Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ilişki yaşanalı 1 hafta falan oldu bir kaç gündür kasık ve bel ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. bende dayanamadım kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce daha belli olmuyor olabilir mi ?
Kan testinde belli olur bence ama aslında regl dönemi geçtikten sonra belirlenmiyor mu regl tarihiniz ne zamandır ya da zamanı varsa bekleyip olmadıysanız yaptırmanız daha sağlıklı olur yanıltmasın sizi sonuçta ben evli değilim ama az çok burada okuduğum kadarıyla işte
Kızlar ilişki yaşanalı 1 hafta falan oldu bir kaç gündür kasık ve bel ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. bende dayanamadım kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce daha belli olmuyor olabilir mi ?
olmaz canım çünkü adetin gecmeye basladığında bile kan testi yapınca cok düşük değerler cıkıyo bhcg 0-5 arasında cıkıyor doktorlar 1-2 gün sonra tekrar yapın diyo
olmaz canım çünkü adetin gecmeye basladığında bile kan testi yapınca cok düşük değerler cıkıyo bhcg 0-5 arasında cıkıyor doktorlar 1-2 gün sonra tekrar yapın diyo