- 23 Ağustos 2012
- 51.866
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.551
- 898
Az once sıze yazmadım demmıstınızdr karıstı galıba:)
Siz birbirinizi alintilamayi birakin bence gece gece beynimi yaktiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az once sıze yazmadım demmıstınızdr karıstı galıba:)
Ben de para biriktiriyorum, 40 yasima gelince 20 yasinda korpe bir oglan satin alicam![]()
konu sahibi justholdmetight 'ın size yazdığı yazının kendine yazıldıgını sandı. just da buna cevaben size yazmadım dedi :)Az once sıze yazmadım demmıstınızdr karıstı galıba:)
Siz birbirinizi alintilamayi birakin bence gece gece beynimi yaktinizkim neyi kime yazdi hala anlayamadim
![]()
konu sahibi justholdmetight 'ın size yazdığı yazının kendine yazıldıgını sandı. just da buna cevaben size yazmadım dedi :)
40 değil ama lütfen yani... 39
Ahhahaha, masumaneliği güldürdü. Görün ey ahali, olması gereken bu aslında.Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo.
nihali harcayacaklar matmazel :)Gencecik delikanliyi 40 diyip harcadilar, goruyorsunuz.......
ya ben "ilyas hakanım ve yagmurum" nickli arkadaşı görüyordum avatarından acaba kızı mı ki çok genç falan diye düşünüyordum çok güzel buldum bir kompliman yapayım dedim ama karıştı işte
açıklama için teşekkürler valla hay nerden söyledim![]()
Gerizekali sen kimle dalqa qeciyosun aptalGencecik delikanliyi 40 diyip harcadilar, goruyorsunuz.......
Gerizekali sen kimle dalqa qeciyosun aptal
Gerizekali sen kimle dalqa qeciyosun aptal
Way way wayyyy atarqül hanıma bak sennnn : )Gerizekali sen kimle dalqa qeciyosun aptal
Hepi
Fazla sisirme beni sik delisi azqinliktan sasiriyosun napasin ama siken yok seni belli
Burcu erkek cıktı ahahahahhaHepi
Fazla sisirme beni sik delisi azqinliktan sasiriyosun napasin ama siken yok seni belli