Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik testi yaptim yine negatif 6 aydir olmuyor erken olduğu içinde doktora gitmek istemedim kardeşimin bi medyum arkadaşı var neden olmuyor sende dedik ablanin yumurtalıklarnda kist var doktora gitsin 3 hafta sonra olur çocuğu dedi soktayim gerçektende kist varr
Yazar burada ben medyum reklamı yapıyorum,siz acaba kim kim diye sorun ben de rahatça reklamını yapayım diyorHamilelik testi yaptim yine negatif 6 aydir olmuyor erken olduğu içinde doktora gitmek istemedim kardeşimin bi medyum arkadaşı var neden olmuyor sende dedik ablanin yumurtalıklarnda kist var doktora gitsin 3 hafta sonra olur çocuğu dedi soktayim gerçektende kist varr
Yazar burada ben medyum reklamı yapıyorum,siz acaba kim kim diye sorun ben de rahatça reklamını yapayım diyor
Medyum benden para almadi telefonla gorustum bazi bilgilerini sordu anne baba adim flnCanim kist var demek icin medyuma gerek yok bende boyle varsayim yapabilirdim...
Hemde para falan almadan yani...
Saka bir yanada Ins. Dedigi olurda 3 hafta icinde cocugun olur♡
Bu zamanda medyuma gitmek pessssss....