Adetlerim düzensiz ilk kez bu testler de böyle belirsiz bir ikinci çizgiyi gördüm dün akşam yapmıştım merakımdan sabah testi tekrarladım aynı şekilde çıktı. Sizce gebelik söz konusu mudur?
Sabah ilk işim bu olcak enfeksiyon kaynakli böyle bir sonuç almam mümkün mü bu konuda bilginiz var mı belirtilerim aşırı göğüs hassasiyeti ve adet olcakmis gibi kasik ağrılarım var
Adetlerim düzensiz ilk kez bu testler de böyle belirsiz bir ikinci çizgiyi gördüm dün akşam yapmıştım merakımdan sabah testi tekrarladım aynı şekilde çıktı. Sizce gebelik söz konusu mudur?
Merhaba gözünüz aydın. Ben de bu şekilde öğrendim ikisinide. Hatta ikinci hamileliğimi Çooook daha silik bir çizgiyle öğrendim fotoğrafta bile çıkmıyordu. 2 gün sonra kan verdim betahcg 60 çıkmıştı. Çok erken öğrenilmiş gebelik dedi doktor sonra yükseldi değerim çok şükür. Şimdi 2 aylık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.