Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınırlıyım , panık bozukluk sendromum var, beynım mutsuz olmak ıcın programlanmıs sankı psıkologa psıkoyatra hepsıne gıttım.İlac ılac ılac bu kadar...
Ama benım asıl sorunum esım, 4 ay once cok severek evlendık tanıdıgım en muthıs en ıyı ınsan tum bu kusurlarıma ragmen evlendı benımle, beraber olamadık vajınam dar sandım agla agla oldum.Beraber olamadık o yapamıyo onda problem var sandım sucladım.Hıc ama hıc elinı cekmedı ellerımden 2 ay sonra nıhayet oldu.Bı cocugumuz olursa eger dedım duzelırım.Bı sıfatım olur anne olurum.Belkı o zaman guclu bırı olurum.Belki o zaman hep aglamam belki o zaman korkagın bırı olmam belkı ılk defa esımı uzmek yerıne mutlu ederım.Hayatta kendıme yer bulamıyorum.Koskoca dunya bana dar sankı her kotu sey benım basıma gelıcek.Gecen ay bebegımız olmadı , bu ayda regl olamadım ama tedt negatıf oldum yıne agla agla elım ayagım tutrıyo hala yıne en kotusunu algılıyo beynım ya hıc olmazsa beynımle basa cıkamıyorum ne psıkolok ne ılaclar yardımcı olmuyo arkadasım yok yurtdısındayım kımseyle dertleselıyorum.Uzun oldu hakkınızı helal edın
Aro arastırcam ınternetten bambaska bı sey benım kı arkadasım vardı evlenmıyo bı turlu ona ben evlenır cocık dogururum sen daha evlenemessın dedım benden sonra hemen evlendı sımdıde hamıle acaba ben fesatlık mı yaptımda benım bebegım olmuyo dıyorum.Oyle dedım dıye hıc olmassa dıye dusunup yıne aglıyorum.bak demişsnz belki siz yardımcı olursunuz ben ne zamn daralsm bunalsm kötü şeyler düşünsem hemn kalkar abdest alıp iki rekaat namaz kılırm tespih çekerim " KALPLER YANLIZCA ALLAH'I ZİKREDEREK MUTMAİN OLUR." sende öyle yap abdest al allahı an allahın en gzüel sıfaatlarıyla an mesela YA HALİM çek oda kalpleri yumuşatır halim selim eder sana önerebileceğim bunlar canm allah yardımcın olsn böyle hayat geçmez anne olursn daha daralırsn yok bebeğime şu olcak yok boğulck yok ölücek yok yanacak bi sürü vesvese çok kötü bnde öyledm şimdi tedavimi buldm takıntı ve vesvese hastalığmn 5/1 kaldı allah sanada şifasini verir inşallh canm![]()
onunla bi ilgisi yokdur canm olurmu öyle şey sana bir tavsiye bak peygamber efendimiz ne demiş " KENDİNiZDEN KÖTÜLERİ DÜŞÜNÜN Kİ MUTLU OLASINIZ" sende öyle yap hiç çocuğu olamayanları dr ların kısırsn asla çocuğn hiç birşekilde olamayacak dediği insanlar onlarn terinde olsaydn yada hiç evlenemeyn ler yada kocaları aldatan döven alkol alan eve ekmek getirmeyn insanlar veyahut annesini kaybeden babasında ağır dermansz hastalık olanlar veya ailesi olmayan ailesini erken yaşta kaybedip yurtda yetişenler YA Bizde onlarn halinde olsaydk! bunları düşün allaha şükür et ve dua et o kıza öyle dedim diyemi bnm olmuyo diyosn daha erken olduğunu ve bir gün bebeğin olacağını beynine inandr ve sürekli bişeylerle uğraş boş oturp düşünmek sağlam adamı hasta eder hele vesveseli takıntılı hayata hep negatif bakan insanı bitirr inan kiAro arastırcam ınternetten bambaska bı sey benım kı arkadasım vardı evlenmıyo bı turlu ona ben evlenır cocık dogururum sen daha evlenemessın dedım benden sonra hemen evlendı sımdıde hamıle acaba ben fesatlık mı yaptımda benım bebegım olmuyo dıyorum.Oyle dedım dıye hıc olmassa dıye dusunup yıne aglıyorum.
katılıyorm size sanki yaşadığı kötü anılar hayla beyninde atamıyor küçük de olsa yaşadığı bir travma var ve onu unytamıyor hep negatif düşünüp korkuyor hep kötü şeyler olucakmş gibiKötü bir çocukluk geçirmissin.
ya da sorunlu anne baba..
ya da ezmişler seni.. dinlememişler..
ya da evde şiddet gördün sana karşı olmasa bile baban annene falan..
yani çocukluğunda kesinlikle anormal bir şeyler var.
Annem hayatı boyunca depresyondaydı hala oyle belkide ondandır.Kötü bir çocukluk geçirmissin.
ya da sorunlu anne baba..
ya da ezmişler seni.. dinlememişler..
ya da evde şiddet gördün sana karşı olmasa bile baban annene falan..
yani çocukluğunda kesinlikle anormal bir şeyler var.
Haklısınız.Ama yonlenıyo dusuncelerım bı yere hastalıklı bı ruh herkesı hamıle goruyorum.Turkıyede ıyı psıkologlar ıyı ucretler ıstıyolar onlarada madden yetısemedım dıgerlerıde ılac yazıp yolluyolar.Belkı burda tekrsr sansımıxı deneyenılırım psıkolog ıcınAhanda surya yaziyorum.
Tam su an cocugun olsaydi derdinki:"kizlar ben dayanamiyorum cocuk, evlilik, hersey uzerime geliyor, uyku uyuyamiyorum kendime zaman ayiramiyorum.".
Neden?
Cunku beynini gercektende negatife yonlendiriyosun.
Su an oldugun hayatinin tadini cikarsana bi seferde ya?
Daha yeni evlenmissinz cocugunuz elbette olur gunu gelince.
Gez toz kocanla, cocuksuzlugun tadini cikar.
Hayatı kacırmaktan da korkuyorum boyle boyle daha yenı 21 oldum bu ay her seyı toparlasam dıyorum kursa gıtsem okula devam etsem.Guclu bı kadın olsam ozenıyorum hep ayakta duran kadınlara ama sonra fosbende oncelerden korkaktim kirilgandim herseyi kafaya takar kendimi ve etrafimi uzup yipratirdim yengec burcuyum duygusalim :)) ama simdi celik gibi gucluyum hic kimse yikamaz beni bu zamana kadar yasadiklarim dususlerim yaralanmalarim bana tecrube olarak geri dondu yani biraz piştik ama yolun yarisinada geldik :) hayat boyle bisey