• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide hakkim yok ama

bukalp

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
104
52
13
Kendimi kotu hissettigim bir konu var, cevremde kimsenin beni anlayabilecegini dusunmuyorum bu yuzden sizlerle paylasmak istiyorum ..
Ben sozluyum, eltim ve kaynim nisanli. Kurban bayrami geliyor malum, eltime bilezik ve evine gidecek olan koc'la birlikte goturmek icin lira almislar 3 tane .. nisanli kiza bayramlik vs alinir diyerekten haftaya eltimle kayinvalide adayim alisverise cikacaklarmis ..
ben daha sozluyum hakkim yok boyle hissetmeye ama boynum bukuk kaldi (annem babam basimda Allahima sukur kimsenin birseyine ihtiyacim yok ama oyle degil iste) kendimi dislanmis hissediyorum, kotu hissediyorum.. belki kiskanclik adi belki baska birsey ama sonuc olarak cok mutsuzum bu konuda
Bugune kadar hep nisanli diye eltim el ustunde tutuldu bana ona gosterdikleri ozen ve degeri gostermediler hic, beni istemeye geldiklerinde soz yuzugu takmaya geldiklerinde bile eltim hep el ustundeydi o gunler benim gunlerim olmasina ragmen, simdi bayramdada ona herseyin alinip bana hic birsey denmemesi zoruma gidiyor, uzuluyorum.
Bende nisanli olunca banada yaparlar elbet diyorum ama uzgunum iste
Sizce bu durumdan sozlume bahsetmelimiyim

Bana onu bunu yapmadilar hala bunlari dusunmeyin ya senin evinde huzurun var mi ona bak.

haklisin ama insan kendine yediremiyor, bir saygisizlik yapmadim herzaman cok iyi oldum onlara karsi
yeri geldi kayinvalidemin dogum gunu icin kendi anneminkinden bile daha cok ozendim ..

sozlune hıc bu konuları acma cok yanlıs olur
durduk yere aranız gerılmesın
kımseylede kendını kıyaslama herkesın yerı durumu farklıdır ;)
nısanlandıgınızda sanada yapılcak zaten

Uzulme canim ya dedigin gibi nisan yapilinca sana da yaparlar herseyin bi sirasi olur ya belki oyle birseydir.Ama iyi ki benim eltim yok valla bende herseyi kafama takabilen bir insanim cok zor olurdu:KK43:

Mutluluğunuzu bunlara endekslerseniz çok üzülebilşrsiniz. Nişanlanınca da yapılmayabilir. Hatta ikiniz de evli gelin olduğunuzda aranızda bariz ayrım olabilir . Eğer bunları mesele ederseniz mutsuzluğa mahkumsunuz.
Hatta abartmıyorsanız sizin sözünüzde dahi eltiniz el üstündeymiş.
Herseye hazırlıklı olun

Kayinvalidenizin doğum günü için annenizinkinden daha fazla ozen gostermeyin ve lutfen hicbir beklenti icinde olmayin bir kardes tavsiyesi...

beklenti icinde oluyorum ister istemez.. tek gelin olsam belki olmazdim ama simdi digerine oyle bana neden boyle diye dusunmeden beklenti icine girmeden edemiyorum maleseff

haklisin ama insan kendine yediremiyor, bir saygisizlik yapmadim herzaman cok iyi oldum onlara karsi
yeri geldi kayinvalidemin dogum gunu icin kendi anneminkinden bile daha cok ozendim ..

sizde yapmazsiniz olur biter. kisasa kisas. yani neymis herkesi kendi annen sanip ondan fazla ozenmeyecekmissin.

Mutluluğunuzu bunlara endekslerseniz çok üzülebilşrsiniz. Nişanlanınca da yapılmayabilir. Hatta ikiniz de evli gelin olduğunuzda aranızda bariz ayrım olabilir . Eğer bunları mesele ederseniz mutsuzluğa mahkumsunuz.
Hatta abartmıyorsanız sizin sözünüzde dahi eltiniz el üstündeymiş.
Herseye hazırlıklı olun

canim malesef oyle olucak galiba cunku eltimi kayinvalidem buldu yani istedigi gelin, biz ise sozlumle kendimiz tanistik yani belkide sozlum icinde baska bir gelin varmistir aklinda ...

Canim sozluymus nisanliymis gec bunlari...
Her ikinizde gelin adayisiniz sonucta....
Ben sozluyum hakkim yokta ne demek...
En az eltin kadar seninde hakkin var butun bunlara....
Sende farkindasin bence ama kirilmamak icin susuyorsun ...
Bence susma canim ileride neden hakkimi istemedim deyip daha da cok kirilirsin...

Kendimi kotu hissettigim bir konu var, cevremde kimsenin beni anlayabilecegini dusunmuyorum bu yuzden sizlerle paylasmak istiyorum ..
Ben sozluyum, eltim ve kaynim nisanli. Kurban bayrami geliyor malum, eltime bilezik ve evine gidecek olan koc'la birlikte goturmek icin lira almislar 3 tane .. nisanli kiza bayramlik vs alinir diyerekten haftaya eltimle kayinvalide adayim alisverise cikacaklarmis ..
ben daha sozluyum hakkim yok boyle hissetmeye ama boynum bukuk kaldi (annem babam basimda Allahima sukur kimsenin birseyine ihtiyacim yok ama oyle degil iste) kendimi dislanmis hissediyorum, kotu hissediyorum.. belki kiskanclik adi belki baska birsey ama sonuc olarak cok mutsuzum bu konuda
Bugune kadar hep nisanli diye eltim el ustunde tutuldu bana ona gosterdikleri ozen ve degeri gostermediler hic, beni istemeye geldiklerinde soz yuzugu takmaya geldiklerinde bile eltim hep el ustundeydi o gunler benim gunlerim olmasina ragmen, simdi bayramdada ona herseyin alinip bana hic birsey denmemesi zoruma gidiyor, uzuluyorum.
Bende nisanli olunca banada yaparlar elbet diyorum ama uzgunum iste
Sizce bu durumdan sozlume bahsetmelimiyim

ben zaten sozlenme olayını anlamıyorum..sonucta ısteme olayı oldu yuzuk takıldı bır nevı nışandır yanı...yapılan cok ayıp..kesınlıkle ayrım yapmamaları lazımdı..sanırım ben olsam sozlumle paylaşırdım..ama sert olmadan alındıgımı soylerdım...kesınlıkle haklısın cunku

Canim sozluymus nisanliymis gec bunlari...
Her ikinizde gelin adayisiniz sonucta....
Ben sozluyum hakkim yokta ne demek...
En az eltin kadar seninde hakkin var butun bunlara....
Sende farkindasin bence ama kirilmamak icin susuyorsun ...
Bence susma canim ileride neden hakkimi istemedim deyip daha da cok kirilirsin...

ben zaten sozlenme olayını anlamıyorum..sonucta ısteme olayı oldu yuzuk takıldı bır nevı nışandır yanı...yapılan cok ayıp..kesınlıkle ayrım yapmamaları lazımdı..sanırım ben olsam sozlumle paylaşırdım..ama sert olmadan alındıgımı soylerdım...kesınlıkle haklısın cunku

sagolun arkadaslar ama ne yapabilirim ki .. daha once bu tarz bir konu olmustu aramizda eltimi davet ettiler bir etkinlige beni etmedler bende kirildigimi belirtmistim bir sekilde beni suclu cikardilar simdi yine bulurlar yolunu

canim malesef oyle olucak galiba cunku eltimi kayinvalidem buldu yani istedigi gelin, biz ise sozlumle kendimiz tanistik yani belkide sozlum icinde baska bir gelin varmistir aklinda ...
Ben de tam bunu soracaktım canım,
Eltini kv seçtiğinden nispet yapıyorlar belli...
Sıkma canını hatta sıfır beklentin olsun, eşinle mutlu olmaya odaklan sadece

Nişanlı geline yapiyorlar, sözlü geline yapmiyorlar. Bal gibi de adam kayiriyolar. Boyle hissetmekte haklisin. Benim nazarimda soz de nişan da ayni sey. Senin yerinde olsam napardim bilmem ama sozlume kesin lafimi sokardim. Ne is bu yahu.

neden nisanlanmiyorsunuz? bir engel var demek ki.
size sozluyken simdiden bunlari yapmaya baslarlarsa ve evlenmeniz uzun zamani bulursa o halde size daha fazla yapilmis olmayacak mi?
bu adetler bana super sacma geliyor. tamam ona yapildi bana yapilmiyor diye dusunebilirsin ama ona nisanlanmadan once yapilmis mi buna bak.
buradakilerin gazina da gelme.
senin hakkin yazip durmuslar, tas tasidin da yevmiyeni mi vermediler. ne hakki ?

sagolun arkadaslar ama ne yapabilirim ki .. daha once bu tarz bir konu olmustu aramizda eltimi davet ettiler bir etkinlige beni etmedler bende kirildigimi belirtmistim bir sekilde beni suclu cikardilar simdi yine bulurlar yolunu

yok artık ya ne kadar ayıp....bu karakter meselesı cnm ben susmazdım:KK53:

Canım evlilik asamasinda alışverişe, ilgiye okadar mutlu oldumki ama su an gülüyorum safligima. Hepsi değersiz inanki, eşimle mutluyum çok şükür o alınanlar şu an çok basit geliyor. Sende umursamamaya calis

Back
X