Belki gecici birsey ama icimden anlatmak geliyor:)

Son zamanlarda açılan fake konular o kadar çoğaldı ki..Eğer gerçek konuysa şahsım adına özür dilerim ama fake konulardan bıkkınlık geldi...

siz fakeyi biraz abartmissiniz sanirim bu konunun fakelikle ne alakasi var ben anlayamadim...:44::44:
moda olmus herhalde her acilan konuya fake yazmak...:51::82:

siz fakeyi biraz abartmissiniz sanirim bu konunun fakelikle ne alakasi var ben anlayamadim...:44::44:

Cevapları okurken komik geldi aklıma 40.yıl muhabbeti geldi,yazdım.Ayrıca sonraki mesajımı gördüyseniz özürümü de diledim.Tekrar mesaj yazmanıza gerek yoktu

Cevapları okurken komik geldi aklıma 40.yıl muhabbeti geldi,yazdım.Ayrıca sonraki mesajımı gördüyseniz özürümü de diledim.Tekrar mesaj yazmanıza gerek yoktu

her konuuyu fake sanmayin diye yazmak istedimmm tartisma yaratmak degil...ozurunu dilemis olabilirsin amena ama basindada fake yazmissin:34:

geldimm isteydimde.
bu arada dalga gecenlere sesleniyorum yasim 19. ve bu hesabi ogün acilen actigim icin bazi bilgilere yanlis seyler yazmis olabilirim bu yüzden neden dalga geciliyorki cok ayip ediyorsunuz.
ve ayrica FAKE olsam böyle seyi neden yaziyim neden gerek duyayim bunu anlatmaya? sizden cevap yorumda beklemedim hadi beklemis olsaydim tamam fake konusunda hak veririm size. ama durup dururken neden böyle birseyi anlatiyim. gecici olsa bile icimi dökmek istedim.
bunun disinda destekleyenlere cok tsk ederim

simmdi kac yasindasiniz ???

yok canim o kadar kucuk degildir okul dolayisiyla ailemden uzak oturuyorum diyor vardir 19 20 :82:
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Arkadasım buda gecıcı sanırım daha bır ay once baskasından bahsetmıssın dıger konunu okudumda...sanırım bıraz sıpsevdısın fazla takma kafana yorma kendını yarın baskasını gorursun bu seferde aklın onda kalır :):82:

kiz sende takmissin guzellige cirkinligeee:1::1::1: hersey ALLAH VERGISI guzelligini cirkinligini bilemem ama sipsevdi oldugu kesin :51:

:1::1: bilemioyrumki belki bu cocuktan sadece etkilendi yada kac sene sonra gordugu icin sasirdi diro ya dikkate almazdim hic demekki cok yakisikli olmus arkadasta sasirmis anlamadim gitti ruyasinada girmiss belkide asik oldu bilemiorum:1:

her konuuyu fake sanmayin diye yazmak istedimmm tartisma yaratmak degil...ozurunu dilemis olabilirsin amena ama basindada fake yazmissin:34:

benim yorumlarim bunlar takildiginiz bir nokta varsa soyleyin lutfen...:44::40:

2.Yil Görüsmedigin Birisi Ve Cocukluk Arkadasin ..
Normal Degilmi Sence Seni 2.Yil Sonra Görünce Bakip Gülümsemesi ?

Bence Bundan Farkli Seyler Cikarma .. Hoslanma - A$K vs ..
Cünkü Her Kim Olursa Olsun Buna Bende Dahilim
Uzuuuun Zamandir Görmedigim Birisini Gördügüm Zaman Tekrar Tekrar Bakarim
Süzerim Ve Uzaktan Gülümserim ..
Dogal $eyler Bunlar ..

Ya$in Daha Kücük Heycana Kapilabilirsin Böyle Baki$malardan Ama
Fazlasini Ümid Edip Sonra Istedigin Olmadigi Zaman Üzülmeyesin Bacim ..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen göstereli
m.

Son düzenleme:
ßu yaşlarda olağan şeyler yani şıpsevdilik olabilir delikanlılık yaşları derler ya kan deli akıyo işte :90: Belliki baya bi değişmişsin hoşuna gitmişsin çocuğun.. İnş. Hayırlısı olur ne diyelim :42:

selam arkadslar
benn 9 yasimdan beri birini taniyorum diyelimki KERIM. taniyorum derken ayni mahallede oturuyorduk ve sürekli birbirmizi görürdük ama hic konustugumuz falan yok birbirmizi dikkate bile almazdik. Zaten gecen haftaya kadar onu hic düsünmezdim aklimin ucundan bile gecmezdi. Ben okul dolayisiyla ailemden uzak oturuyorum 1 yildir ve haliyle onu görmedim uzun zaman.ondan öncede 1 yil görmemistim tam tamamina yani 2 yil. Sonra gecen hafta dügün vardi bende zaten annemlerin yanina gidecektim. ve buda dügündeydi. birbirmizi gördügümüzde iki defa dönüp baktik cünki tabiki ikimizde cok degistigimiz icin. Sok oldum onu görürken cünki cok tatli geldi bana ya:) sonra bu beni izlerken yakaladim sonra buda bana devam bakti ve gülümsedii bende okadr heycanlandimki sok oldumki geri gülümseyemedim öyle baka kaldim. :69: O aksam bakistik hep. ve bu benimle konusmak istiyordu belliydi ama konusamiyordu cünki mahalleden herkes ordaydi herkes herkesi taniyordu ve sanirsam cekindi korktu bilmiyorum.. iste o aksamdan sonra hep aklimda ve rüyamda bile onu gördüm. cok güzel bir aksamdi benim icin. icimden anlatmak geldi o yüzden yazdim buraya. Haftaya yine gitmeyi düsünüyorum oraya insallah görürüm . Hic ama hic düsünmezdim onun benim aklimda olacagini cünki hic dikkate bile almazdim onu .. :69:

aşk sen ne güzelsin demek geldi içimden:69::69::69::69:
dilerim içinin kıpırtıları bir ömür onun yanında devam eder

Back
X