Çok çok teşekkür ederim gerçekten uyarılarınızı kesinlikle dikkate alicam çok doğru şeyler söylüyosunuz.. inanın her gün araştırıyorum dediginiz gibi doktorların fikirlerini alıp karar vermeye çalışıyorum ama tek çözüm dikiş gibi görünüyor

dolgu uygulaması öneren doktorlar faydali olacagindan emin degil ve sürekli tekrarlanması gereken bir işlem olduğunu söylediler arti lazer uygulamasıyla izlere müdehale etmek gerek dediler ama benim zaten yanık izi gibi lazer de yakıyor sonuçta ve ben beyaz tenliyim inanılmaz kötü bir kızarıklık oluşuyor bu nedenle bu işlemi yaptirirsam daha kötü olabilir diye düşünüyorum.. Benim böyle iki tane bana göre büyük ama görenler küçük olduğunu söylüyor 2 tane de küçük hatta biri düzeldi gibi ona dokunulmasa da olur 3 tane çukurluk var yani foto atmıştım görmüşsünüzdür belki mercimek kadar büyüklüğü doktorlar 1 en fazla 2 dikiş atılır dedi ben de bu şekilde dikiş attıranları arastirdim cok kucuk izler kaldığını hatta bazıları hiç iz kalmadığını yazmış beni biraz rahatlattı bu yorumlar açıkçası yara izinin iyi bir bakımla daha çabuk toparlanacagini düşünüyorum umarım öyle olur.. kremlerimi düzenli kullanırım vitaminlerimi alırım beslenmeme dikkat ederim iyileşmeye yardımcı her şeyi yaparım diye düşünüyorum beni sadece ilk günlerdeki oluşacak kötü görüntü korkutuyo ona da mecburum katlanmaya ..bulunduğum ilde üniversite hastanesinde doçent olan plastik cerrah hakkında deli gibi araştıma yaptım çok vicdanlı ve başarılı bir plastik cerrah olduğunu söylediler sorduğum herkesten böyle yanıt aldım ameliyat olanlar çok memnun olduklarını söylediler hacettepe mezunuymuş 12 yıllık falan tecrübesi var anladığım kadarıyla.. işlemi yaptırdığım doktor da kötü konuşmak istemiyorum ama asla hatasını kabul etmedi çukurluk yok kızarıklık geçince sıkıntın kalmaz dedi ben de ısrarla çukurluk var çok kötü oldu deyince ben alınan yerde o kadarlık olur dedi geçti asla telafi yoluna gitmedi çok şaşırdım üzüldüm de artık yapicak bişey yok yani allah'a havale ettim .. gösterdiğim tüm doktorlar doktor hatası bu dedi bence kendi de farkında ama işte dile getirmedi.. Bu şekilde yani her şey.. söylediklerinize kesinlikle katılıyorum çok çok haklısınız allah beterinden korusun.. inşallah en az zararla atlatırım bu süreci Allah herkesin işini kolaylaştırsın. Sizin de dilediğiniz gibi olsun her şey çok teşekküler bana destek olduğunuz için:)