılıyorum.. havlayan köpek ısırmaz.. kimse kimsenin hayatına müdahale edemez.. senin şu an yapman gerekn kullandığın numarayı değiştirmek ve bence bana kalırsa şu an seninle ciddi düşünen çocuğu gerçekten istiyosan ona bu olayı biraz anlatmak.. tehdit ediyo v.s gibi.. yerimseniben
herşey olacağına varır canım hiç bişey yapamaz..

biraz önce teyzeme anlattım o beni daha ii anlar die numarasını istedi verdm asker oldugu için herzaman açık olmuo açtıgında konuşucak onunla ve biz bazı şeyler yaşadık elimde cd var die beni tehdit ediodu daha önceleri sonra aglayarak aradı beni öyle bişey yok yemin ederim bana dönmen için yaptım felan demişti ama şüpheleniorum :S

heee olduuu canımm deseydiinn...
benim eski sevgilimde beni tehdit etmişti..
sonradan baktı benden bi cvp yok
seni üzmek ve korkutmak için söyledm dedi
ki sende dedn bana dönmen ıcn yaptm demıs aglamıs v.s
ınanma sakın hc bırıne
korkutmak ıcn yapıo bnce

ayrıca teyzende aramasın..teyzenın araması gerçekten korkuyomussun ımajı verebılır

Back
X