Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bembeyaz bir Ev...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
beyaz çok güzel sade bir renk ama o ev buralarda olsaydı kışın dışarıyla içerisi aynı olurdu ve ben kışın duvarlara etrafa baktıkca üşürdüm..:)))

bana da beyaz huzur verdi.temiz, ferah ve huzur dolu bir ev .bende ilk uyandırdığı duygu bu oldu.

anam o yatağın üstündeki yastıklar ne öölee kaydirigubbakcemile3
hergün onları düzelticem die 10 kilo veririm Allama sempatiksalakcinni

yeşil koltuk beyaza çok yakışmış aynı şekilde sütlü kahvede çok uyumlu olmuş. koltukta beyaz hiç kullanışlı değil ve koltuklarda beyaz kullanmadan mobilya ve aksesuarlarla bu hava çok rahat katılabilir gerçekten ferah olur.

çok huzur verici cidden..ama bu şekilde kalması için sürekli temizlik yapmnak şart gibi:)

offf tam benlik bir ev
temizlik kokuyo , ferah iç açıcı ,insan sabah uyandığında kendini bi hoş hisseder :)
ama temizliği zor olur bu evim
her yer parmak izi felan olur ,beyazda kolay görünür lekeler

Bakmak için güzel , yaşamak için tedirgin edici buldum açıkçası. Fazla hijyenik ve yaşamdan uzak geldi bana. Sanki yalnızca seyretmek için tasarlanmış.

Beyaz bana banyo ortamını anımsatıyor...yani sade güzel iç açıcı fakat heryer banyo gibi sırnaşık şey

yorumlariniz icin tesekkürler.

Ben beyaza bayiliyorum opuyorumnanaktan
Temizligi zor olsada, soguk bi renk olsada... benim evim beyaz olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…