Beloc Zok ilaç ve Hamilelik

skyline

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
1.091
19
358
Ankara
Arkadaşlar merhaba
27 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim,
çok fazla çarpıntım olduğu ve gece uyumamı dahi engellediği için kadın doğumcumun tavsıyesiyle kardıyologa gittim
EKG , kalp ultrasonu ve yapıldı. kalbim bir kuş gibi çarpıyormus :) nabzım 120den aşağı inmiyor.
bu çarpıntı cok fazla yasam kaliteni düşürür dedi,
normalde gebelikte en doğrusu hiç ilaç almamak ama bu ilacın en düşük dozu olan Beloc Zok 25 mg yazıyorum dedi, hocam kullanmasam idare edemez miyyim dedi, çarpıntı çok fazla buna katlanmana gerek yok dedi, ama bır yandan da tabı verilmiyor genelde ilaç hamilelikte ama en düşük dozunu veriyorum dedi.
içim rahat etmedı çıkışta kadın doğumcumu aradım o da kullan dedi.
şimdi kafam karıştı, bu ilacı napayım arkadaslar, hamileyken Beloc Zok kullanan oldu mu?

Merhaba,bende de kalp ritim bozukluğu var hamileliğimin ilk aylarında bi taşikardi nöbeti geçirdim nabzım 200 dü,kardiyolojiye muayene oldum hemen ve bana da bu ilacı yazdı ,3.aydan sonra rahatlıkla kullanabilirsin dedi,bende çarpıntım çok olduğunda yarım alıyorum mecburen..

bende yarın doktorumla konusacam bende sınus tasıkardı vardı hamılelık olcesı sımdılerde nabzım 150lıere kadar cıkıyor bakalım sanıyorum bende beloc zoka baslayacagım

Merhaba kızlar, bende de mvp var, acaba bu ilacı hamileliğin tümünde yani ilk 3 ayında da kullananınız var mı?

Doktorun kullan diyorsa sorun olmaz tahminimce.ilac ve gebelik basliklarini görünce kendi durumum geliyor aklima :((((

Merhaba arkadaşlar bende 6+3 hamileyim dün çarpıntım oldu ve damardan beloc yaptılar bi zararı olur mu arkadaşlar lütfen cevaplayın dua edin

Back
X