belli belirsiz silik çizgi?

ennur01

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
37
0
16
Adana
kızlar bu qün sabah test yaptım. önce tek çizqi qöründü sinirlerim bozuldu lavaboda bırakıp odaya qirdim.sonra dayanadım 10 dk sonra tekrar bakmaya qittim 2. çizqi silikti ama qörünüordu.sizce hamile miyim??

kızlar bu qün sabah test yaptım. önce tek çizqi qöründü sinirlerim bozuldu lavaboda bırakıp odaya qirdim.sonra dayanadım 10 dk sonra tekrar bakmaya qittim 2. çizqi silikti ama qörünüordu.sizce hamile miyim??

bunun için burdan bir şey söylemek pek doğru olmaz
gebe olabilirsin de olmayabilirsin de
ben de hamile olduğumu kanda öğrendiğim gün sabah test yapmıştım çıkmamıştı
ama atmadım o testi ertesi gün batım gölge gibi bir çizgi vardı
ama o çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum
sen yarım ilk idrarınla tekrar yap

teşekkür ederim yorum için. yarın bi daha yapim yine aynısı olursa kan testi yaptırim.

forumlarda okuduklarımdan yola çıkarak hamile olabilirsin.ama yinede kesin sonuç için kan testi yaptır derim.hakkında hayırlısı olsun

Yaa ben de yaptim bnmki de 1 i bbelirgin dgldi. Biz 10 dk tutmadik attik cipe daha beklesemiydikki ufff bgn kan ver:/ allah isteyn herkese nasip etsin ama bnm kiZim dha 1 yasinda . Esimse gulup duruyor cok mutlu :) neyse bi gidelim de gorucez. Belki regl gecikti

Mrb arkadaşlar ya ben de adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım iplik gibi çok ince grimsi bir çizgi çıktı daha önce defalarca test yaptım hiç böyle bişey çıkmamıştı ilk defa oldu böyle kafam karıştı napıcamı şaştım :(

Buarada ben 6 hftalik hamileyim.hayirlisi olsun :))

Buarada ben 6 hftalik hamileyim.hayirlisi olsun :))
Ne kadar mutlu bir haber :) hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et bizimde olsun bebişlerimiz :) Rabbim cümle olmayanlara versin

Back
X