• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide hakkim yok ama

Aslinda olay sozlunde bitiyor ailesinin eksilerini o tamamliyorsa sana değer veriyorsa sorun yapma sen soyleyip kavga dövüş yapilsa ne olacak inan yine mutlu olmazsin.O yüzden diyoruz ki kimseye gereginden fazla deger verme isine bak.He gün gelir devran döner ileride eltin cadi gelin ilan edilirse de hic sasirma...

neden nisanlanmiyorsunuz? bir engel var demek ki.
size sozluyken simdiden bunlari yapmaya baslarlarsa ve evlenmeniz uzun zamani bulursa o halde size daha fazla yapilmis olmayacak mi?
bu adetler bana super sacma geliyor. tamam ona yapildi bana yapilmiyor diye dusunebilirsin ama ona nisanlanmadan once yapilmis mi buna bak.
buradakilerin gazina da gelme.
senin hakkin yazip durmuslar, tas tasidin da yevmiyeni mi vermediler. ne hakki ?
Canim ben kacirdim galiba eltisi tas mi tasimista o alinanlari haketmis ?
Diger gelinden farki ne onu anlayamadim ....
Tabi ki bu kardesimizinde hakki...
Digerine ne alindaysa aynisini almalilar bence....
Yoksa kirginlik olur ...
Kardesimiz umursamamis olsaydi boyle bir konu acmazdi diye dusunuyorum....

Sözlün ne yaparsa yapsın sen ne kadar kırılırsan kırıl kv ne isterse onu yapar. Kime ne kadar isterse o kadar harcar. Bize göre yaptığı evlat ayırmak ve ayıp ama zorla da güzellik olmaz. Zâten kendi istediği gelinmiş o. Tüm heveslerini onda alacak belli..
Size bişi demek düşmez. Ağzınızı açsanız kıskanç, fesat, öteki olursunuz.
Üstelik gram fayda da elde edemezsiniz.
Bence yolunuza bakın. Mesafe en güzel şey. Olaya iyi yönünden bakın . Mesela sizle değil eltinizle yüz göz olacak, onla vıcık vıcık olacak.. Siz hep bi adım ötede, mesafeli ve yüz göz olunmayan gelin olarak daha mutlu olacaksınız.

sana gösterilen muamele nasılsa sen de aynı muameleyi göster. iyi olacağım diye uğraşma, sana gösterilmeyen iyi niyeti vve inceliği sen göstermek için didinme. sözlüne de bence bahsetme. hatta yerinde olsam, nişanlandıktan sonra bana yapılmak istendiğinde yapılacak şeyleri reddederdim. çünkü sonuçta biriniz sözlü biriniz nişanlı olsanız da sana da nezaketen bir şeyler teklif edilebilirdi. bence de seni geri planda bırakıyorlar. kafana takma üzülme ama dediğim gibi sana gösterilen buysa sen de fazlasını gösterme.

Bilmediğim için soruyorum söz ile nişan arasında fark ne ? Yüzük takılınca nişan olmuyor mu ?

Eğer sözü aile arasında yaptıysanız bence sizinle eltiniz arasında bir fark yok. Onu yapılıyorsa size de yapılmalı. Yok eğer sözü aileler olmadan kendi aranızda yaptıysanız o zaman işler değişir.

Eğer sözü aile arasında yaptıysanız bence sizinle eltiniz arasında bir fark yok. Onu yapılıyorsa size de yapılmalı. Yok eğer sözü aileler olmadan kendi aranızda yaptıysanız o zaman işler değişir.

yok aile arasinda oldu hatta nasil diyeyim eltimin nisanida evde olduda yemeklememisler bile
benim sozum ise bizde ve yemekli oldu .. ona bakarsan bizimki daha ozenilmisti soz olmasina ragmen

O zaman dediğim gibi ona ne yapılıyorsa size de yapılmalı. Yapmadilarsa da barı size hissettirmeselerdi duyurmasalardi.
yok aile arasinda oldu hatta nasil diyeyim eltimin nisanida evde olduda yemeklememisler bile
benim sozum ise bizde ve yemekli oldu .. ona bakarsan bizimki daha ozenilmisti soz olmasina ragmen

nişan yapacak mısınız siz ?

ee size de nişandan sonra yapılır dert etme canım bu kadar

şimdiden böyle bir kıyaslamaya girmeyin, ona şu yapıldı bana bu yapıldı diye sürekli düşünürseniz hem aileden hem eltinizden soğursunuz, böyle şeyler için keyfinizi kaçırmaya değmez, hele sözlünüze hiç açmayın konuyu.

Nişanlı ya da sözlü ne fark eder ki anlamadım ben eğer bir gelin adayına yapıyorsan diğerine de yapmak zorundasın öyle saçmalık mı olur ya da en güzeli benim kaynanam gibi hiç yapmayacaksın :KK53:

haklisin ama insan kendine yediremiyor, bir saygisizlik yapmadim herzaman cok iyi oldum onlara karsi
yeri geldi kayinvalidemin dogum gunu icin kendi anneminkinden bile daha cok ozendim ..

Kusura bakmada bu pek gurur duyulcak birsey degil ki. Kim bilir onlara cok yapisiyorsundur.
Ve kendini diger eltin ile kiyaslama. Bu söz nisan gelip gecici seyler zaten. Önemli olan esin ile mutlu olman, kayin ailen huzurunuzu bozmamasi,... Yoksa gerisi gercekten faso fiso.

evet nasipse
ya da bu gidisle nisana varamayacak iliskimiz
Koç için mi bitecek yani, ama siz sevmissiniz, bu kadar mi sevginiz....
Almazlarsa almasınlar, serin durun, kendinizi kabul ettirmeye niye cabaliyorsunuz.... Mesafe en iyisi, çok yüz göz olmak iyi değil ki zaten

Yanlış fikir vermek istemem.Ama bencede söz ve nişan arasında fark yoktur.Oda evli değil sende ikinizde aynısınız bana göre.
Ben olsam sözlüme hissettirirdim.Oda beni haklı buluyorsa tabikiide..
Şimdiden kabul eder aaa olsun bana yapılmasın ona yapılsın dersen ileride daha çok sayılmaz ve daha çok üzülürsun diye düşünüyorum.

Back
X