Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapsanız daha iyi olur sonuçta geçmişKızlar pcosum çok düzenli değil adetim ama bir kaç gün geçti
Hiç görmediğim şekilde bembeyaz aşırı farklı bir akıntım oldu bugün
Hiç böyle olmamıştı
Böyle başına gelip hamile olduğunu öğrenen varmı
Yarın kan vereceğim de yinede merak ettimTest yapsanız daha iyi olur sonuçta geçmiş
Kaset test var mı elinizde bende merak ettimYarın kan vereceğim de yinede merak ettim
Ay yok olsa yapcam hemenKaset test var mı elinizde bende merak ettim![]()
Evet ben yumurtlamadan sonra beymbeyaz krem gibi akıntım vardı hamile olduğumu öğrendim hala da beyaz süt gibi akışkan akıntım devam ediyorKızlar pcosum çok düzenli değil adetim ama bir kaç gün geçti
Hiç görmediğim şekilde bembeyaz aşırı farklı bir akıntım oldu bugün
Hiç böyle olmamıştı
Böyle başına gelip hamile olduğunu öğrenen varmı
Regli akıntınızdan farkı neydi? Genelde regliden öncede geliyor yaEvet ben yumurtlamadan sonra beymbeyaz krem gibi akıntım vardı hamile olduğumu öğrendim hala da beyaz süt gibi akışkan akıntım devam ediyor
Yumurtlamadan hemen sonra başladı normalde regle 1-2 gün kala oluyordu ve tüm vücudumu sıcak basıyorduRegli akıntınızdan farkı neydi? Genelde regliden öncede geliyor ya
Başka belirtiniz oldu mu pekiYumurtlamadan hemen sonra başladı normalde regle 1-2 gün kala oluyordu ve tüm vücudumu sıcak basıyordu
Canım benimde en belirgin akıntımdı. Beyaz peynir gibiydi. Yumurtlamadan sonra başladı 3-4 gün sonra regle kadar devam etti. Hamileymişim ama kimyasal oldu malesefBaşka belirtiniz oldu mu peki
Ya çok üzüldüm benimde geçen sene kimyasal oldu bir daha kalamadımCanım benimde en belirgin akıntımdı. Beyaz peynir gibiydi. Yumurtlamadan sonra başladı 3-4 gün sonra regle kadar devam etti. Hamileymişim ama kimyasal oldu malesef
Kan verdin mi çok merak ediyorum senin durumunu inşallah güzel sonuç alırsınYa çok üzüldüm benimde geçen sene kimyasal oldu bir daha kalamadım
Verdim canım malesef negatifKan verdin mi çok merak ediyorum senin durumunu inşallah güzel sonuç alırsın