- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Merhaba kızlaarBakmayın kalp emojilerine şuan duygusal olarak o kadar yorgunumki ...
Belki size komik gelicek dalgamı geçiyorsun diyeceksiniz ama gerçekten artık o kadar kafama takmaya başladım ki bu durumu ...
Sarılamıyorum kızlar yani gerçekten aslında sorun bu Sa rı la mı yo rum olmuyor... sarılmayıda bilmiyorum belkide ... yani hem gerçekten çok ihtiyacım var ama bir o kadarda nefret ediyorum yani neden böyle hiç bilmiyorum neden ben sarılamıyorum ... öpemiyorum içten bir şekilde kimseyi gidip öpemiyorum yani erkek arkadaşımı mesela olmuyor ... sevgi sözcükleri söyleyemiyorum... ailemede aynı şekilde çok seviyorum ama anlatamıyorum yani neden kızlar neden yapamıyorum bu üç şeyi sarılmak öpmek sevmek neden bana bu kadar zor geliyor ... ileride çoluğuma çocuğumada gösteremem sevgi diye o kadar korkuyorumki ...
Yoo aslında yok yaniDaha önce bir yaşanmışlık var mı? Mesela ben daha önce yaşadıklarımdan dolayı daha katıyım duvarım mesafeliyim. . .
Onlar anliyorlardir sevildiklerini sen Rahat ol kimse sarilip öpemiyor su donemde onun icin çakmak çakmak bakmaya devamMerhaba kızlaarBakmayın kalp emojilerine şuan duygusal olarak o kadar yorgunumki ...
Belki size komik gelicek dalgamı geçiyorsun diyeceksiniz ama gerçekten artık o kadar kafama takmaya başladım ki bu durumu ...
Sarılamıyorum kızlar yani gerçekten aslında sorun bu Sa rı la mı yo rum olmuyor... sarılmayıda bilmiyorum belkide ... yani hem gerçekten çok ihtiyacım var ama bir o kadarda nefret ediyorum yani neden böyle hiç bilmiyorum neden ben sarılamıyorum ... öpemiyorum içten bir şekilde kimseyi gidip öpemiyorum yani erkek arkadaşımı mesela olmuyor ... sevgi sözcükleri söyleyemiyorum... ailemede aynı şekilde çok seviyorum ama anlatamıyorum yani neden kızlar neden yapamıyorum bu üç şeyi sarılmak öpmek sevmek neden bana bu kadar zor geliyor ... ileride çoluğuma çocuğumada gösteremem sevgi diye o kadar korkuyorumki ...
yapı gereği böylesiniz demek ki çok takılmayın.. Çocugunuza böyle olmazsınız..Yoo aslında yok yani
Kedi sevinMerhaba kızlaarBakmayın kalp emojilerine şuan duygusal olarak o kadar yorgunumki ...
Yani çocukluk döneminde sevgi gördümmü görmedimmi açıkçası hatırlamıyorum ama Allaha şükür bir tramvam yokBana hiç garip gelmedi bu durum aksine benzer şeyleri ablam ve ben de yaşadık, anne rahmi travması doğum travması bebeklikte yoksunluk ve sonraki süreç bunları etkiliyormuş psikiyatrist bize böyle demişti ve cidden söylediği sorunları yaşamışız ikimizde, bunları biraz irdeleyebilirsin sevgiye bakış açın anne ve babandan geçiyor sanada onlar nasıl insanlardı? Nasıl bir ailede buyudun? Yeterince sevildin mı? Annen seni bağrına basıp sevmis mi şimdiki adıyla tentene temas? Eğer tüm bunlar olumlu ise altında yatan başka bir sebep vardır mutlaka ilişkilerine kendine bak gerekirse yaz duygularını mesela sarılmak sana ne ifade ediyor öpmek ne ifade ediyor? Birine sarılırsan ne olur ne hissedersin yada öpersen? İrdele bunları bir süre
Merhaba kızlaarBakmayın kalp emojilerine şuan duygusal olarak o kadar yorgunumki ...
kardeşim de sizin gibiydi gibidirYani çocukluk döneminde sevgi gördümmü görmedimmi açıkçası hatırlamıyorum ama Allaha şükür bir tramvam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?