Tüp Bebek Merkezleri Ben 9 haftalik hamileyim kanamm oldu hastaneye gittim ve progestan verdi ictim ama hala devam ediyodu kanama ozele gittik ultrasonda 9 haftalik bes ha

Caresiz melek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
3
2
1
24
Merhaba lutfen yardim edin
Ben 9 hafta hamileyim kanamm oldu ve ozele gittim iate progestan verdi gene gittim hastaneye ultrasonda 5 haftalik diye gozukyo gelişmemiş dedi kalp atisini dineltmedi..basina gelen varmi yarin doktora gidecez gene acaba bebgim olecekmi off ya valla canim cok sıkılıyo lutfen basina gelen varsa lutfen hemen yazin

Merhaba lutfen yardim edin
Ben 9 hafta hamileyim kanamm oldu ve ozele gittim iate progestan verdi gene gittim hastaneye ultrasonda 5 haftalik diye gozukyo gelişmemiş dedi kalp atisini dineltmedi..basina gelen varmi yarin doktora gidecez gene acaba bebgim olecekmi off ya valla canim cok sıkılıyo lutfen basina gelen varsa lutfen hemen yazin
Sanırım düşük başlamış benimde öyleydi 8 hafta içindeydim ama 5 gözüküyordu 2 ayrı beta hcg yapıldı düşüş olduğunu gördük benim kanama devam ediyordu bu sırada ama kese falan sağlamdı akşama doğru pıhtılar düşürdüm sabaha kadar kanamam devam etti içerde hiç parça kalmamış kürtaj olmadım

Back
X