- Konu Sahibi Diamondheart
Daha adamın seni bırakıp bırakmayacağına güvenemezken ileride evleniriz belki demesine umutlanıyorsun. Kandırma kendini sen üzülürsün. Her ihtimale karşı yedekte tutuyor seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedekte tutuyor2 ay once sevgilimden ayrildim.Iletisimimizi hic koparmadik arkadas olarak kalmaya karar verdik cunku ayni arkadas ortami icersindeyiz.Ve bundan dolayi her gun konusuuyoruz.ilk 1 ay cok yalvardim cok uzuldum geri gel diye.Sonra bi gun artik oyle biktim ki biraktim yalvarmalari olmazsa olmasin dedim icimden.Sonra 1 kac gun sonra bana karsi cok iyi konusmaya basladi.Ve o gece dedi ki ben seni cok seviyorum belki ileride evlenicez belli mi olur.Bunu dedikten sonra ben hayir kesinlikle olmaz ya da tabiki falan diye hicbir tepki vermedim.Bunun uzerinden ortalama 2 3 hafta gecmistir o gunden beri bana bi cok iyi konusuuyor bi cok soguk oluyor.Bulustuk gecen bana dedi ki benle bi daha bulusmak istemezsen diye korkuyorum.Seni cok ozlemisim falan.Ama bi bakiyorsun baska arkadaslarimiz varken cok uzak oluyor.Onu cok seviyorum ve tekrar bi iliski yasamak istiyorum ama 1 saat iyiyse 1 saat kotu oluyor ne hissedecegimi sasiriyorum.Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Umutlanmali miyim? Bu arada ayrilik nedenimiz onun beni cok kiskanc bulmasi cok trip attigimi soylemesi kotu zamanlarinda yaninda olmadigimi soylemesi
Nevsehirliler böyle konuşur,şive. Dimi?Yani diyor ki diamon kardes,
Sen surada dur, Allah korusun egom neyin zedelenir sana kosarim, ama ben bu arada baska birini de ararim haci diyor.
Egosunu tatmin ediyor. Siz uzaklasinca tekar üstüne düşmeninizi bekliyor. Peşinden koşulmasi hoşuna gidiyor sanirim.2 ay once sevgilimden ayrildim.Iletisimimizi hic koparmadik arkadas olarak kalmaya karar verdik cunku ayni arkadas ortami icersindeyiz.Ve bundan dolayi her gun konusuuyoruz.ilk 1 ay cok yalvardim cok uzuldum geri gel diye.Sonra bi gun artik oyle biktim ki biraktim yalvarmalari olmazsa olmasin dedim icimden.Sonra 1 kac gun sonra bana karsi cok iyi konusmaya basladi.Ve o gece dedi ki ben seni cok seviyorum belki ileride evlenicez belli mi olur.Bunu dedikten sonra ben hayir kesinlikle olmaz ya da tabiki falan diye hicbir tepki vermedim.Bunun uzerinden ortalama 2 3 hafta gecmistir o gunden beri bana bi cok iyi konusuuyor bi cok soguk oluyor.Bulustuk gecen bana dedi ki benle bi daha bulusmak istemezsen diye korkuyorum.Seni cok ozlemisim falan.Ama bi bakiyorsun baska arkadaslarimiz varken cok uzak oluyor.Onu cok seviyorum ve tekrar bi iliski yasamak istiyorum ama 1 saat iyiyse 1 saat kotu oluyor ne hissedecegimi sasiriyorum.Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Umutlanmali miyim? Bu arada ayrilik nedenimiz onun beni cok kiskanc bulmasi cok trip attigimi soylemesi kotu zamanlarinda yaninda olmadigimi soylemesi
Ayrılma sebebinizden ve davranışlarından açık ve net şunu söylüyo sen iyi kızsın tam evlenmek istediğim tipsin sen orda bi kal ben yatıyım kalkıyım geziyim tozuyum şöyle bi hayatımı yaşıyım kısmetse senle olur tabi durum bu kendin düşün kararını ver2 ay once sevgilimden ayrildim.Iletisimimizi hic koparmadik arkadas olarak kalmaya karar verdik cunku ayni arkadas ortami icersindeyiz.Ve bundan dolayi her gun konusuuyoruz.ilk 1 ay cok yalvardim cok uzuldum geri gel diye.Sonra bi gun artik oyle biktim ki biraktim yalvarmalari olmazsa olmasin dedim icimden.Sonra 1 kac gun sonra bana karsi cok iyi konusmaya basladi.Ve o gece dedi ki ben seni cok seviyorum belki ileride evlenicez belli mi olur.Bunu dedikten sonra ben hayir kesinlikle olmaz ya da tabiki falan diye hicbir tepki vermedim.Bunun uzerinden ortalama 2 3 hafta gecmistir o gunden beri bana bi cok iyi konusuuyor bi cok soguk oluyor.Bulustuk gecen bana dedi ki benle bi daha bulusmak istemezsen diye korkuyorum.Seni cok ozlemisim falan.Ama bi bakiyorsun baska arkadaslarimiz varken cok uzak oluyor.Onu cok seviyorum ve tekrar bi iliski yasamak istiyorum ama 1 saat iyiyse 1 saat kotu oluyor ne hissedecegimi sasiriyorum.Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Umutlanmali miyim? Bu arada ayrilik nedenimiz onun beni cok kiskanc bulmasi cok trip attigimi soylemesi kotu zamanlarinda yaninda olmadigimi soylemesi
Sizden daha iyisini arıyor bulursa evlenecek bulamazsa dönecek2 ay once sevgilimden ayrildim.Iletisimimizi hic koparmadik arkadas olarak kalmaya karar verdik cunku ayni arkadas ortami icersindeyiz.Ve bundan dolayi her gun konusuuyoruz.ilk 1 ay cok yalvardim cok uzuldum geri gel diye.Sonra bi gun artik oyle biktim ki biraktim yalvarmalari olmazsa olmasin dedim icimden.Sonra 1 kac gun sonra bana karsi cok iyi konusmaya basladi.Ve o gece dedi ki ben seni cok seviyorum belki ileride evlenicez belli mi olur.Bunu dedikten sonra ben hayir kesinlikle olmaz ya da tabiki falan diye hicbir tepki vermedim.Bunun uzerinden ortalama 2 3 hafta gecmistir o gunden beri bana bi cok iyi konusuuyor bi cok soguk oluyor.Bulustuk gecen bana dedi ki benle bi daha bulusmak istemezsen diye korkuyorum.Seni cok ozlemisim falan.Ama bi bakiyorsun baska arkadaslarimiz varken cok uzak oluyor.Onu cok seviyorum ve tekrar bi iliski yasamak istiyorum ama 1 saat iyiyse 1 saat kotu oluyor ne hissedecegimi sasiriyorum.Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Umutlanmali miyim? Bu arada ayrilik nedenimiz onun beni cok kiskanc bulmasi cok trip attigimi soylemesi kotu zamanlarinda yaninda olmadigimi soylemesi