Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He vallaAdama üstüme kuma getirir misin mi dedin harbiden
Sizenee![]()
O adam senle evlenmeyecek bıraksın bu işleri. Daha 24 yasındasın zaten bir kez kötü bir tecrüben olmuş üstüne bir de evladın var hala neden hata üstüne hata peşindesin?Sen yalnız bi kadın degılsın evladın var işe gir kendi ayakların üstünde dur evladına yogunlaş nedir bu acele?
Kuma?? Yavas getirsin bence.O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Neee alaka yaaa.Bosanip evlenenin üzerine kuma mi geliyorO daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
11 gun oldu muydu yav11 gun once erkek arkadasimla geri cekilme yontemiyle beraber olduk![]()
Kuma getirir derken?O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Bence adam evlencem ayağına mercimeği fırına sürüyo kız da inanıyoAma bunlar çok seviyodur birbirini sorsan.![]()