Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı dakkada cektin resmiYa daha çok erken ama dün Regl sancısı gibi sancı başlayınca bu sabah telaşla test yaptım belli belirsiz bir çizgim oluşunca innovita vardı onuda yaptım oda belirsiz umarım vardır ya
Hemen çıktı yapar yapmaz çektim ama renkle oynadım biraz netleşsin diye parlaklığı azalttım resimdeKaçıncı dakkada cektin resmi
Rabbim hakkında hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah. bu ay güzel haberi alırsın inşallahKuşlar 8 yıllık Özlem bu dün Regl sancısı gibi sancım olunca korkudan yaptım dua edin yalancı çıkmasın ilk kez bu ay yumurtlama gördüm
İnşallah sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım vardırRabbim hakkında hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah. bu ay güzel haberi alırsın inşallah
Düzensiz maalesef belli olmuyorReglinize kaç gün kaldı?
Tahmini 10 yada 8Reglinize kaç gün kaldı?
Benim 3 gebeliğimde adetin 22. günü testim böyleydi. İlişkiden 10 gün sonra belli oluyor testde gebelik hakkınızda hayırlısıTahmini 10 yada 8
Daha 10 olmadı yumurtlama 28 i çarşamba iyi bir marka yapsam belli olur mu kiBenim 3 gebeliğimde adetin 22. günü testim böyleydi. İlişkiden 10 gün sonra belli oluyor testde gebelik hakkınızda hayırlısı