Belli etmek mi doğru, etmemek mi?

cs_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
146
41
Merhaba kızlar. Bir konuda fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. Kısaca özetlemeye çalışacağım.

Şimdi benim hoşlandığım biri var. Uzun zaman sonra bu denli etkilendiğim ilk erkek ve doğrusunu söylemek gerekirse çok zor etkilenen bir insanım. Bu kişiyle aynı işyerinde çalışıyorduk ve aramızda arkadaşça bir muhabbet vardı. Arada sırada acaba diyordum ama hiçbir zaman emin olamadım.

Neyse kısaca keseceğim demiştim, gerekirse daha sonra detay veririm. Bu kişiyle artık aynı yerde çalışmıyoruz ama dışarıda görüşme fırsatımız oldu. Ben duygularını belli etmeye korkan bir insanım ve korktum da. O ise kurduğu bazı cümlelerle sanki onda da bir şeyler varmış gibi hissettirdi, hatta konuyu anlattığım bir arkadaşım, "mutlaka var" dedi. Sorun şu ki, herkes benim erkeklerle arama çok mesafe koyduğumu ve kimsenin bana yanaşamayacağını söyler. Haksızlar da diyemem ama zaten hoşlanacağım bir insan karşıma çok nadir çıkıyor.

Şimdi durum şöyle; bir arkadaşım(hissediyor diyen), duygularını sözlerle olmasa da bir bakışla, bir gülümsemeyle mutlaka belli et derken, diğeri erkeklerin bu tarz durumlarda ilişkiyi çok da sallamadıklarını, kadının daima seçen kişi olması gerektiğini ve bu kişi benimle ilgileniyorsa ben sinyal vermesem bile kendisini açılacağını söyledi. Eğer ben belli edersem, ilerde bir sorun olsa 'E sen geldin, sen istedin' dermiş.

Siz ne dersiniz? Yani ben gidip ilan-ı aşk edeyim demiyorum(zaten şu an o denli güçlü bir durum yok) ama belli etmek bile o denli sakıncalı mı? Yoksa en azından biraz cesaret verilmeli mi?

Yani bir erkekle sevgili olmayı istemek me yaparsan kabulüm demek değil. Ne saçma bir düşünce

Yani bir erkekle sevgili olmayı istemek me yaparsan kabulüm demek değil. Ne saçma bir düşünce

Aslına bakarsan ben de senin gibi düşünüyorum. Ama bana bunu diyen arkadaş (kendisi erkek) kız adım atarsa erkeğin havalanacağını söylüyor. Gerçi ben adım atayım demiyorum, cesaret vereyim ki hisleri varsa açılsın diyorum. Yoksa da yoktur zaten, zorlayacak değilim tabii.

Belli etme.
Avcılık var ruhlarında erkeklerin.
Koşturan kadın daha cazip geliyor onlara..

İnan sevse ciddi şekilde belli eder sonunda da acılır..

Tabii ki belli etmek

Neden belli etmeyelim ki zaten isteğimiz de fark edip bize yaklaşması değil mi :rolleyes:

tut kolundan çek götür onu :KK31:

Belli etme.
Avcılık var ruhlarında erkeklerin.
Koşturan kadın daha cazip geliyor onlara..

İnan sevse ciddi şekilde belli eder sonunda da acılır..

Tam da arkadaşım gibi konuştun. Yalnız buluştuğumuzda bazı sözleriyle belli eder gibi oldu zaten. Mesela uzun zamandır görüşmüyorduk, geçen zamanı hesaplamış, söyledi. Ya da ne bileyim, kendine mağazadan bir şey aldı ve o günün hatırası için aldığını söyledi. Bunlar belli etmek sayılabilir mi dersin?

Tabii ki belli etmek

Neden belli etmeyelim ki zaten isteğimiz de fark edip bize yaklaşması değil mi :rolleyes:

tut kolundan çek götür onu :KK31:

Hahah son derece gaza getirici oldu. Zaten arkadaşım da gaza getirmişti ve niyetliydim belli etmeye ama sonra diğeri olumsuz yorum yapınca korktum açıkçası. Demek ki erkeklerin bakış açısı bu dedim.

İkincisi erkek yalnız, onu söylemeyi unutmuşum. Zaten bir erkeğin böyle söylemesi iyice tereddüte düşürdü beni.
Ah, hiç düşürmesin. Kendisi o tip erkeklerden olabilir, tüm erkekleri kendi gibi sanabilir. Şimdi ben misalen "kadınlar zengin koca manyağıdır" desem herkes beni taşlamaz mı? Taşlar. Haklı olarak. Neden, kadınların bi çeşidini tüm kadınlara genellediğim için. Erkekler için de aynısının geçerli olduğunu unutmayın.
Siz gülümsediniz diye egosu şişecek kadar egoya muhtaç, ezik ve hödük bi adamsa zaten öyle bi tipten uzak durun. Koşarak uzaklaşın.
İşte tüm bunlardan ötürü, kasmayın yani, diyeceğim o.

Hahah son derece gaza getirici oldu. Zaten arkadaşım da gaza getirmişti ve niyetliydim belli etmeye ama sonra diğeri olumsuz yorum yapınca korktum açıkçası. Demek ki erkeklerin bakış açısı bu dedim.

aman ya o ne düşünrse düşünsün ne bekleyeceksin tavrını belli et ki öğren olmayacaksa da bir an önce öğrenmiş olursun

Ah, hiç düşürmesin. Kendisi o tip erkeklerden olabilir, tüm erkekleri kendi gibi sanabilir. Şimdi ben misalen "kadınlar zengin koca manyağıdır" desem herkes beni taşlamaz mı? Taşlar. Haklı olarak. Neden, kadınların bi çeşidini tüm kadınlara genellediğim için. Erkekler için de aynısının geçerli olduğunu unutmayın.
Siz gülümsediniz diye egosu şişecek kadar egoya muhtaç, ezik ve hödük bi adamsa zaten öyle bi tipten uzak durun. Koşarak uzaklaşın.
İşte tüm bunlardan ötürü, kasmayın yani, diyeceğim o.

Öyle hödük bir tip değil tanıdığım kadarıyla. Ben de kasmak istemiyorum zaten, öte yandan heyecanlanıyorum da böyle konularda.

Öyle hödük bir tip değil tanıdığım kadarıyla. Ben de kasmak istemiyorum zaten, öte yandan heyecanlanıyorum da böyle konularda.
yeaa sal gitsin. Adama kendini teslim etmicen neticede. İki gülümseyeceksin yani, o kadar düşünme, spontane davran.
Hödüklükten kastım kıroluk falan değil, o konu derin.

aman ya o ne düşünrse düşünsün ne bekleyeceksin tavrını belli et ki öğren olmayacaksa da bir an önce öğrenmiş olursun

Aahh ahh o konu da biraz sıkıntılı ya, ben çok uzun yazmak istemediğim için detaya giremedim. Buluşmamızda birtakım sinyaller vermiş olmasına ve en kısa zamanda tekrar görüşeceğimizi düşündürmesine rağmen, o görüşme gerçekleşmiyor bir türlü. Burda bir arkadaşa da yazdım, görüşmediğimiz zamanı hesaplamış, kendine o günün anısına bir sey aldı( ve sırf sen beğendin diyr alıyorum dedi) falan filan. Bunun gibi birkaç şey daha. Ama ben onun bu sözlerine karşılık imalı bir cevap vermedim. Belki de kapıları kapattığımı düşündü, bilemiyorum.

Erkek vaar erkek var cicim.

Kimi kendini hala ilk çağlarda sanan erkek sen gidersen, açılırsan işin zevki kaçtı deyip gider, kimi de böyle rahat, kendini kasmayan kızları sever, seçer. Gerçi sen zaten daha en baştan kastıkça kasmışsın kendini.

X