Ben 24 yasinda bosanmis bayanim erkek arkadasimda 24 yasinda

once sız bır buyuyun konu sahıbı
24 yas ve cocuklusunuz
erkek arkadasım ustume evlenırsek kuma getırır mı dıyorsunuz :olamaz:

gercekten evlenmek ıcın devlet bazı sartları agırlastırmalı bu ne ya coluk cocuk oyuncak etmıs

Çocuğa yazık yahu. Bu ne doydoy akıllı bir anne...

Boşandın madem bir soluk al kardeşim. Konu sahibesi kıronun birine koşuyor, ortada kumma var kürtaj var evlilik var bu ne hız😶

Kuma ne ya? Nerde yaşıyorsunuz siz?
Evlenip ayrılmış insanlar bekar insanlarla evlenebilir neden olmasın. Bu tip olaylarda genelde aileler karşı çıkar onlar da ileri görüşlüyse sıkıntı olmaz. Fakat kuma muhabbetinin döndüğü bir ortamda ileri görüşten bahsedemeyiz.

kendi çocuğuyla işgilenen baba azken 24 yaşında genç senin kızına babalık yapmaz. Kendine eş den önce kızını biraz büyütseydin, hayatını yoluna koysaydın. Ayruca karşı Ailenin seni kabullendiğinden emin değilim. (Yaş faktörü opulları 35 üstü olsa belki) Iyice araştır değişik durumları mı var? İllegal işlere mi bulaşmış? Evlensin karısı uğraşsın mı diyorlar?

Daha 24 yaşındasın
Tahminimce yeni boşanmışsın
Ve çocuğun ufak?

Ne evliliği yeniden yahu?
Hem bu üzerime kuma getirecek mantığı da neyin nesi?
Iyi mısınız siz?
Kuma mevzusunu daha yolun başında açmak da nedir?
Ablanız böyle şeyleri normal karşılıyor galiba?

Biraz nefes al ,kendince yasa hayatını.Kizinla mutlu ol.İkinize odaklan.Bir evlilik ve bir sorumluluk silsilesine daha çok mu ihtiyacın var?Bu adam sana ve kızına ne verebilecek,sizden neler götürecek tart.İlerde ondan da bir çocuğun olursa,o çocuklar arasında ayrım yaparsa,kızına bunu hissettirirse,bu defa kafanı toparlayıp iki çocukla hiç bosanamazsan ne olur ? Hiç düşündün mü? Aynı yaş evliliklerinde erkek kadının üzerine sorumluluk olarak çok yıkılıyor.En yakın çevremde böyle 3 evlilik vardı.Anne babam,kardeşim ve görümcem eşleriyle aynı yastaydi. Görümcem ve kardeşim eşlerinden ayrildi.Anne babamsa kör topal idare ediyor ,yaşlar yetmisi aştı.Babam anneme muhtaç oldu.Kimsenin mahkeme yolu tutacak hali kalmadı .Olumsuz yazmis olabilirim ama hayat toz pembe değil.Kizinizi iyi düşünün.Bir de yine en önemlisi ekonomik özgürlüğünuz var mı? Eğer yoksa evlilikten önce onu edinin.

O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Kuma mi kaldı yapmayın Allah aşkına

iyice tanimadan evlenmeyin, tanima suresini ne kadar uzatirsaniz o kadar iyi. cocugunuz var, bu adam cocugunuza babalik yapabilir mi, sinirli biri mi, cocugunuza ileride siddet uygular mi? bir de kiz cocugu yani. cocugunuz oldugu icin iki kere dusunmelisiniz bence. kayginiz adamin kuma getirip getirmemesi olmus ama bunlardan once dusunmeniz cok onemli seyler var

O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Kuma🤔🙄

Back
X