bu ampulleri ne amaçla kullandınız? hangisi saç uzamasına daha etkili ve kokusu rahatsız ediyor mu? kullanım aşamanızda ters tepki yaptı mı? ona göre alıp kullanıcam am hangisini alıyım bilemedim yardm edin
anladığım kadarıyla hepsini bi arada kullanmam gerekiyo peki bu ampülleri şampuanda katınca aynı etkiyi veriyomu
bu ampulleri ne amaçla kullandınız? hangisi saç uzamasına daha etkili ve kokusu rahatsız ediyor mu? kullanım aşamanızda ters tepki yaptı mı? ona göre alıp kullanıcam am hangisini alıyım bilemedim yardm edin
ben iki ampulu kullandım çok faydasını gördüm valla saç problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim
ben geçen yıl 5 haftalık bi bakım yapmıştım bu yılda tekrar 5 haftalık bakımımın 3. haftasındayım o üç ampülü karıştırıp yağlar ekliyorum baya uzadı saçlarım çok işlem görmüştü boya vs. küsmüşlerdi banaama şimdi tekrar canlandılar ve uzadılar çevremdeki herkez sen saçına ne yaptın diyo çoook mutluyum :))
ne kadarlik sampuana n3 kadar koydunuz acaba hala faydasini görüyor musunuzben şampuanıma kırıp kullandm saçlarımın dökülmesi durdu, duş alırken bile dökülmüyo artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?