Doğal Saç Bakım Kürleri Bemiks,bepanthen ve evigen ampul kullananlar bi bakabilir mi?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
46
bu ampulleri ne amaçla kullandınız? hangisi saç uzamasına daha etkili ve kokusu rahatsız ediyor mu? kullanım aşamanızda ters tepki yaptı mı? ona göre alıp kullanıcam am hangisini alıyım bilemedim yardm edin

bana doktor vermişti saç dökülmesi için karıştırıp kullanıyordum. berbat kokuyor kullanmayı bıraktıktan sonra bile uzun süre saçımdan kokusu çıkmadı

Rahatsız edici bir kokusu yok, hangisini kullanayım demişsiniz. Hepsini aynı anda kullanmanız lazım.

sinameki(bir tutam bir çaybardağında kaynayacak yarı yarıya suyu çekmiş olacak) + bepanten+e vitamini+bemiks ampül + bademyağı, ben bir de buna ek olarak sarı kantoron yağı ekliyorum.

Saçları hem besliyor hem hızlı uzatıyor :)

ben geçen yıl 5 haftalık bi bakım yapmıştım bu yılda tekrar 5 haftalık bakımımın 3. haftasındayım o üç ampülü karıştırıp yağlar ekliyorum baya uzadı saçlarım çok işlem görmüştü boya vs. küsmüşlerdi bana ama şimdi tekrar canlandılar ve uzadılar çevremdeki herkez sen saçına ne yaptın diyo çoook mutluyum :))

anladığım kadarıyla hepsini bi arada kullanmam gerekiyo peki bu ampülleri şampuanda katınca aynı etkiyi veriyomu

anladığım kadarıyla hepsini bi arada kullanmam gerekiyo peki bu ampülleri şampuanda katınca aynı etkiyi veriyomu

bemiks biraz kötü kokuyo şampuanının içine katarsan saçların pis kokabilir kutulardan 5 er adet çıkıyo ben 5 hafta haftada bir kez uyguluyorum hepsinden birer ampül kırıyorum bir kaseye saçlarım çok uzun oldugu için yarım çay bardağı gerçek zeytinyağı koyuyorum onun yarısı kadar badem yağı 10-12 damlada gül yağı (bemiksin kokusunu alsın diye :) hepsini karıştırıyorum enjektörün iğnesini takmadan içine çekiyorum saç diplerime masajla yediriyorum ellerimle uçlara doğru dağıtıp 5 saat kadar bekletiyorum gözle görülür bir şekilde kısa bir sürede uzadı :))

Ben de doktorun tavsiyesiyle 3 ampulü de almıştım.bana herhangi bir yan etkisi de etkisi de olmadı.

Bepanten ampülüm yoktu evde bende onun yerine Konakionla beraber bemiks ve evigen kullanıyorum. K vitamininin saç dökülmesine iyi geldiğini okumuştum o yüzden çekinmeden ekledim ama ilk fırsatta bepanten de edinicem. Ampülleri menekşe yağına ekleyip kullandım bana iyi geldi şu ana kadar, birkaç aylık bir vadede etkisi nasıl olur bilemem tabi

ben iki ampulu kullandım çok faydasını gördüm valla saç problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim

ben iki ampulu kullandım çok faydasını gördüm valla saç problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim

Ne kadar süre kullandınız? İlk zamanlar dökülme yaptmı? faydasını gördüm derken dökülmede azalma oldu mu yeni saçlar çıktı mı acaba lutfen acil cevap verir misiniz?

Son düzenleme:

Saç çıkardımı peki? dökülme varmıydı varsa dökülmeniz azaldımı ?

bemiks pis kokar biraz :)
benim için sorun değildi aylarca kullandım ama eşim kullanmayı bıraktıktan sonra bile saçımdan kokusunun çıkmadığını iddia ediyordu.
ben de kullanırken fön esnasında yüksek ısıyla o kokuyu alabiliyordum.

Selam Arkadaşlar, Ben bu üçlüyüz yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve cok memenunum bır ara bıraktım saçlarım yine kırılmaya başladı bende hemen yeniden başladım 7 aydır devamlı kullanıyorum. Ne için memnunsun diyecek olursanız eğer, Saçlarımı 6 ay once omuzlarımda kestırdım ve 6ayda neredeyse belıme kadar geldı hemde hiç kırık olmadan saçımda oriel var ona rağmen saçlarımda inanılmaz fark görüyorum ince telli saç yapısına sahibim maalesef ve bu ampulleri kullandığımdan beri gürleşti ayrıca mumkun mertebe fotoğraflarımıda gösterebilirim kuçuk kucuk saçlarım cıktı hatta onlar bıle uzadı dıyebılırım. Fakat Şu var 6aydır aynı zamanda her banyodan sonra ıslak saçıma bir kaç damla argan yağı sürüyorum krem etkisi yapıyor ben bu 3 ampulun kokusundan hıc sıkayetcı olmadım argan yagının guzel kokusu onu kapatıyor. Ne kadar kullandığıma gelince otacının bitkisel şampuanı içerisine 3 ampulu kırıyorum 1'er tane yarım kapakta çam terebentini katarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…