Belki gecici birsey ama icimden anlatmak geliyor:)

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
selam arkadslar
benn 9 yasimdan beri birini taniyorum diyelimki KERIM. taniyorum derken ayni mahallede oturuyorduk ve sürekli birbirmizi görürdük ama hic konustugumuz falan yok birbirmizi dikkate bile almazdik. Zaten gecen haftaya kadar onu hic düsünmezdim aklimin ucundan bile gecmezdi. Ben okul dolayisiyla ailemden uzak oturuyorum 1 yildir ve haliyle onu görmedim uzun zaman.ondan öncede 1 yil görmemistim tam tamamina yani 2 yil. Sonra gecen hafta dügün vardi bende zaten annemlerin yanina gidecektim. ve buda dügündeydi. birbirmizi gördügümüzde iki defa dönüp baktik cünki tabiki ikimizde cok degistigimiz icin. Sok oldum onu görürken cünki cok tatli geldi bana ya:) sonra bu beni izlerken yakaladim sonra buda bana devam bakti ve gülümsedii bende okadr heycanlandimki sok oldumki geri gülümseyemedim öyle baka kaldim. :69: O aksam bakistik hep. ve bu benimle konusmak istiyordu belliydi ama konusamiyordu cünki mahalleden herkes ordaydi herkes herkesi taniyordu ve sanirsam cekindi korktu bilmiyorum.. iste o aksamdan sonra hep aklimda ve rüyamda bile onu gördüm. cok güzel bir aksamdi benim icin. icimden anlatmak geldi o yüzden yazdim buraya. Haftaya yine gitmeyi düsünüyorum oraya insallah görürüm . Hic ama hic düsünmezdim onun benim aklimda olacagini cünki hic dikkate bile almazdim onu .. :69:

99 lu ise çıkan yaş sonucu komik :9:

yok canim o kadar kucuk degildir okul dolayisiyla ailemden uzak oturuyorum diyor vardir 19 20 :82:
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Son düzenleyen: Moderatör:
harbi bende 99 lu olsa kaç senedir tanışıyorlar onu hesaplıyordum.
2008 de 9 yaşında görmeye başlasa 1 yıl gördü. 2 yıl görmedi
yıl 2011 etti 12 yaş :1:

Arkadasım buda gecıcı sanırım daha bır ay once baskasından bahsetmıssın dıger konunu okudumda...sanırım bıraz sıpsevdısın fazla takma kafana yorma kendını yarın baskasını gorursun bu seferde aklın onda kalır :):82:

Arkadasım buda gecıcı sanırım daha bır ay once baskasından bahsetmıssın dıger konunu okudumda...sanırım bıraz sıpsevdısın fazla takma kafana yorma kendını yarın baskasını gorursun bu seferde aklın onda kalır :):82:

evet önceki konusunda da iş yerindeki çocuk izliyormuş onu sürekli:1::1::1:
herkes izlediğine göre çok güzel galiba :1:

ben de bundan sanırım bi 7-8 sene önce bi akrabamızın nişanına gitmiştik. orda bi delikanlının bana baktığını farketmiştim.damadın akrabasıymış. nişan cd sini oturmuş baştan sona izletmiş kim olduğumu öğrenmiş :37: ondan sonra sürekli tanışmak isteyip durmuştu. bizim bişey olmadı da umarım sizinki güzel bişeylerin başlangıcı olur.. hayırlısı..

yok kız :D ne bilim bi an öle yazdım tabiki rabbimin yarattığı herşey mükemmel :)) ben izleme olayına takıldım :1::1::1:

:1::1: bilemioyrumki belki bu cocuktan sadece etkilendi yada kac sene sonra gordugu icin sasirdi diro ya dikkate almazdim hic demekki cok yakisikli olmus arkadasta sasirmis anlamadim gitti ruyasinada girmiss belkide asik oldu bilemiorum:1:

harbi bende 99 lu olsa kaç senedir tanışıyorlar onu hesaplıyordum.
2008 de 9 yaşında görmeye başlasa 1 yıl gördü. 2 yıl görmedi
yıl 2011 etti 12 yaş :1:

ama kendisi sanki 28 yaşındaymış gibi yazılar yazıyor topla 40 eder.Mhpnin kırkıncı yılı kutlu olsun:60::60::60:

Milletçe ne kadar şüpheci olmuşuz. benim de çoğu mail adresimde, nikimde 60 sayısı geçer. ben de 51 yaşında mıyım yani.. baya yaşlanmışım görmeyeli.

ben bilmiyorum fake mi değil mi, konu sahibi de konuyu açtığından beri uğramadı zaten ama yine de emin olmadan dalgayla yaklaşmak hoş gelmiyo bana. sonuçta doğru da olabilir.

Back
X