Ben aldırdım çok pişmanım:((

Ablam dermatoloji doktoru. Burnumda 2mm'lik yüksek olmayan bir ben vardı. Bir gün hastaneye ziyarete gittiğimde önlüğü attı kucağıma hadi şunu giy diye. Beni aldı. 1 dikiş attı. Dikiş alındıktan sonra adını hatırlamadığım bir merhem kullandım. Estetik amaçlı yaptı sanıyordum. Meğerse benim büyüyormuş, farkında değildim. Patolojiye göndermiş, sonuç temiz çıktı. O şüphelendiği için aldırdı ama minicik de olsa meğerse ne çok şey değiştiriyormuş yüzde.

Alınalı 3 yıl oluyor. Belli belirsiz bir iz var, benden başkası anlamıyor bile. Merhem sonrası yine ablam yüzümde roller kullanmamı şöylemişti. Haftada 2 defa uyguluyorum, akabinde hyaluronic acid içerekli kremlerle nemlendirmiştim. Bunun çok faydasını gördüm.

Bende aldirdim canm birsene oluyor benimki baya buyuktu,ilk birkac ay oyle duruyor bende cok pisman olmustum ama simdi izi bile yok

Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beni:KK43: plastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki:KK43: ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum:KK43: bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum:KK43: bi akıl verin nolur..
Artık dikiş izi kalmıyor diye biliyorum. Yani eskisi kadar belirgin olmuyor

Benimde tam lanet gibi burnumun ortasında var. 4 sene önce çıktı öncesinde yoktu.
Sert bi et beni.
Minik bişey ama bu aralar çok takmaya başladım.
Şimdi okuyunca korktum ya burun üstünde çukurda kötü olur.
Böyle de çıkıntılı ben çirkin.
Öf :işsiz:

Yakın arkadaşım oldu tedavisini radyofrekans ile 5 dakikada kurtuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beni:KK43: plastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki:KK43: ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum:KK43: bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum:KK43: bi akıl verin nolur..
Bende çocuk aldırdınız sandım 😳😳

Back
X