Belki tuhaf gelicek ama beni çok yoruyor ...

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Merhaba kızlaar 💕 Bakmayın kalp emojilerine şuan duygusal olarak o kadar yorgunumki ...

Belki size komik gelicek dalgamı geçiyorsun diyeceksiniz ama gerçekten artık o kadar kafama takmaya başladım ki bu durumu ...

Sarılamıyorum kızlar yani gerçekten aslında sorun bu Sa rı la mı yo rum olmuyor... sarılmayıda bilmiyorum belkide ... yani hem gerçekten çok ihtiyacım var ama bir o kadarda nefret ediyorum yani neden böyle hiç bilmiyorum neden ben sarılamıyorum ... öpemiyorum içten bir şekilde kimseyi gidip öpemiyorum yani erkek arkadaşımı mesela olmuyor ... sevgi sözcükleri söyleyemiyorum... ailemede aynı şekilde çok seviyorum ama anlatamıyorum yani neden kızlar neden yapamıyorum bu üç şeyi sarılmak öpmek sevmek neden bana bu kadar zor geliyor ... ileride çoluğuma çocuğumada gösteremem sevgi diye o kadar korkuyorumki ...

Daha önce bir yaşanmışlık var mı? Mesela ben daha önce yaşadıklarımdan dolayı daha katıyım duvarım mesafeliyim. . .

Yapı meselesi olarak düşünüyorum. Bende sevgimi dokunsal olarak ifade edemem. aileme, eşime hiç sarılıp öpmem. hatta onlar bu konudan oldukça muzdaripler, şikayet edip durarlar ama elimde değil yapamıyorum.
fakat çocuğuma karşı oyle değilim, her fırsatta sarılır öperim

Merhaba kızlaar 💕 Bakmayın kalp emojilerine şuan duygusal olarak o kadar yorgunumki ...

Belki size komik gelicek dalgamı geçiyorsun diyeceksiniz ama gerçekten artık o kadar kafama takmaya başladım ki bu durumu ...

Sarılamıyorum kızlar yani gerçekten aslında sorun bu Sa rı la mı yo rum olmuyor... sarılmayıda bilmiyorum belkide ... yani hem gerçekten çok ihtiyacım var ama bir o kadarda nefret ediyorum yani neden böyle hiç bilmiyorum neden ben sarılamıyorum ... öpemiyorum içten bir şekilde kimseyi gidip öpemiyorum yani erkek arkadaşımı mesela olmuyor ... sevgi sözcükleri söyleyemiyorum... ailemede aynı şekilde çok seviyorum ama anlatamıyorum yani neden kızlar neden yapamıyorum bu üç şeyi sarılmak öpmek sevmek neden bana bu kadar zor geliyor ... ileride çoluğuma çocuğumada gösteremem sevgi diye o kadar korkuyorumki ...

Bana hiç garip gelmedi bu durum aksine benzer şeyleri ablam ve ben de yaşadık, anne rahmi travması doğum travması bebeklikte yoksunluk ve sonraki süreç bunları etkiliyormuş psikiyatrist bize böyle demişti ve cidden söylediği sorunları yaşamışız ikimizde, bunları biraz irdeleyebilirsin sevgiye bakış açın anne ve babandan geçiyor sanada onlar nasıl insanlardı? Nasıl bir ailede buyudun? Yeterince sevildin mı? Annen seni bağrına basıp sevmis mi şimdiki adıyla tentene temas? Eğer tüm bunlar olumlu ise altında yatan başka bir sebep vardır mutlaka ilişkilerine kendine bak gerekirse yaz duygularını mesela sarılmak sana ne ifade ediyor öpmek ne ifade ediyor? Birine sarılırsan ne olur ne hissedersin yada öpersen? İrdele bunları bir süre

Ben de anne ve babama sarilinca garip hissediyorum yani bunu çok yapmayiz aslinda ama garip bir rahatsizlik hissi oluyor yapinca, sarilmiyoruz cok. 🙄 Annemle aramiz çok iyidir ustelik bircok seyi paylasirim, hergun konusuruz.
Arkadaslarima da pek sarilmam.

Sadece eşime karsi oyle degilim çok sarilir öperiz.
Nedeni üzerine hiç dusunmemiştim. Bilmiyorum.

Onlar anliyorlardir sevildiklerini sen Rahat ol kimse sarilip öpemiyor su donemde onun icin çakmak çakmak bakmaya devam

Kedi sevin
İnsanı yumuş yumuş yapıyor yavruları

Bana hiç garip gelmedi bu durum aksine benzer şeyleri ablam ve ben de yaşadık, anne rahmi travması doğum travması bebeklikte yoksunluk ve sonraki süreç bunları etkiliyormuş psikiyatrist bize böyle demişti ve cidden söylediği sorunları yaşamışız ikimizde, bunları biraz irdeleyebilirsin sevgiye bakış açın anne ve babandan geçiyor sanada onlar nasıl insanlardı? Nasıl bir ailede buyudun? Yeterince sevildin mı? Annen seni bağrına basıp sevmis mi şimdiki adıyla tentene temas? Eğer tüm bunlar olumlu ise altında yatan başka bir sebep vardır mutlaka ilişkilerine kendine bak gerekirse yaz duygularını mesela sarılmak sana ne ifade ediyor öpmek ne ifade ediyor? Birine sarılırsan ne olur ne hissedersin yada öpersen? İrdele bunları bir süre
Yani çocukluk döneminde sevgi gördümmü görmedimmi açıkçası hatırlamıyorum ama Allaha şükür bir tramvam yok 🙏

Çocukluğunuz?
Kilit nokta burası.
Dizi psikologu gibi bi cevap evet.
Ama çocukluk.
Cevabı orda bu sorunun.

Yani çocukluk döneminde sevgi gördümmü görmedimmi açıkçası hatırlamıyorum ama Allaha şükür bir tramvam yok 🙏
kardeşim de sizin gibiydi gibidir
genç kızken pek kızardım soğuk nevale derdim :)
bizim annemiz erken yaşta vefat etti gerçi kardeşim temas yine sevmezdi de sanki ondan sonra daha da arttı gibi
ama bildiğim eşine sarılır öper küçük çocuklara da kedi çocuklarına da temas eder
ana sınıfı öğretmeni zaten :) çocukları sevdiği için seçmişti bu mesleği

Etrafınızdakiler de bunu sevmediyse ve hiç yaşayamadıysanız bunların güzelliğini bilmemeniz normal. Ama inanın insan sevdigi birine sarılırsa sanki etrafta koruma kalkanı oluşuyor gibi bi durum oluyor . Bu duygudan mahrum kalmayın💙

Bir uzmanla görüsmenizde fayda var. Illaki agir travma gibi olaylar olmasada bazen cocuklugumuzda veya sonra yasadiklarimiz böyle seyleri tetikleyebiliyor. Mesela bizim zamaninizda babalarin baskalarin yaninda cocuklarini sevmesi ayip sayilirdi (sacmaliga bir bakin), cocuklarin ve babalarin aralarina bir mesafe sokuldu öyle. O mesafede bazen kalici oluyor.

Ben de sen gibiyim. Annem babam kardeşim, Sevgililerim daha sonra eşim herkes şikayetçi. Ama bir tek cocuguma böyle degilim. Bende bıkıyor artık yeter anne diye.

Back
X