Allah razı olsun canım....1 tane okudum cnm
Rabbim dualarini kabul buyurur hayirlisi ile kolaylikla anne olmani nasip eder insallah
Allah razı olsun hepimizin duaları Rabbime ulaşsın inşallahCanım 30 tane okudum rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhinşallah bu haberi verirsin bizlere canım benim
Allah razı olsun canım amin20 tane okudum. Rabbim inşaallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder size. Amin.
Amin canım benim hepimizin duası kabul olsunAllah razı olsun canım ,,,senin de gönlünden geçen ne ise rabbim tez vakitte kavuştursun,,
Allah razı olsun dillerinize yüreğinize sağlık amin canım ne güzel dua bu böyle..Canım ben de 10 tane okudum Allahım kabul eylesin inşallah maksadını muradini gönlüne gore eylesin. Tüp bebek tedavim olumlu sonuclaniR inşallah hamisss olursun hayırlı sağlıklı evlada gebe olursun sagliklica kucağına alır buyutursun inşallah
Allah razı olsun canım çok teşekkürler.canım 20 tane okudum...Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun..sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Amin... Hayırlı haberlerini bizede bildir...
Allah razı olsun çok teşekkürler ,,,amin cümle bekleyenelere inşallah.5 TANE OKUDUM CANIM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ EN YAKIN ZAMANDA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE BİR EVLET NASİP EDER İNŞALLAH SANA VE TÜM MÜSLÜMAN ARKADAŞLARIMIZA
Canım benim 10 tane okudum Allah kabul etsinAllah razı olsun canım ,,,senin de gönlünden geçen ne ise rabbim tez vakitte kavuştursun,,
Allah razı olsun canım ..Canım benim 10 tane okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun sizden bir de bitip bitmedğiyle bile ilgileniyorsunuz Rabbim ne güzel kalpler yaratmış ,,,saymadan gidiyorum 3 tane tablo hazırladım işaret atıyorum okuna kadar 1 buçuk tamamlandıgibi daha yarısı duruyo,,,ben günde 300 - 400 okuyabiliyorum...60 tane daha okudum canım...Kaç tane olduysa yaz okumaya devam ederiz...
Allah razı olsun canım ,,,,diline yüreğine sağlık...10 adet okudum...Rabbim muradını versin inşallah..
Allah razı olsun canım ,,,,diline yüreğine sağlık...
aminnnnn ben de okumuşumdur senin gibi derdini okuyup içime işlemişse,Rabbim isteyin demiş biz de öyle yapıyoruz istiyoruz el açarak yalvararak istiyoruz,,Rabbim kabul etsin inşallah.Allah senden de Dua bölümün deki olan ve siteye üye olmayıp da konuları gören bzıler ıcın okuyan bildiğimiz ve bilmedıgımız herkesten razı olsun.Allah ım ona el açan kullarının ellerını boş döndürmesın ınsallah.Herkese gönlünde ne varsa versin rabbim..
üye olmayıp da dedıgım ( Toplu dua lara katılmadan önce nette gezınırken başka bır forumda denk gelıp okumustum öylece...üye falan degıldım..
Ordan aklıma geldı...Belkı şu an da senın konunu okuyan da vardır kımbılır...Belkı senın belkı burda okuyanların belkı dısardan bır kere okuyanın belkı de hepsı okudugu ıcın Rabbim kabul eder kimbilir..vesileyızdır sadece biz aslında ..
Iyı aksamlar Rabbım sana ve isteyen herkese anneliği tattırsın ınsallah
aminnnnn ben de okumuşumdur senin gibi derdini okuyup içime işlemişse,Rabbim isteyin demiş biz de öyle yapıyoruz istiyoruz el açarak yalvararak istiyoruz,,Rabbim kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?