belki inanmiycaksiniz amaa

canseleda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
15
5
1
28
Hamilelik testi yaptim yine negatif 6 aydir olmuyor erken olduğu içinde doktora gitmek istemedim kardeşimin bi medyum arkadaşı var neden olmuyor sende dedik ablanin yumurtalıklarnda kist var doktora gitsin 3 hafta sonra olur çocuğu dedi soktayim gerçektende kist varr

Hamilelik testi yaptim yine negatif 6 aydir olmuyor erken olduğu içinde doktora gitmek istemedim kardeşimin bi medyum arkadaşı var neden olmuyor sende dedik ablanin yumurtalıklarnda kist var doktora gitsin 3 hafta sonra olur çocuğu dedi soktayim gerçektende kist varr

yapmayın ınanmayın boyle seylere..kadnların yuzde yetmısınde kıst oluyo zaten...ben bekarken vardı hamıle kaldım gene vardı doğurdum gene var gene var

Ne dememizi bekliyosun ki? sasirmadim, sasirmadik senin gibi.. Ugrasmayin boyle seylerle.. Sonra pisman olursunuz..

gelecegı peygamber efendımız bile bilmiyormus. geçmişi ise cinler bilirmiş, o yuzden falcı veya medyumlar gecmısı söylerler.. eger cinli biri ise :=) cinsiz ise sadece sallarlar.. cinli olsalar bıle bu bi halta yaramaz çünkü zaten bızım ıstedıgımız gecmısten degıl, gelecekten haber almaktır..

Canim kist var demek icin medyuma gerek yok bende boyle varsayim yapabilirdim...
Hemde para falan almadan yani...
Saka bir yanada Ins. Dedigi olurda 3 hafta icinde cocugun olur♡
Bu zamanda medyuma gitmek pessssss....

Basliga takildim ve farkli bi konu zannedip okudum.. birde baktim medyum yaziyo noluyo dedim yaa..uzmana gidin ne diyeyim Allah yardimciniz olsun..

Yazar burada ben medyum reklamı yapıyorum,siz acaba kim kim diye sorun ben de rahatça reklamını yapayım diyor

Ben reklam üyeliği diye kib yaptım.

Eğer değilse de bence erken diye medyuma gitmek yerine doktora git konu sahibi.

Canim kist var demek icin medyuma gerek yok bende boyle varsayim yapabilirdim...
Hemde para falan almadan yani...
Saka bir yanada Ins. Dedigi olurda 3 hafta icinde cocugun olur♡
Bu zamanda medyuma gitmek pessssss....
Medyum benden para almadi telefonla gorustum bazi bilgilerini sordu anne baba adim fln

Kız ben öyle mi dedim size? Aaaa çarpıtmayın söylediklerimi ben direk hamile bırakırım dedim ;)
Tövbe yarabbim aklınız nerde acaba ayıp olmazsa sorsam?

Back
X