• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide hakkim yok ama

ben kirildim diye belirttikten sonra sormus onlarda gelemez diye dusunduk demisler, yollara dusmesin dedik demisler
ki gidilecek yer uzak degildi ve arabayla gecerken senide alalim diye teklif edebilirlerdi ama hep ivir zivir bahaneler .. ailesi suclu olsada bunu gorsede yinede laf ettirmeyen bir sozlum var
ailemden sana ne bosver sen benimle evleneceksin diyor ama ben bosveremiyorum iste

gelip gelemeyeceğini sana sorsalar öğrenebilirlermiş kendilerinin düşünmesine gerek yokmuş ya neyse ...
sadece gelinle damat evleniyo demek isterdim ama görüyoruzki o iş öyle olmuyo malesef

Sizin için duam inşallah düğün aşamasında bu drumlardan dolayı sorun yaşamazsınız kv olması gerektiği gibi davranırda sözlünle aile yüzünden gerilmezsnz Hoppa

Aileye toz kondurmamak degil de belkide sen uzulme diye bahane bulmaya calismistir, ailesi hakkinda kotu dusunme diye, benim esimde yapar hala, evet ablam hata etti demez de iste sunu dusunerek soylemistir, su yuzden oyle yapmistir bosver filan der, ama yeri geldinde de hepsinin agzinin payini verir bana laf soylettirmez, hani sen benimle evleniceksin ailemi bosver demis ya,oyle geldi bana
Bu arada koclar, bilezikler, liralar... okurken vay be ne sansli gelinler varmis diyesi geliyo insanin ama inan evlilikte mutluluk bunlarla olculmuyo, senin esinle iliskinde sevgi ve saygi olsun, gerisi teferruat

bir etkinlige eltimi davet edip beni etmemislerdi .. ama soyle ama boyle kem kum ettiler sonrasinda kirildigimi ogrendiklerinde sozlumde ozaman onlarin arkasinda durmustu

Ne etkinlikti bu ve o zaman sözlümüydünüz?

Aileye toz kondurmamak degil de belkide sen uzulme diye bahane bulmaya calismistir, ailesi hakkinda kotu dusunme diye, benim esimde yapar hala, evet ablam hata etti demez de iste sunu dusunerek soylemistir, su yuzden oyle yapmistir bosver filan der, ama yeri geldinde de hepsinin agzinin payini verir bana laf soylettirmez, hani sen benimle evleniceksin ailemi bosver demis ya,oyle geldi bana
Bu arada koclar, bilezikler, liralar... okurken vay be ne sansli gelinler varmis diyesi geliyo insanin ama inan evlilikte mutluluk bunlarla olculmuyo, senin esinle iliskinde sevgi ve saygi olsun, gerisi teferruat

sagol canim evet ben ailesinden sogumayayim diyede yapiyordur belki dedigin gibi bahenler cok buluyor

iftar yemeğine de çağırmamak bayyaaaaaa bir garip :KK57:

Etkinlik dediginiz iftar yemegi miydi yani o zaman bal gibi de taraf tutuyorlar.Biraz daha sabredip gozlemleyin bakalim bu tavirlari devam edecek mi ya da siraniz gelipte size de gonlunuz olacak hosluklar yapacaklar mi!Duzelirse cok guzel olur duzelmezse o zaman siz karar verin ömür boyu bunları gormezden gelebilir miyim diye.Evlilik asla iki kisi arasinda degildir çünkü...

9 ay arayla evlenicez

Aslında nişanda yapılan şeyler sizin içinde yapılabilir. Bu süre zarfında ayarlamışlardır kendilerini.
İçinizi hiç doldurmayın..
İki evi idare etmek zordur maddi açıdan.
Bu yüzden sıraya koymuşlardır.

Size tavsiyem , kimseyi ailenizden üstün gorup , kimseye onlardan daha fazla özen gostermeyin.
Böyle yapanlar hem mutsuz oluyor hem mutsuz ediyor.

Bence haklisiniz sözlu olmakla nisanli olmak arasinda bir fark yok esit davranmalari lazim eger ikinize de alacak gucleri yoksa yine de az alip ikinize de esit davranmalari lazim

Cok abartmissin.
Kadinida dusun bi.
Bi gelin adayi var zaten bayramlarda masraf gerektiren.
Bide sozluye masraf cok sacma.
Ne kdar masraf.

Hem n icin uzuldunki? Neyle neylw karsilastirdinda seni ayirdigini dusundun?
Ortada karsilastiricak bisey yok.
Eltin bi adim onde cunku o evlilige daha yakin.
Ha sonra sen nisanliyken bu durum yasanirsa o zmm hak veririm sana.

Gelinleri ayırmak evlatları ayırmak demektir bana göre. Böyle kaynana olursam gelinim ağzıma
tükürsün.

haklisin ama insan kendine yediremiyor, bir saygisizlik yapmadim herzaman cok iyi oldum onlara karsi
yeri geldi kayinvalidemin dogum gunu icin kendi anneminkinden bile daha cok ozendim ..
demekki kim ne kadar ederse o kadar davranmak lazım
kendi annenizden bile çok özendim diyorsunuz
vicdanınız sızlıyordur şu an

ben kirildim diye belirttikten sonra sormus onlarda gelemez diye dusunduk demisler, yollara dusmesin dedik demisler
ki gidilecek yer uzak degildi ve arabayla gecerken senide alalim diye teklif edebilirlerdi ama hep ivir zivir bahaneler .. ailesi suclu olsada bunu gorsede yinede laf ettirmeyen bir sozlum var
ailemden sana ne bosver sen benimle evleneceksin diyor ama ben bosveremiyorum iste
Daha evlenmeden onlara toz kondurmuyor. Sana haklısın ama idare et bile demiyor.
Vazgeç.

Gelinleri ayırmak evlatları ayırmak demektir bana göre. Böyle kaynana olursam gelinim ağzıma
tükürsün.
Aynen katılıyorım
Dinen ve bizim kültürel yapımıza göre ayırmamak gerekir. Aynıları yapılmalıdır. Konu sahibinin nişanlılık dönemi bayrama gelmeyecekse başka hediye alınmalıdır.
Yoksa aile arası kırgınlık olur sonu iyi olmaz.
Kv bir sorsa aklı başında birine keşke.

3 günlük kv adayının doğum gününe öz annenden daha özenirsen böyle olur.
tutar vezir rezil olur.

Baştan hatalısın..

Sözlünde ailesine toz kondurmuyormuş. Ailesi de seni bariz bir şekilde diğer gelinden ayırıyor. Böyle giderse çok kırılır ,üzülürsün. Sınırını çiz.

Back
X