• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik olabilir mi

parla45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
32
3
1
31
Kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz normalde adet döngüm düzenli bir gün bile şaşırmaz 25 güne bir olurum bugünde olması gerekti fakat olmadı herhangi bir belirtim yok 5 gün önce test yaptım negatif çıktı benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı yardımcı olur musunuz bildiklerinizi yazar mısınız lütfen

Bugün olması gerekti ama olmadı kan vermeye korkuyorum negatif görmekten bir umut burada aynı durumu biri yaşamıştır belki diye umut aramaya geldim teşekkğr ederim

benimde adetime 5 gün var bende çok istiyorum test yapmak ama negatif çıkarsa diye korkuyorum

R
benimde adetime 5 gün var bende çok istiyorum test yapmak ama negatif çıkarsa diye korkuyorum
allahım gönlümüze göre versin ben beş gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı biraz daha bekleyin isterseniz

R

allahım gönlümüze göre versin ben beş gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı biraz daha bekleyin isterseniz
inşallah hepimizin gönlüne göre olsun hep birlikte bekleyelim bakalım senin gecikmen kaç gün oldu canım

Benim ki bugün 1. Gün 1 gün gecikti yani az önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı korktuğum başıma geldi bir günlük gecikmede çıkmayabilir mi acaba

Kızlar selam regle 7 gün var kasık ağrılarım olunca evde artımed erke gebelik testi vardı onu yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var gibi görüyorum böyle bi durum yaşayan var mı yalancı pozitif de çıkarıyomuş çok diye duydum ama yine de umut işte…

Eklentiler

• IMG_8288.webp
    IMG_8288.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 30
Çok silik çizgi var gibi duruyor ama seni umutlandırmak istemem bu markanın testlerini bende duymuştum belirtileriniz var mı

Benim ki bugün 1. Gün 1 gün gecikti yani az önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı korktuğum başıma geldi bir günlük gecikmede çıkmayabilir mi acaba
Bende ilk gün gecikince idrar testi yaptım ama negatif çıkmıştı sonra 4 gün geçince gidip direk kan verdim 10,36 ile öğrendim yani geç dollenme olma ihtimali de olabiliyor inşallah sizinde pozitife dönüşür 🌸

Umut oldunuz bana çok teşekkür ederim cevapladığınız için İnşllh benimkide öyle olur o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar ben gecikmenin 2.günündeyim dayanmayıp kan testi verdim2,68 çıktı burdan yükselme olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1689.webp
    IMG_1689.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 26
Back
X