• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki ufak bir dert.. ama tüm zamanımı kafamı meşgul ediyor...

Gamzelim_47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
9
0
36
Kayseri
derdimi anlatmayalı kimselere epey zaman oldu bu yüzden neresnden baslayım bilemiyorum. birisi varki cok seviyorum onu. 2 senedir hayatımda ama ne tam sevgili ne tam arkadas. garip bi ilişki belki. önceleri kardeşçe demesekte arkadasca seviyordum sonra aşık oldum. oysa o tanıstık tanısalı hatta daha öncesnden beri birini seviyor. benle tanısmadan önce bitmiş onunla. ama unutamıyor. unuttum diyor ama hali tavrı unutamamış gibi. bitiriyorum evet unutamadım diyor. sonra o özür diliyo barışıyoruz tekrar aynsı oluyor. artık kısır döngüye bağladık. sevgilim diyorum sahipleniyorum. bir hüzün bir unutamamışlık. bitti düşmanımsın diyorum. geri dönüyor. bitti arkadaşımsın diyorum yine geri dönüyor. her sıfata büründük onla. ama tam sevgili olamadık. beni sevmeme sebebi belkide benden kaynaklanıyordur. ve beni sevmesi için hç bi şey yapamayacağmında farkındayım. hayata nasıl tutunucam bilmiyorum. elim kolum tutmuyor. bu sene 11. sınıfım ve seneye ygs lys var. hayatımın sınavını vermenin arefesinde o beni hırpalıyor. su an biteli bi kaç hafta oldu. arkadasca kaldık bu kezde. bakalım ne zaman dönecek ne zaman geri gidecek bu kez nasıl kalıcak.. hayır diyemiyorum. ama bi kere evet dediğimdede gitmemesi için kendimi küçük düşürmeyide gururuma yediremiyorum. napmalıyım bilmiyorum....

Seni sevmedigi acikca ortadayken niye hala seni oyaliyor,sen niye zamanini bu herifle harciyorsunki?
Daha cok gencsin,sinavlarinda varmis,yol ver gitsin bu güne kadar cok bile sabretmissin.
Inan eski kiz arkadasini unutamayan erkek hic cekilmez,gencligini böyleleri icin harcama canim,daha kim bilir kimler cikacak önüne.

Daha çok gençsin canım kim bilir ne ilişkilerin olacak.. Hemde gerçek bir ilişki..
Zamanını boşa harcıyorsun güzelim neden hala bekliyorsun ki bırak inceldiği yerden kopsun..
Yoksa bağladığınız yerden kopmaya devam eder bu böyle..
Ygs zor bir sınav.. seneler geçtikçe zorlaşıyor hatta..
Ve şuan senin tek derdin bu sınava çalışmak olmalı..
Tabi önce o çocuğuda hayatından çıkarmak..
Gerçek duygularını yaşayacağın bir çok şey olcak.
Ama öncelik dediğim gibi sınavın canım.. Okulunu kazanmalısın...
Sonra hayatını.. Tabi aşk olacak ama her şeyin sağlıklısı makbül :70:
İradeni kullan ve artık bu saçmalığa devam etme sana zarar bırak ne hali varsa görsün ortada bir şey yok zaten.. :71:

bosver bu cocugu sen, ziyan etme bu güzel günlerini.. derslerine odaklan, güzel bir bölüme istediğin bir bölüme yerleş bir kaç yıl sonra acıyacaksın bu günlere.. böyle bir dargın bir barısık niye izin veriyosun seni yıpratmasına.. ondan ne köy olur ne kasaba..

kızlarr :) çok teşekkür ederim. o kadar iyi geldiki simdi bunları duymak. yapayalnz kalmısım meger. insan bazen kendi basına düşünemiyor. ona git tamamen git ve bi daha dönme demek gelmemişti hiç aklıma inanırmısınız. dönücegini biliyorm diyerek git demiştim hep.. :) sanırım unutmam içinde ihtiyacım olan sadece zaman .............

Tabi canim ya,hayat devam ediyor ve zamanla hersey unutuluyor inan.Tamamen sildim de ve hayatindan cikar o adami,mümkünse telefonunu degistir,face ve msn ne varsa silki bir daha ulasamasin sana.Sinavinda basarilar diliyorum,ALLAH gönlüne göre versin.

benim de böyle biriyle tecrübem var...eski kiz arkadasini aslinda unutamamis ama her defasinda unuttugunu ve artik beni sevdgini söylerdi. ben inanmazdim cünki her sarkida her o kizin memleketini ismi gecitignde cocugun gözü dolardi. bende "neden bna bunu yapiosun , onu unutamamissin niye beni oyaliyorsun" dedigimde inkar ederdi...bu 4 sene boyunca böle sürdü..ilk zamanarda böyle oldu, daha sonralarda pek belli etmemeye calisti (yada unutmustu, bilemiyorum) ama kafamin sürekli bununla mesgul olmasindan bende rahatsiz oldum..epey sonra simdiki sevgilimle tanistim ve bitirdim onunla herseyi...zaten farkli ülkelerdeydik, aceba benimle yurtdisi icin mi evlenmek istiyor diye bile düsündüm..simdi eminim ki bu mesele de vardi isin icinde...ben derim ki zamanini böyle birisiyle harcama..o belli ki icindeki boslugu seninle doldurmaya calisiyor bi nevi duygusal boslukta ama sevmiyor..eski kiz arkadasini unutamayan erkekler cok kiz harcar derler, ki cok dogru bi sözdür...kullanilma derim.

Son düzenleme:
benim de böyle biriyle tecrübem var...eski kiz arkadasini aslinda unutamamis ama her defasinda unuttugunu ve artik beni sevdgini söylerdi. ben inanmazdim cünki her sarkida her o kizin memleketini ismi gecitignde cocugun gözü dolardi. bende "neden bna bunu yapiosun , onu unutamamissin niye beni oyaliyorsun" dedigimde inkar ederdi...bu 4 sene boyunca böle sürdü..ilk zamanarda böyle oldu, daha sonralarda pek belli etmemeye calisti (yada unutmustu, bilemiyorum) ama kafamin sürekli bununla mesgul olmasindan bende rahatsiz oldum..epey sonra simdiki sevgilimle tanistim ve bitirdim onunla herseyi...zaten farkli ülkelerdeydik, aceba benimle yurtdisi icin mi evlenmek istiyor diye bile düsündüm..simdi eminim ki bu mesele de vardi isin icinde...ben derim ki zamanini böyle birisiyle harcama..o belli ki icindeki boslugu seninle doldurmaya calisiyor bi nevi duygusal boslukta ama sevmiyor..eski kiz arkadasini unutamayan erkekler cok kiz harcar derler, ki cok dogru bi sözdür...kullanilma derim.

Canım bencede doğru söylemişler. Ben de cok kere inandım güvendim. Bu kez hala dostuz diyordu. Ama hayatıma yeni birisi girdi. Ve msnden facebooktan heryerden engelledim ben onu. Artık aklıma gelmiyor. Cünkü bi yerden sonra aptallık ettiğimi düşünüp kendime kızar olmuşum. Kendi özgüvenim azalmış.
Mutluluklar bizim oLsn :))) üzülmeyi seçen onlarrr :)

canım benim de aynen yaşadıklarına benzer bir ilişkim vardı lisede... ben devam ettim; ama sonu çok kötü bitti benim için. üniversitede aynı şehirlerdeydik, her şeyi herkesi ayarlamıştık. ondan sonra bir şey oldu artık bunalıma mı girdi ne oldu bilmiyorum, ben kariyer yapmak istiyorum, şu an hayatımda bir ilişki olsun istemiyorum dedi, ayrıldık bu sebepten.sebebe bak... sonra bir altı ay geçti, geçmedi, başka bir kızla beraber olmaya başladı. bu olayın üzerinden 5 sene geçti, hala beraberler ve çok iyi dostumdu aynı zamanda, ama görüşmüyoruz.. ben çoktan unuttum ve allaha şükür çok güzel giden bir ilişkim var şu anda. değmez sınav döneminde stres yapmaya...

Olmuyorsa , olmuyor be güzelim..
Görmüssün iste her iki türlüsünü de bence hayatın da tek önemli sey sınavların..

Teşekkür ederim hepinize bana verdiğiniz destek için öncelikle. Anlattığım cocuğu sindiremedm belki hala ama sevmediğime eminim. Derslerime hz verdim. Ve bi kaç süredir yolunda giden birşeylerde yaşıyorum denebilir :)) Sanrıım hayat her zaman ağlatmıyor. :)

Back
X