ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

baq şimdi qarşim... xD
senin ruhun ergen, daha çocuksun, belli..
adam da olgun olunca anlaşamamanız normal
daha önce bunu farketmeyip hamilelik duygusallıgı ile bunu algılaman normal mi bilemiyorum .. bunu da çocukluguna verebiliriz.
adamın seni dışarı çıkarmaması ise son derece kırıcı.. iğrenç, asla kabuledilemez..
bir aile büyüğün varsa konusabilirler belki bilmiyorum..
dışarı çıktıgında ne yapacağını düşünüyor ? neden izin vermiyor ?

ayrıca bu q w kullanımı 2007 yılında baslamıştı, ben küçük bir ergen iken.. hala devam ediyor mu ya..

Siz birbirinizi alintilamayi birakin bence gece gece beynimi yaktiniz :KK53: kim neyi kime yazdi hala anlayamadim :confused:

:KK70::KK70: ya ben "ilyas hakanım ve yagmurum" nickli arkadaşı görüyordum avatarından acaba kızı mı ki çok genç falan diye düşünüyordum çok güzel buldum bir kompliman yapayım dedim ama karıştı işte :KK1:

konu sahibi justholdmetight 'ın size yazdığı yazının kendine yazıldıgını sandı. just da buna cevaben size yazmadım dedi :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

açıklama için teşekkürler valla hay nerden söyledim :KK45:

:KK70::KK70: ya ben "ilyas hakanım ve yagmurum" nickli arkadaşı görüyordum avatarından acaba kızı mı ki çok genç falan diye düşünüyordum çok güzel buldum bir kompliman yapayım dedim ama karıştı işte :KK1:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

açıklama için teşekkürler valla hay nerden söyledim :KK45:

ahaha yorumlara bakarken ben de öldüm :)

Ne itici bir yazım şeklidir bu yahu?
Sayfaları okuyayım dedim belli bir yerden sonra devam edemedim, eliniz klavyenize mi yapışır şu Türkçeyi katletmeyip doğru düzgün kullansanız?

Yaş farkı fazla evet. Bunu dert etmek için de geç kalmışsınız. Rica ederim Türkçe harfler kullanın.

Burası dertleri paylaşma topiği değil mi?
Resmen geyik yapıyorsunuz başkalarının sıkıntıları üzerinden kendi aranızda eğleniyorsunuz
Tamam kimse kimseyi tanımıyor burada ama bu karşıdaki insanın kırılmayacağı anlamına gelmez!
Sadece bu konu için yazmadım bunu kimseyi savunmak için de yazmıyorum bunu genel olarak gördüğümü burda dile getirmek istedim
Keşke empati yapmayı öğrenebilsek :KK51:

Back
X