- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
evet nasipse
ya da bu gidisle nisana varamayacak iliskimiz

Valla o zaman senin paragöz oldugunu düsünürlerse hakli olurlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet nasipse
ya da bu gidisle nisana varamayacak iliskimiz
Siz ayrı nisan yapacak misiniz. Eltini davet edip seni etmiyorlarsa arada bir ayrım var demektir sonuçta isteme olmuş yuzuk takılmış artık nişanlı sayilirsiniz.sagolun arkadaslar ama ne yapabilirim ki .. daha once bu tarz bir konu olmustu aramizda eltimi davet ettiler bir etkinlige beni etmedler bende kirildigimi belirtmistim bir sekilde beni suclu cikardilar simdi yine bulurlar yolunu
haklisin ama insan kendine yediremiyor, bir saygisizlik yapmadim herzaman cok iyi oldum onlara karsi
yeri geldi kayinvalidemin dogum gunu icin kendi anneminkinden bile daha cok ozendim ..
Koç için mi bitecek yani, ama siz sevmissiniz, bu kadar mi sevginiz....
Almazlarsa almasınlar, serin durun, kendinizi kabul ettirmeye niye cabaliyorsunuz.... Mesafe en iyisi, çok yüz göz olmak iyi değil ki zaten
Sirf koc bilezik vermediler diye ayrilmak mi istiyorsun?
Valla o zaman senin paragöz oldugunu düsünürlerse hakli olurlar![]()
canım cok fazla beklentiye girme üzülen sen olursun birine yapıp diğerine yapmamak bilmiyorum hoş değil
herkesle gerektiği kadar samimi ol gereken kadar iyilik yap gerisine karışma kendileri halletsinler
kv nin doğum gününe anneninknden fazla özendiğini söylemiş böyle şeylere girme hayal krıklığına uğrarsın
Düğünde geline takılacak altının düüün öncesi alınacak hediyelerin ölçüsü ailenin maddi gücü ve ailedeki diğer gelinlere yapılanlardır.
Ailenin gücü varsa herkese aynı yapmalı ki kişilet arası haset kırgınlık ve sonuçta da tatsızlık oluşmasın.
Sen nişanlanımca sana aynısı yapılacaksa bekle.
Yok yapılmayacaksa hele düğünlerde ayrım olacaksa kırılmakta kıskanmakta haklısın.
Evlenirken sadece eşle değil ailelerle de evleniliyor. Kv seni kendisi bulmadıgı için kasıtlı ayrım yapıyorsa bu evliliği tekrar tekrat düşün. Sen mutlu olmazsan eşin arada kalırsa o evlilik mutlulık getirmiyor.
Sevdiğimden vazgeçmem diyorsan olup bitenlerw gözünü kapat umursama. Yapabileceksen.
Yanlış fikir vermek istemem.Ama bencede söz ve nişan arasında fark yoktur.Oda evli değil sende ikinizde aynısınız bana göre.
Ben olsam sözlüme hissettirirdim.Oda beni haklı buluyorsa tabikiide..
Şimdiden kabul eder aaa olsun bana yapılmasın ona yapılsın dersen ileride daha çok sayılmaz ve daha çok üzülürsun diye düşünüyorum.
seni de anlıyorum insan etkilenir sonucta ama yavaş yavaş normal mesafeli bi duruşa gec çabanın karsılığını alamadgn için üzülürsün kendnden bu kadar vermene gerek yok nişanlınla olan ilişknle ilgilensagol canim evet hayal kirikligina fazlasiyla ugradim
benim hayalimde kaynana gelin iliskisi yoktu cunku, hayalimde anne kiz gibi oluruz diye dusunmustum ama yanilmisim
neden insanlarin aklina maddiyat geliyor anlamiyorum
yemin ederim sadece manevi kismi beni uzen, yoksa bi bilezikmis iki esofmanmis zengin olmam
beni ayirmalari bana ayni degerin verilmemesi beni uzen ve kiran
ayriligi dile getiriyorum kendimce cunku dedigim gibi daha once bu tarz olay oldugunda sozlum ailesine toz kondurmadi ve hakli buldu, simdide ona bahsettigimde yine ailesini hakli cikaracak birsekilde biliyorum ..
Iste bu hoş değil cnm yinede karşılarında sağlam dur hakettikleri gibi davran bi problem olduğunda da sana değil o sevgili gelinlerine söylesinler.Bilmiyorum kız evlatları var mı ama varsa suna emin ol Allah bu dünyada yaptıklarını sana gösteriyor onlarda görürler yaptıkları haksızlığa. .sagol canim sozlum hayatta beni hakli bulmaz
ailesine toz kondurmuyor
Önemli olan kayin ailenin sana deger vermesi degil ki. Önemli olan esin sana deger vermesi, beraber mutlu, huzurlu olmaniz. Bügün koc aldiklari gelini ile yarin küs olabilirler. Yani bu isler cidden önemli degil. Yeterki esin hep daima arkanda olsun, mutlu olun.
Daha önce ne oldu sözlün ailesine toz konduramadigi?
sozlun acaba sormamış mı bukalp i niye davet etmediniz diye ?