Ben 24 yasinda bosanmis bayanim erkek arkadasimda 24 yasinda

Elvedaaa6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
41
18
3
28
O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?

O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Niye kuma getirsin ki? Bir de 24 yaş evlilik için çok küçük bir yaş değil mi? Siz ne zaman boşandınız? Birazcık zaman tanıyın bence birbirinize, çünkü bir çocuğunuz var ve bu durumda çocuğunuzu düşünerek hareket etmeniz sizi daha mutlu eder.

Kuma getirir ne ya, ablanızın üstüne kuma getiren mi olmuş🙄 kafalara bak. Sütten ağzı yanan biri olarak yoğurdu üfleyerek yiyin. Kızınız var öncelikle düşünmeniz gereken, iyi tartın.
Diyor yasi ufak 2 3 yil sonra senden sıkılıp pisman olur

O adam senle evlenmeyecek bıraksın bu işleri. Daha 24 yasındasın zaten bir kez kötü bir tecrüben olmuş üstüne bir de evladın var hala neden hata üstüne hata peşindesin?Sen yalnız bi kadın degılsın evladın var işe gir kendi ayakların üstünde dur evladına yogunlaş nedir bu acele?

Niye evlenmiycek ? Suan kabul etsem gelip istiycekler sadece ben ilerde pisman olur mu diye dusunuyrm
O adam senle evlenmeyecek bıraksın bu işleri. Daha 24 yasındasın zaten bir kez kötü bir tecrüben olmuş üstüne bir de evladın var hala neden hata üstüne hata peşindesin?Sen yalnız bi kadın degılsın evladın var işe gir kendi ayakların üstünde dur evladına yogunlaş nedir bu acele

Diyor yasi ufak 2 3 yil sonra senden sıkılıp pisman olur
E seninde yaşın ufak, öyle şey mi olur. Siz kendiniz değerlendirin size ve kızınıza değer veriyor mu ona bakın. Kuma getirmekten ziyade yaşı küçük olduğundan başka şeyler açmasın başınıza.

Ben evlilik icin sizi yeterince olgun goremedim. Korkularinizin olmasi normal ama bu devirde kuma mi kaldi? Diyelim ki oyle bir halt yapti devam etmezsiniz. Kendinize guveniniz de yok. Karsinizdakinden evlilik icin yeterince emin degilseniz hemen evlenmeyin, iyice taniyana kadar gorusun. Ayrica 24 yasindaki bir erkek de yeterince olgun mudur bilemedim. Ikiniz de cok gencsiniz. Neden hemen evlenmeyi dusunuyorsunuz, once iyice birbirinizi taniyin.

E seninde yaşın ufak, öyle şey mi olur. Siz kendiniz değerlendirin size ve kızınıza değer veriyor mu ona bakın. Kuma getirmekten ziyade yaşı küçük olduğundan başka şeyler açmasın başınıza.
Nasil baska seyler?

senin esas endişen kızıma nasıl davranır olmalı bence şu an. Bir de 24 yaşında erkek evlilik ve çoxuk sorumluluğu kaldırabilir mi bilemedim ben.

Back
X