- Konu Sahibi Gamzelim_47
derdimi anlatmayalı kimselere epey zaman oldu bu yüzden neresnden baslayım bilemiyorum. birisi varki cok seviyorum onu. 2 senedir hayatımda ama ne tam sevgili ne tam arkadas. garip bi ilişki belki. önceleri kardeşçe demesekte arkadasca seviyordum sonra aşık oldum. oysa o tanıstık tanısalı hatta daha öncesnden beri birini seviyor. benle tanısmadan önce bitmiş onunla. ama unutamıyor. unuttum diyor ama hali tavrı unutamamış gibi. bitiriyorum evet unutamadım diyor. sonra o özür diliyo barışıyoruz tekrar aynsı oluyor. artık kısır döngüye bağladık. sevgilim diyorum sahipleniyorum. bir hüzün bir unutamamışlık. bitti düşmanımsın diyorum. geri dönüyor. bitti arkadaşımsın diyorum yine geri dönüyor. her sıfata büründük onla. ama tam sevgili olamadık. beni sevmeme sebebi belkide benden kaynaklanıyordur. ve beni sevmesi için hç bi şey yapamayacağmında farkındayım. hayata nasıl tutunucam bilmiyorum. elim kolum tutmuyor. bu sene 11. sınıfım ve seneye ygs lys var. hayatımın sınavını vermenin arefesinde o beni hırpalıyor. su an biteli bi kaç hafta oldu. arkadasca kaldık bu kezde. bakalım ne zaman dönecek ne zaman geri gidecek bu kez nasıl kalıcak.. hayır diyemiyorum. ama bi kere evet dediğimdede gitmemesi için kendimi küçük düşürmeyide gururuma yediremiyorum. napmalıyım bilmiyorum....