Ben 24 yasinda bosanmis bayanim erkek arkadasimda 24 yasinda

Ben de istanbulda ya da batı anadolu da yaşamıyorum zaten ama biliyorym ki hala o iğrenç şey var belli yerlerde. Fakat normal mi sizce bir erkeğe bana kuma getirir misin diye sormak?
Elbette değil. Yalnız şu var, belli doğu şehirlerinde gelenek kuma getirmek. Hatta iç anadolunun bazı şehirlerinde de öyle. Maalesef. Yani geleneğinde kumalık olan biri istanbulda da yaşasa eşinin üzerine kuma getirebiliyor. Ablası da bunu dediğine göre demek ki adamın kültürünün öyle olduğunu biliyor.

Elbette değil. Yalnız şu var, belli doğu şehirlerinde gelenek kuma getirmek. Hatta iç anadolunun bazı şehirlerinde de öyle. Maalesef. Yani geleneğinde kumalık olan biri istanbulda da yaşasa eşinin üzerine kuma getirebiliyor. Ablası da bunu dediğine göre demek ki adamın kültürünün öyle olduğunu biliyor.
Allah bu tür adamlarla karşılaştırmasın diye dua edelim hemcinslerimize ne diyim🤦🏻‍♀️ Umarım gerçekten güçlü kadınların oldugu erkek egemen toplumun bi parça değiştiği günleri de görürüz

1. siz cok cok gencsiniz ve birinci evlilik bittiginde bile coi cok gecnmissiniz
2. 24 yas bi erkek icin hele ki şimdiki 24 luk erkekler icin kucuk denilcek bir yas.
3.Ayni yola ikincikez ve bi bebekle cikiyosunuz bin kez düşünün ve biraz zaman taniyin lütfen kendinize.
4.Seneler sonra sıkılmak degilde hem sizin hem bebeğinizin hayatinda biranda varolcak yani insnalar evlilige bile zor adapte olurken birde küçük bir bebek sorumluluğu alcak bu genc yasta beni bunlar dusundurdu

Allah bu tür adamlarla karşılaştırmasın diye dua edelim hemcinslerimize ne diyim🤦🏻‍♀️ Umarım gerçekten güçlü kadınların oldugu erkek egemen toplumun bi parça değiştiği günleri de görürüz
Amin. Biraz da aklını kullanmak lazım ama. Mesela benim annemin bir arkadaşı zamanında annesini babasını çiğneyip gidip böyle kıro bir adama kaçmış. Sonrası da kuma, dayak falan.. Böyle bile bile kendini yakanlara da pek üzülemiyorum açıkçası.

Amin. Biraz da aklını kullanmak lazım ama. Mesela benim annemin bir arkadaşı zamanında annesini babasını çiğneyip gidip böyle kıro bir adama kaçmış. Sonrası da kuma, dayak falan.. Böyle bile bile kendini yakanlara da pek üzülemiyorum açıkçası.
Onlar başka bir dünya tabiki. Evlilik delisi olmak oluyor sanırım o. Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi

O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
24 yaşında bir erkek olgun olamaz, erkeklerin 35ten önce oturduğunu düşünmüyorum. Bunlar geçici hevesler geçici heyecanlar bence, pişman olacağınız kararlar vermeyin.

Yav töbe ben de yaşi küçük, gök görmedik biri sanmıştım. Evlenip ayrılmış bir de çocuk yapmış biri geri çekilerek korunduğunu düşünecek kadar nasıl cahil olabilir ya . Adam kuma getirir mi bilmem ama sizi suya götürür susuz getirir dikkat edin kendinize. 24 yaşında henüz evlilik olgunluğuna olduğunu ve başkasının çocuğuna babalık yapabileceğini hiç sanmıyorum.

O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Bence iyi dusunun tasinin derim cunku bu evlilik sizden gecdim kizinizida cok etkilicek,ayriyeten daha yasiniz ck kucuk 24 yasindasiniz ailenizin yanindaysaniz calisma imkaninizda vardir kiziniza aileniz bakarsa,evlenmek nedenki birdaha,tmm sizi yargilamiyorum horda gormuyorum bende evlendim ayrildim birdaha evlendim ama bnm cocugum yokdu cocugum olsaydi emin olun evlenmezdim hayatimi ona adardim, evlendigim kisiye ne kadar guvene bilirimki bugun iyim der yarin bi bakmissin basina kakmis sen ayrildin gelfin bir cocuklu sesini cikarma otur isde surda diye.
Tabi yinede siz bilirsiniz sizin hayatiniz karismak bize dusmez 🤗

Back
X