Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iple aldırmıştım. Bi sorun olmadı. Yüzünüzde mi
Et beniydi küçük boynumda. Küçük plastik bir ip bağladılar. Birkaç gün sonra kendiliğinden düştü. Ağrı sızı falan da yok çok kolay Yöntem.Ay iple nasıl aldılar onu gözümde canlandıramadım.
Ben aldirmistim 2012 deKizlar merhabalar.. rf yontemi ile ben aldıranlar var mı kimileri çukur izinin kalabilecegini söylüyor.. et beni degil sadece kucuk siyah benler, estetik açısından hoş durmuyor aldirmaya karar verdim. Yaptiranlar varsa yazabilir mi lütfen ...
Nasıl gecti hangi yontemle aldirdinizBen aldirmistim 2012 de
Merhaba.Ben de 2005 yılında yüzümde olan benlerin hepsini aldırmıştım.Et beni değillerdi.Derimle aynı seviyede bildiğimiz koyu kahve renkte benler.Yöntemin tam ismini bilmiyorum.Lokal yapılmıştı.İz konusunda sadece iki tanesinin çukur şeklinde izi kaldı.Diğerlerinde hiçbir iz yok.Kizlar merhabalar.. rf yontemi ile ben aldıranlar var mı kimileri çukur izinin kalabilecegini söylüyor.. et beni degil sadece kucuk siyah benler, estetik açısından hoş durmuyor aldirmaya karar verdim. Yaptiranlar varsa yazabilir mi lütfen ...
Sırtımdaydı benim çok kasmıyordu büyüktü uyuşturdular sırtımı bolgesel kestiler yaktılar sonra hissetmedim amaNasıl gecti hangi yontemle aldirdiniz