Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu beklenmis halde değ ilk beş dakika içinde çıktıMalesef yok canim idrar bekledigi icin testte kontrol cizgisi belirio
İnşallah öyledir ikisi de ilk bes dakika içerisinde sonuç verdi beni heyecanlandıran bu.Evet silik bi cizgi var.en kisa surede bi kan testi verin şimdiden hayırlı olsun![]()
Yarın sağlık ocağına gidip bi kan tahlili verin.ogleden sonra bizimle paylasirsinizİnşallah öyledir ikisi de ilk bes dakika içerisinde sonuç verdi beni heyecanlandıran bu.![]()
Sabah ilk işim bu olcak enfeksiyon kaynakli böyle bir sonuç almam mümkün mü bu konuda bilginiz var mı belirtilerim aşırı göğüs hassasiyeti ve adet olcakmis gibi kasik ağrılarım varYarın sağlık ocağına gidip bi kan tahlili verin.ogleden sonra bizimle paylasirsiniz![]()
Ozaman var gibi gözün aydin olsunBu beklenmis halde değ ilk beş dakika içinde çıktı
İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberi veririmOzaman var gibi gözün aydin olsun
Merhaba gözünüz aydın. Ben de bu şekilde öğrendim ikisinide. Hatta ikinci hamileliğimi Çooook daha silik bir çizgiyle öğrendim fotoğrafta bile çıkmıyordu. 2 gün sonra kan verdim betahcg 60 çıkmıştı. Çok erken öğrenilmiş gebelik dedi doktor sonra yükseldi değerim çok şükür. Şimdi 2 aylık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Adetlerim düzensiz ilk kez bu testler de böyle belirsiz bir ikinci çizgiyi gördüm dün akşam yapmıştım merakımdan sabah testi tekrarladım aynı şekilde çıktı. Sizce gebelik söz konusu mudur?
Test sonucum açıklandı HCG değerim 6.10 çıktı sevinemedim çok düşük diyemerakla bekliyorum canim benim
Hmmm ortada bi deger cikmis uzulme ama 2gun sonra tekrar yaptir test canimTest sonucum açıklandı HCG değerim 6.10 çıktı sevinemedim çok düşük diye![]()
Yüksek ihtimalle hamilesinizAdetlerim düzensiz ilk kez bu testler de böyle belirsiz bir ikinci çizgiyi gördüm dün akşam yapmıştım merakımdan sabah testi tekrarladım aynı şekilde çıktı. Sizce gebelik söz konusu mudur?
Erken olduğu için düşük çıkmış olabilir. 2 günde bir tekrarlayın kan testini. Değerleriniz 2 katı yükselme gösterirse her şey yolunda demektirTest sonucum açıklandı HCG değerim 6.10 çıktı sevinemedim çok düşük diye![]()