Belkide cicim ayları bitiyor...

Canım benim eşimde ticari taksi işletiyor ve bütün gün direksiyon başında aynen dediğin gibi eve gelince yemek yiyor, işte öyle iki sohbet tabii sohbet denirse sonra ben biraz kestireyim diyor kestiriş o kestiriş. Gerçi benim 2 çocuk var onlarla oyalanıyorum ama tabii uyumasıda her akşam olmasa da bazı akşamlar fazlasıyla rahatsız ediyor gidip çay demliyorum ve kaldırıyorum kalk artık bayağı uykunu aldın çay yaptım diye kalkıyor. Kolay iş değil onların ki de.

Ben işten ayrılana kadar aynı sorunları bizde yaşıyorduk.
Ne zaman ki işten çıktım, evliliğin tadına vardım yemin ederim.
Şimdi eşim işten yorqun bile qelse sen bütün qün sıkılmışsındır evde deyip akşamları yürüyüşe çıkıyoruz, yemeğimizi dışarda yiyoruz bazen ya da ece seansına sinemaya qidiyoruz.Evlilik aslında hakkten çok qüzelmiş, eşimin evimin tadına vardım resmen.
İşten ayrıl diyemem tabi ki.. ama şansın varsa bi süre işe ara verebilirsin belki.

kocasından dertli arkadaşların mesajlarını bir olu nerdeyse hepsi aynı çoğu erkek böyle evlenince bir rahatlık çöküyor üstleri sorma gitsin biz kadınlar da hep o sevgililik dönemlerini arıyoruz sanki evlendiğim adam o değil diyoruz ama bu böyle arkadaşım ben artık şunu idrak ettim çoğu erkeğin doğası böyle sakın seni sevmiyor sanma eminim ki seviyordur sadece iş stresi yorgunluğu vs vardır

eşim böyle ilgisiz olunca benımde aklıma bın turlu şey gelıyor.işi icabı yüzük takmak zor gelıyormuş makınaya sıkışıyor kaç kişi parmagını kaybettı dyor.takıyor aslında ama ben ıstıyorum dıye.mesela demın bı yere gıtmesı gerektı.geldı ustunu basını gıydı o kocakafa yuzuklerden taktı alyansını takmadı,kapıdayken bende bagırdım farkındayım takmadıgının dıye.oda tamam getır takayım dedı ısrar ettı getırmedım gıttı öyle.bu davranışları benı üzüyor.bazen yokmuşum ve degersızmışım gıbı hıssettırıyor bana :(

ben adamımın hiç umrunda diilim malesef :5: hastalıktan geberiyorum 3 gündür bana hastaney bile gidelim bile demedi onu da boşverin kızı için ölen geberen kaynanam bana bi ıhlamur bile yapmadı zaten yapsaydı duvara çöp sokacaktım artık romantiklikten birlikte vakit geçirmekten geçtim bari hastalığımı sor bi hastaneye götür be adamm ama nerdeee insanda şans olacak şanssss :36:

benim eşimle cicim aylarım bitmez çünkü biz bu yuvayı kolay kurmadıkk bitemez bizim cicim yıllarımız olucak aşıkızz :))

Bu yorumda konu sahibinin tüm dertlerine ilaç gibi gelmiştir emin olun. Ne anlıyorsunuz acaba nispet yapar gibi cevap vermekten.

Canım yüzük konusuna takılma, madem o seninle plan yapmıyor sen onunla plan yap sinemaya bilet al, uykuya dayanamıyorsa daya kahveyi:) Ya da anlaşın haftada bir gün etkinlik gününüz olsun. Bizim eşimle çok yoğun bir programımız olmasına rağmen çarşamba günleri mutlaka bir şeyler yaparız. Burası küçük bir yer fakat arkadaşlarımızla toplanıp tabu oynamak bile farklılık.:55:

benim eşimle cicim aylarım bitmez çünkü biz bu yuvayı kolay kurmadıkk bitemez bizim cicim yıllarımız olucak aşıkızz :))

biz yuvayı kolay kurduk ondn böyle diyosun yani....

Bu yorumda konu sahibinin tüm dertlerine ilaç gibi gelmiştir emin olun. Ne anlıyorsunuz acaba nispet yapar gibi cevap vermekten.

Canım yüzük konusuna takılma, madem o seninle plan yapmıyor sen onunla plan yap sinemaya bilet al, uykuya dayanamıyorsa daya kahveyi:) Ya da anlaşın haftada bir gün etkinlik gününüz olsun. Bizim eşimle çok yoğun bir programımız olmasına rağmen çarşamba günleri mutlaka bir şeyler yaparız. Burası küçük bir yer fakat arkadaşlarımızla toplanıp tabu oynamak bile farklılık.:55:

hafta sonları gıdıyoruz sinemaya falan sorun yok ama hafta içi bir demlik çayda içirsem banamısın demiyor,kahveyı hergun yapıyorum zaten bagışıklık kazandı heralde benım uykum kaçıyor bu sefer o daha fena uyuyor.işten yorgun gelıyorum zaten bide dışarımı çıkıyım diyor.

Canım yoruluyorsa napsın adam ,biz de bazen plan yaparız akşam şunu yapalım bunu yapalım diye ama akşam eve gittiğimizde hiç canım istemez dışarı çıkmak .Gitmesek mi acaba derim eşime valla ben de diyicektim ama sen istiyosundur diye diyemedim der genelde :)
Yani insan eve gelince rahat etmek istiyor,haftasonları çıkıyosanız ve başka sorun yoksa çok da takılma bence.

Matruska daha evvel de sorunlarınız vardı diye hatırlıyorum sanki
Ama bu anlattıkların çok büüyk problem değil
Uyku durum da sanırım bünye ile alakalı benim eşim erken uyur ben 12 de bile cin gibiyimdir, ikimizde çalışmamıza rağmen aynı meslekte..

Ama bana kalırsa sen biraz dolmuşsun
Yoksa haftasonları çıkıyormuşsunuz dışarı, çok az değil bence ( istersen haftaiçi birgün de kız arkadaşlarınla toplan )
Dün bi konu okudum 1,5 yılda 2 kez dışarıya çıktık diyo konu sahibi, düşün yani
Sen şanslı bile sayılırsın

Ama hep daha çoğunu düşünürsen mutsuz olursun
Kimse her gece gezme de değil ki

bırak karışmasın kıyafetine kaçta gelip gittiğine falan daha iyi
hayır kıyafetine kaçta gelip gittiğine karışsa da niye karıştı dersin ilk defa giyidğime karışmıyor diye yakınanı gördüm:ssz:
8,5 uyumasına gelince adam seviyordur uykuyu, yoruluyordur haftaiçi napsın

haftasonları biryerlere gidiyormuşsunuz ilgileniyormuş yeter boşver, biraz da bireysel uğraşılar yapmayı öğrenmeli insan

zaten 7 yıl flört etmişsiniz 1,5 da evlilik etti mi sana 8,5 yıl
daha mı monotonlaşmasın bacım yapma ya
lak lak lak çok konuşan adam da hiç çekilmez zaten:51:

Bütün gün direksiyon sallayan bir adam akşam 8:30 da pelte gibi olur, trafik,stres bir yandan iş çok da anormal değil

Bende bütün gün insanlarla diyalog halindeyim, telefon,mail hiç durmuyor, bazen insan sesinden çığlık çığlığa bağırasım geliyor, bunalıyorum. Yorgunluk çok normal yaşadığımız çağda.

Monotonlaşmak ilişkilerin kaderi, çünkü çalışmak ve yaşam standartları dışında amaçlarımız yok, daha güzel evler, daha rahat yaşamlar, daha fazla konfor için debeleniyoruz insanın duyguya hali kalmıyor. Eğer başka sorunlarınız yoksa bu çok üzülecek bir şey değil inanın. Hafta sonları için plan yapın, hafta içi akşam arada bir dışarıda buluşup sinemaya gitmeyi planlayın biraz hareketlenir hayatınız. Allah daha büyük dert vermesin.

Beni gören evli sanmıyor ve çok güzel olduğumu söylüyorlar

evet
sanki evli olanlar güzel değil gibi anlaşılıyor burdan.

eşiniz çok mu yoruluyor iş yerinde?

kim yazdı o kırmızı yazıyı? :9::9::9:

haklısınız...sanırım bazen kendı kendıme paranoyalara kapılıyorum..ve bunu eşime yansıtıp bizi yıpratıyorum.

canım evlilik zaten özü itibariyle monoton bişey, şimdi burda sana egzantirik tavsiyelerde de bulunsak 3.gün onlarda sıradan olucak, bundan sonrası çoluk çocuk hayat gailesi, maddi durumun çok çok iyi olur her sene 2-3 kere tatile gidersin maldivler karayipler vs gezersin sörf kayak dağa tırmanma yamaç paraşütü gibi etkinlikler yaparsın tabi bu arada evin işi çocukların bakımı bakıcılarda hizmetçilerde, ohhhh belki o zaman monoton olmaz evlilik
bende 9 sene flörtten sonra evlendim ve Batmana geldim öyle çeşit çeşit avm falan yok,beterin beteri var yani :1:

canım evlilik zaten özü itibariyle monoton bişey, şimdi burda sana egzantirik tavsiyelerde de bulunsak 3.gün onlarda sıradan olucak, bundan sonrası çoluk çocuk hayat gailesi, maddi durumun çok çok iyi olur her sene 2-3 kere tatile gidersin maldivler karayipler vs gezersin sörf kayak dağa tırmanma yamaç paraşütü gibi etkinlikler yaparsın tabi bu arada evin işi çocukların bakımı bakıcılarda hizmetçilerde, ohhhh belki o zaman monoton olmaz evlilik
bende 9 sene flörtten sonra evlendim ve Batmana geldim öyle çeşit çeşit avm falan yok,beterin beteri var yani :1:

sanırım ben yetinemiyorum elimdekilerle bazen..takıntılıyım belkıde bıraz :) bu hafta gezdık dolaştık o şimdi uyudu ama kendımı ıyı hıssedıyorum.hafta ıcı olsun yıne burhanlar gelır bana :))

sanırım ben yetinemiyorum elimdekilerle bazen..takıntılıyım belkıde bıraz :) bu hafta gezdık dolaştık o şimdi uyudu ama kendımı ıyı hıssedıyorum.hafta ıcı olsun yıne burhanlar gelır bana :))

çalışmıyosun sanırım konuyu tamamen okumadımda ondan soruyorum, çalışmayana harbiden zor, televizyonlar evlilik programı sabah programı dolu :52:

Back
X