Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 5+5 hamileyim geçen gittiğimde kese vardı bebek yoktu hatırlarsınız konu açmıştım.3 gün sonra tekrar gidecem bebek görünürmü bugün sabah mide bulantım başladı bende eşime bebek çıktı ortaya galiba diyorum bulantının bununla alaksı varmıdır
ben 5+5 hamileyim geçen gittiğimde kese vardı bebek yoktu hatırlarsınız konu açmıştım.3 gün sonra tekrar gidecem bebek görünürmü bugün sabah mide bulantım başladı bende eşime bebek çıktı ortaya galiba diyorum bulantının bununla alaksı varmıdır
canım öncelikle tebrik ederim ben 9 haftalık hamileyim 7 haftalıkken bebeklerimin kalp atışlarını gördüm bazen geç tutunan bebeklerde 9. haftaya kadar gözükmeyebiliyormuş sonra ameliyat oldum benim meleklerim 4üz idi 2 si sağlık sorunu yüzünden sonlandırıldı geçen haftada gittim 2 meleğimde benimleydi dilerim bizden hiç ayrılmazlar mide bulantısına gelince evet hamileliğin baş göstergelerinden biri bende midem bulandıkça bebişlerimi hissediyordum 2 gündür kesildi mide bulantım bi sorunumuz yoktur inşallah sanada sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar dilerim canım......
Merhaba canım bende bugün gittim dr. 5 hafta 5 günlük hamileymişim kesemi gördü ama bebek için erken dedi , acele etme aklına güzel şeyler getir dedi , umarım vakti zamanı gelince hayırlısıyla görürüz v kalp atışlarını duyarız :)))
canım bende 6+3te gordum bebegi ve ilk bulantım o sabah oldu kustum dra gitmeden.
bence sen yinede bekle bikacgun daha mumkunsede vaginal baktır daha net oluyo hersey
canım mecbursun beklemeye ama ben tüp bebek yaptırdım canım inan 4 senelik evliyim şu iki ay kadar hiç bişey uzun gelmedi bana transfer kese kalp 1 ayı geçiyor zaten 2 yıl tedavi gördüm ama hiç bukadar stres yapmamıştır bol bol dua et canım rabbimden hayırlısını iste canınıda sıkma olurmuseni anlıyorum beklemek çok zor bide benim gibi beklediğini düşünsene allah kolaylık versin unutma stres bebişinede zarar verir