Nasıl başlayacağımı bilmiyorum daha öncede bu durumdan bahsetmiştim sanırım iki yıl önce evlendim evlendiğim ertesi ay kaza geçirdim uzun süre yataklık oldum yaklaşık beş ay bir süre sadece ihtiyaç için kalktım oda tekerlekli sandalye ile çok geçmedi beş altı ay sonra kayınvalidemin eşimin önü sıra söylediği sözlerden dolayı eşim ile ayrılma noktasına geldim görücü usulü ama seviyorum eşimi eşimde beni seviyor iki katlı evimiz alt katta kayınvalidem gil oturuyor sürekli başa kalkmalar tatmnsizlikler ben bilirim edaları felan hepsini geçtim ben evliliğimin senesi dolmadan annemgilde bir ay kaldım bitme noktasına geldi birgün arayıp sormadı derdiniz ne diye iki oğlu daha var ama bekar annem sabret anlayacak kıymetini diyor ama bende sabır kalmadı tekrar birleştik derken bir kaç ay sonra benim adet sancılarımdan dolayı doktora gittim ama eşimin sperm sayısının düşük olduğunu tüp bebek tedavisi görmemiz gerektiğini öğrendim kaç ay oldu duyduğum sözlere aşağılamalarına
aptalca güler oldum eşimin durumunu gizlemek için adımı bebek istemiyo diye çıkardım neredeyse evet istemiyorum da şuan böyle sağlıksız bir aileye bebek yıpratır beni ama olsun yıpranayım çünkü herşey anlamsız boş geliyor artık evliliğimin evimin bir düzeni yok belki çocuk olursa düzelir diyorum tam gidecem kayınvalidem ameliyat oldu varis ten nazından tuzundan geçilmiyor ben 5ay yattım her günü mü zehir ettin kendine laf söyleyen eden yok alıştım da nasıl edeceksem diyor 3 hafta oldu sana kalk iş yap diyen yok tam doktora gidecem diyorum bu kez eşim gitmiyor ben gidemem yapamam edemem sıkıldım herşeyden yaşamaktan evli olmaktan böyle kendimi odaya kapatıp günlerce uyuyup uyan mayasım var biraz uzun oldu ama özür dilerim çok daraldım bunalıyorum
aptalca güler oldum eşimin durumunu gizlemek için adımı bebek istemiyo diye çıkardım neredeyse evet istemiyorum da şuan böyle sağlıksız bir aileye bebek yıpratır beni ama olsun yıpranayım çünkü herşey anlamsız boş geliyor artık evliliğimin evimin bir düzeni yok belki çocuk olursa düzelir diyorum tam gidecem kayınvalidem ameliyat oldu varis ten nazından tuzundan geçilmiyor ben 5ay yattım her günü mü zehir ettin kendine laf söyleyen eden yok alıştım da nasıl edeceksem diyor 3 hafta oldu sana kalk iş yap diyen yok tam doktora gidecem diyorum bu kez eşim gitmiyor ben gidemem yapamam edemem sıkıldım herşeyden yaşamaktan evli olmaktan böyle kendimi odaya kapatıp günlerce uyuyup uyan mayasım var biraz uzun oldu ama özür dilerim çok daraldım bunalıyorum